מישהו מכיר את הסטים של אברהם בלטי?
-
אברהם בלטי נגן הקלרינט הידוע שבעבר היה קלידן מוכר סטים לקורג, ידוע לי על סט בסגנון מאיר אדלר שהוא מוכר
מישהו מכיר את החומר שלו? קלידנים שהתמשו בו? -
@אברהם-שטיינר אתה מתעקש דווקא על הסט שלו או שאתה מחפש כל סט שהוא בסגנון מאיר אדלר? (קטרון אלסיס ודאנס) ומה התקציב שלך
-
@הקלידן-הצפוני מחפש כל סט שהוא בסגנון מאיר אדלר, אבל דגום ברמה גבוהה וזהה למקור
עדיפות שהסט כולל גם דאנסים ושקטים ושאר מיני מקצבים חוץ מהקטרון
התקציב הוא 1,500 - גמיש -
@אברהם-שטיינר שמע אני אבדוק לך עם ימי שקניתי ממנו(בחור ישיבה) ואני אחזיר לך תשובה. אני קניתי ממנו סט שישי בו הכל. פריילך בסגנון מאיר אדלר שדגום ברמה גבוהה עם חצוצרות קטרון ודאנסים ושקטים בקיצור הכל אני שילמתי על הסט 1200(לפני חצי שנה)
-
@הקלידן-הצפוני לא צריך, אני כבר מסודר
-
@אברהם-שטיינר סתם שאלה ממי קנית?
-
@הקלידן-הצפוני עוד לא קניתי, אבל יש לי שני אופציות שאני די נעול עליהם
-
@אברהם-שטיינר רוצה הקלטה ממה שאני קניתי?(לבנתיים יש לי רק הקלטה של דאנס)
ל "מנהלים" פה, @מנהל-ראשי, @מוטי-טבק,
לפני שאני מעלה לפה הקלטה רציתי לדעת אם זה לא נוגד את חוקי הפורום אשמח שתענו לי עלזה -
@הקלידן-הצפוני למה שיהיה אסור?
זכויות יוצרים? -
@הקלידן-הצפוני אשמח לשמוע מתעניינות
אין שום בעייה בהעלאת הקלטה, אלא להיפך זה יכול להביא לקוחות לאותו מתכנת ממנו קנית
הבעיה היא להעלות את המקצבים והדגימות עצמם, עם הקלטות אין בעייה -
@אברהם-שטיינר https://drive.google.com/file/d/1kZGBNoMHDi2u0JK60JqbXY4yDAkztxbO/view?usp=sharing הנה קישור להקלטה בדרייב זה רק קצת מהדאנס וזה אגב על הPA700
-
@הקלידן-הצפוני מי המתכנת שמאחורי ההקלטה הזאת?
-
@אברהם-שטיינר למה אתה שואל? אני קניתי את זה מבחור בשם מנחם הורביץ (בחור צעיר) מה אהבת? זה המספר שלו 0543184948 אם אתה מעוניין
-
@הקלידן-הצפוני סתם מעניין.. נשמע טוב
-
@הקלידן-הצפוני ישמצב שאתה מעלה שוב ועם כוכביות שלא יהיה חסום??
-
פוסט זה נמחק!
-
@הקלידן-הצפוני מחילה שלא העלתי עדיין פשוט לא הייתי בבית ניגנתי בהילולא של הרב עובדיה אני יעלה את זה עכשיו . אני לא מצליח להוסיף לזה כוכביות
-
פוסט זה נמחק!
-
@מנחם-הורביץ הנה הקלטה של אילתור רמיקס לשיר שלום בבית למי שמכיר על הסט של מנחם הורביץ
https://drive.google.com/file/d/12kGOyYtepoohOdaTK1peI-B5TS7roMC2/view?usp=sharing