פיקוח על מופעים לבני הישיבות
-
@yael אמר בפיקוח על מופעים לבני הישיבות:
@מצט על זה בכלל אני לא מדברת
עקיבא בשבילי זה גרוע כבר
אני חושבת שזה לקחת דבר כל כך יפה וטהור כמו מוסיקה ולעשות ממנו זילותאפסלת אותו סופית בגלל אל תעזבי ידיים?
]זה ממעשה בבת מלך של ר'נחמן[ -
@שמחה-הגיטריסט לא מדבר על רדיו כל שהוא אני מדבר שהיום בחורי ישיבות ובחורות סמינר מכירים הכל!!
ולא מרדיו חרדי... -
@שמחה-הגיטריסט אני לא פוסלת או לא אני לא שופט כל הארץ
אני אומרת שלציבור שלנו- הוא לא מתאים ודוחפים אותו כאילו הוא קשור -
@yael אמר בפיקוח על מופעים לבני הישיבות:
@שמחה-הגיטריסט אני לא פוסלת או לא אני לא שופט כל הארץ
אני אומרת שלציבור שלנו- הוא לא מתאים ודוחפים אותו כאילו הוא קשוריח"צ בלע"ז
-
@שמחה-הגיטריסט אמר בפיקוח על מופעים לבני הישיבות:
@מצט באו ונסכם את זה שוודאי שקול חי יותר מתאים לבחורי ישיבה מאשר קול ברמה ואם תשאל מיהושמבין בחינוך יגיד לך ללכת לשם
אבל בתכל'ס הציבור העדיף את קול ברמהשכחת שהויכוח הזה היה בדף אחר ולא פה ויצא אז שכולם הסכימו עם זה
-
@ענק-הענקים-בדורינו
מבטיח לך שככה לא יראה הערב בארנה.... -
@מוזיקה אמר בפיקוח על מופעים לבני הישיבות:
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בפיקוח על מופעים לבני הישיבות:
כי בתכל'ס עושים את זה בשביל שיהיה מותר להביא זמרים.
ועדיין, אני מתקשה להבין מה הבעיה?
באירועים כאלו (מי שהיה יכול להעיד) כל הכבוד האמיתי מופנה אך ורק למרנן ורבנן שליט"א
ובחורי הישיבות לא נותנים את הכבוד לזמר אלא רק נהנים מיכולותיו וההבדל הוא עצום...אני מתכוון לאירועים שיש בכל מיני מקומות שלטענתם הופעות לא מתאימות וצריכים להביא איזה גדול הדור לחצי שעה בשביל שזה יהיה לדוגמא סיום, והמבין-מבין!!
ותגיד, ליקרוא למוישי רוט: ר' מוישי רוט זה בערך כמו הערצה, חבל שלא קראו לו הרה''ג.
נניח שזה לא מתאים, בשביל זה להכריז על אירוע שלם כצביעות וטירחא לגדולי הדור?
מה גם שיותר כבוד שגדולי הדור יהיו מוזכרים במודעה אחת עם ר' ןלא עם סתם אדם...כפי שאמרת אנחנו מניחים שזה לא מתאים. והטירחה של גדולי ישראל זה מה שכתבתי לעייל (בהודעה זו)
|| במאמר המוסגר: לפני שנים ראיתי שהגרח קניבסקי שליטא כתב למישהו ששאל אותו שאלה דומה שהיום כל בעל עגלה נקרא רב כך שאן בעיה לקרוא רב לאדם פשוט ||
אפורופו הערצה לזמרים, תגיד מה אתה עושה באתר הזה אם לא הערצה לזמרים, על מה מסתובבים כל הדיונים פה?
זה שיש לי תחביב והנאה ממוזיקה זה לא אומר שאני סוגד ומעריץ את הזמר או האמן
תפריד בין שירה לזמר!
זה לדוגמא, לקרוא להם קצת ''גדיילים''ועכשיו מילה לסיום: אולי נעצור כאן בויכוח, או שנחלק אותו למאתיים חלקים, כל יום חתיכה...
