מקהלת אידיש נחת
-
יכול להיות ששוואקי ואונגר קצת לקחו להם את הבמה, ולכן ההופעה שלהם הייתה קצת לא משהו...
-
זה די מוזר כי יש להם את הבן של האורגניסט מנדי לא יודעת מה (זה שמפיק את מוטי אילוויטש) ויש לו קול מדהים ומוישי לא לקח אותו לשום סולו!
יכול פשוט להיות שמושי סמך על ילד אחד שישיר יותר טוב מכולם ולילד הזה הקול פישל (באמת מה שרואים שכל הזמן שר אותו ילד אז יכול להיות שזה פשוט כל הבעיה)..... -
@גיטריסטית מי מהילדים הוא הבן של מענדי הערשקאוויטש?
-
@אילאוויטשער-חסיד לא נראה לי שהוא נמצא בלחיים און נחת
זה הוא -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
יש להם ילד פלא חדש בשם "זישי מענדלאוויטש" [כנראה אח של דאני - לפי הקול], ששר מדהים כמו אח שלו, הבעיה שהוא לוקח את כל הבמה ושר את כל השירים, וכן הילד ששר "ולמדתם" שר מדהים, וכן מה לעשות השאר עדיין חדשים ולא כ"כ מסתדרים. אך ההופעה עצמה היא הרבה יותר מעניינת ואנרגטית מכל אלה שקדמו לה, הילדים נראים יותר טוב, ומופיעים על הבמה בצורה מושלמת, ומה לעשות לא בכל תקופה יש להם כ"כ הרבה ילדי פלא.
-
זישי הוא אח של דאני. הילד ששר ב"ולמדתם" חמוד מאוד ויש לו קול יפה אבל בהופעה עצמה משו התפקשש לו גם בקול וגם בזרימה עם השיר..
המופע עצמו מדהים ומעניין מאוד לפי דעתי אבל לעומת ההופעות הקודמות ואידיש נחת בעבר אין ילדי פלא שמדהימים אותך, חסר להם את הילדים הוואו שהיו פעם כדוגמת יוסי לאקס, דאני מענדעלאוויטש, יענקי גרין, בענצי לונגער וכאלה.. -
@אילאוויטשער-חסיד אמר במקהלת אידיש נחת:
הילד ששר ב"ולמדתם" חמוד מאוד ויש לו קול יפה אבל בהופעה עצמה משו התפקשש לו
זה בטוח שמשהו התפקשש לו ???
ראית כבר את הערוך?? או את השמע???
כי חשבתי שהיה בעיה בסאונד..... -
@אילאוויטשער-חסיד כי בתחילת המופע לא כל כך התלהבתי מהקול שלו
אבל כשהוא שר מיין רבי-התלהבתי ועוד איך-איזה קול איזה עוצמה
אבל מה יש לו עוד קצת עבודה להגיע לדרגה של אח שלו!! -
@אילאוויטשער-חסיד אה סליחה מתנצלת
אני עכשיו שמה לב
אתה מתכוון לילד ששר ראשון בהופעה??
אני גם לא התלהבתי משהו מיוחד מהשירה ומהקול... -