כתובות מייל של זמרים ואומנים.
- 

אני צריך את המייל של נפתלי קמפה לצורך חשוב... 
- 

@shmuli אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי בישביל מה זה סתם לדבר עםזמרים אולהזמנות בשביל משהו חשוב... 
- 

@בועז אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: אני צריך את המייל של נפתלי קמפה לצורך חשוב... 0527635582k@gmail.com זה ישיר שלו או של האמרגן,מפיק וכו' 
- 

@חסיד-אוטנטי אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @בועז אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: אני צריך את המייל של נפתלי קמפה לצורך חשוב... 0527635582k@gmail.com זה ישיר שלו או של האמרגן,מפיק וכו' כנראה שלו כי יש את האות K באנגלית שזה כאילו קמפה... 
 (השערה שלי)
- 

@חסיד-אוטנטי שלו. 
- 

@בועז אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: אני צריך את המייל של נפתלי קמפה לצורך חשוב... 0527635582k@gmail.com נראה לי שזה מתחזה בדקת בוודאות שזה שלו? 
- 

@בועז אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי תהיה רגוע. 
 זה הפלאפון הכשר שהיה לו שהוא פתח את כתובת המייל.זה לא אומר כלום כי אולי מישהו אחר פתח כתובת מייל על הטלפון שלו... 
- 

@בועז אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי אני מתכתב איתו. וזה המייל שלו. לך תשכנע.. אין לך שום הוכחה שאתה לא מתכתב עם מתחזה... 
- 

@ציפור-שיר אמר בכתובות מייל של זמרים ואומנים.: @המוזיקאי  איזה פרנואיד... תנסה, מה יקרה? איזה פרנואיד... תנסה, מה יקרה?המתחזה יצליח לעבוד גם עלי    
-