דדי גראוכר
-
לשירים של דדי גראוכר יש ניחוח מיוחד ונוסטלגי מזכיר לי את הילדות גדלתי עליו לא אשכח את השיר על חברון שלו שירה מיוחדת וקול מדהים אין עוד זמר כזה ה' יעזור שיחזור לשיר אם אפשר להעלות שירים שלו
-
@ברוריה אמר בדדי גראוכר:
אני מאוד מתגעגעת לדדי גראוכר יש לשירים שלו ניחוח מיוחד ונוסטלגי מזכיר לי את הילדות גדלתי עליו לא אשכח את השיר על חברון שלו שירה מיוחדת וקול מדהים אין עוד זמר כזה ה' יעזור שיחזור לשיר אם אפשר להעלות שירים שלו
מוזמנת לשמוע ראיון איתו. -
@שמחה-ששון למה את מתכוונת חונקים לדעתי השידור התחלק לשתים חלק אחד דדי היה מאוד רגשן ומאוד פטפטן דיבר המווווון על עצמו ובכה מהתרגשות שזה מובן אבל זה היה יותר מידי אני אחת שמאוד אוהבת ואהבתי לשמוע את השירים שלו והקשבתי לכל התכנית אבל לדעתי התכנית הייתה מידי ארוכה. ומצד שני התכנית הייתה היסטורית איך שסיקרו את כל תולדות המוזיקה שלו שבאמת הייתה מאוד מעניינת אבל למרות הכל ממש נהנתי מהתכנית ברוך השם הוא מתאושש מארוע מוחי זה לא פשוט מה אתם אומרים על התכנית ?
-
-
@שמחה-ששון כן משהו יש לו חוש הומור מדהים וגם הסיפור שסיפר על מרדכי בן דוד והסוס והסוכה
-
אשמח שיעלו כקובץ להורדה
-
-
המוצ"ש חי היה ממש מצחיק
אבל הם היו מדיי מסטולים
לא היה כיף כל כך להאזין -
@אניומיני ביוטיוב ובקול חי
-
@אניומיני אמר בדדי גראוכר:
יש שידור חוזר?
העליתי כאן לפני 4 פוסטים...
לשידור המלא כאן https://www.93fm.co.il/radio/732199/?utm_source=site&utm_medium=search
או כאן -
@סודי-ביותרררררררר אמר בדדי גראוכר:
המוצ"ש חי היה ממש מצחיק
אבל הם היו מדיי מסטולים
לא היה כיף כל כך להאזיןכל אחד נהנה ממשהו אחר
מתוך קטעים שראיתי היה ממש מענין וכיפי להזכר ולשמוע