נעצור כאן! -
באירועים כאלו (מי שהיה יכול להעיד) כל הכבוד האמיתי מופנה אך ורק למרנן ורבנן שליט"א
ובחורי הישיבות לא נותנים את הכבוד לזמר אלא רק נהנים מיכולותיו וההבדל הוא עצום...
אני מתכוון לאירועים שיש בכל מיני מקומות שלטענתם הופעות לא מתאימות וצריכים להביא איזה גדול הדור לחצי שעה בשביל שזה יהיה לדוגמא סיום, והמבין-מבין!!@ענק-הענקים-בדורינו אמר בפיקוח על מופעים לבני הישיבות:
ותגיד, ליקרוא למוישי רוט: ר' מוישי רוט זה בערך כמו הערצה, חבל שלא קראו לו הרה''ג.
מה גם שיותר כבוד שגדולי הדור יהיו מוזכרים במודעה אחת עם ר' ןלא עם סתם אדם...
כפי שאמרת אנחנו מניחים שזה לא מתאים. והטירחה של גדולי ישראל זה מה שכתבתי לעייל (בהודעה זו)|| במאמר המוסגר: לפני שנים ראיתי שהגרח קניבסקי שליטא כתב למישהו ששאל אותו שאלה דומה שהיום כל בעל עגלה נקרא רב כך שאן בעיה לקרוא רב לאדם פשוט ||
אפורופו הערצה לזמרים, תגיד מה אתה עושה באתר הזה אם לא הערצה לזמרים, על מה מסתובבים כל הדיונים פה?
תפריד בין שירה לזמר!
זה לדוגמא, לקרוא להם קצת ''גדיילים''ועכשיו מילה לסיום: אולי נעצור כאן בויכוח, או שנחלק אותו למאתיים חלקים, כל יום חתיכה...
נעצור כאן!מה אתה רוצה ממני? לא אני זה שפתחתי את הפוסט הזה ואפילו לא הגבתי בו
וכן, זה צרם לי שראיתי את זה, אבל.... -
@מוזיקה אני בא לומר שזה מה שעושים פה באתר שגם אתה נמצא בו
-
@ענק-הענקים-בדורינו
מבטיח לך שככה לא יראה הערב בארנה....מצטער לא רואה פה כלום זה חסום לי
-
ובחורי הישיבות לא נותנים את הכבוד לזמר אלא רק נהנים מיכולותיו וההבדל הוא עצום...אני מתכוון לאירועים שיש בכל מיני מקומות שלטענתם הופעות לא מתאימות וצריכים להביא איזה גדול הדור לחצי שעה בשביל שזה יהיה לדוגמא סיום, והמבין-מבין!!
מה גם שיותר כבוד שגדולי הדור יהיו מוזכרים במודעה אחת עם ר' ןלא עם סתם אדם...כפי שאמרת אנחנו מניחים שזה לא מתאים. והטירחה של גדולי ישראל זה מה שכתבתי לעייל (בהודעה זו)
|| במאמר המוסגר: לפני שנים ראיתי שהגרח קניבסקי שליטא כתב למישהו ששאל אותו שאלה דומה שהיום כל בעל עגלה נקרא רב כך שאן בעיה לקרוא רב לאדם פשוט ||
תפריד בין שירה לזמר!
נעצור כאן!היי גבר כשאני אומר גדול פה אני מכויין לגדול הזמרוכולם מבינים את זה וזה לא אמור לצרום לאף אחד ומי שזה בכל זאת צורם לו שיעשה בדיקת שמיעה או משהו כזה
חבר'ה טיפת מחשבה זה פורום מוזיקה זה לא פורום רבנים אז כשני כות גדולים שיחשבו למה התכוונתי ]ולמי שז עדיין צורם לו אז ח"ו לא התכוונתי לזלזל] ביי יום טוב -
@שמחה-הגיטריסט גדיילים במוזיקה זה גם הערצה
-
פוסט זה נמחק!
-
@yael
חבר'ה סליחה לא התכוונתי (פשוט נמאס לי)