דוד פדידה מפריך את מנחם טוקר
-
@מ-ב אמר בדוד פדידה מפריך את מנחם טוקר:
הכל מסחרי וכל אחד מהם דואג לעצמו!!!!
כמו חברי כנסת..
במליאה תוקפים, ובמזנון מנייסים -
אני דווקא ממש מסכימה עם פדידה ונכון הוא פרט על האומנים שלו כי הם שלו.
בהתחלה פרט על האלבומים הגדולים שיצאו ואז עבר לפרט כדוג על האומנים שלו שכל אחד מהם עשה הרבה השנה (וזה מציאות)
מאיפה את רוצה שיפרט מה בדיוק אחרים עשו?? זה לא התפקיד שלו ולא מכיר כל אחד אחר על כל מעלליו השנה.. -
@יעלה אמר בדוד פדידה מפריך את מנחם טוקר:
עם הופעות מול אלפי איש בחברון, אשדוד, ירושלים ואירוע הדגל שהפיק טוקר עצמו בהצלחה רבה – הקפות שניות במתחם D City יחד עם אוהד מושקוביץ ואהרל'ה נחשוני.
אולי בכל ההופעות יחד זה מול אלפי איש
כי בהופעה בחברון לא היו אלפי אנשים
בכל לפי הסרטונים משם -
@משה-0527 אמר בדוד פדידה מפריך את מנחם טוקר:
לי נראה שפדידה קצת עף על עצמו
עוקר הרים נהפך ללהיט השנה?
ההופעה בחברון הייתה מול אלפי אנשי?
בקיצור הכתבה של פדידה היא למטרת יחצון
והוא בס"ה רכב על טור שלטוקר
||לכו תדעו אולי זה מתואם ביניהם ||מסכים לחלוטין בנוסף הוא פירגן לאוהד מושקביץ על בר אילעאי ההצלחה הגדולה של זה הייתה השילוב עם שמילי אונגר אם אוהד היה עושה את זה לבד זה היה הרבה פחות מצליח
-
@גילה אמר בדוד פדידה מפריך את מנחם טוקר:
מאיפה את רוצה שיפרט מה בדיוק אחרים עשו?? זה לא התפקיד שלו ולא מכיר כל אחד אחר על כל מעלליו השנה..
תהיי בטוחה שהוא יודע בדיוק כל אחד מה הוא עשה!!
אם לא איך הוא מנווט את האמנים שלו?
יש שם תמיד תחרות סמויה/גלויה. לא משנה מה- כל אחד ינסה לדעת על הצד השני..ככה שהוא יודע בטוח- רק לא מיחצן את זה, ברור למה. וזה מובן ולגיטימי. -
אני חושב שיותר פשוט, מנחם טוקר כתב את הטור שלו לפני החגים,
וכמעט כל התגובה של פדידה מדברת על אירועים שהיו במהלך חודש תשרי האחרון אחרי כתיבת הטור של טוקר..... -
@יהודי-נחמד ועוד משהו לגבי דוד פדידה מסכים עם כל מה שנאמר פה שהוא יחצן אך ורק את אומניו ותו לא ואין ספק בכלל בזה וגם שימו לב שאין לאומנים שלו לאיפוה עדין להיתרחב סתם לצורך הענין לחתונות אצל דוד פדידה אין מושג לסגור איתו רק את ארלה נחשוני או רק קובי ברובר עם תזמורות אחרות זה אמור להיות ביחדדדד שזה גם נראה לי גם לאורך זמן ישחוק את שניהם כי עד כמה שאתה באותו משרד בא לך גיווון
ולגבי טוקר הוא צודק ברמת העיקרון שהיתה שנה יחסית דלה במוזיקה ראיתי את זה בעוד איזה מקום שכתבו על זה ולא זוכר איפוה אני חושב שזה בגלל הקורונה שלזמרים לא היה חשק להוציא שירים בגלל כל הסגרים וכו'
ולמיטב ידיעתי חכו השנה זה הולך להגיע בבום כמיות של שירים סינגלים אלבומים דואטים מעניינים וכו' -
@דיזיין אמר בדוד פדידה מפריך את מנחם טוקר:
מנחם טוקר אמר על קול פליי "פחות דיבורים ותנו פייט למיוזיק"- תכלס, למה הוא אומר את זה? כי הוא מקול חי, אני אישית פשוט צחקתי כשקראתי את זה, למה איפה יש יותר דיבורים??? איפה יש יותר פרסומות??? בקול חי מיוזיק!!!!!!!!! (כשבא לכם יותר מוזיקה ופחות דיבורים ופרסומות, תעברו ממיוזיק לקול פליי...)
לא מסכימה איתך בקול פליי יש הרבה יותר דיבורים והרבה שירים שאני לא רוצה שישמעו אצלי בבית
עוד משהו בקשר לפדידה לא הבנתי מה הבעיה שלכן בזה שיחצן את אומניו זה בין היתר חלק מתפקידיו של האמרגן (נכון שיש את המניק כיחצן של FDD אבל...)
מה רציתם שילך לעקוב אחרי אלי הרצליך רולי דיקמן או יוסי ברגר
שימו לב שאת הזמרים שהם קצת יותר מזמרי חתונה כמו קמפה וזאנוויל הוא סיקר בקצרה ואף כתב@יעלה אמר בדוד פדידה מפריך את מנחם טוקר:
אני לא רוצה להתייחס בהרחבה לאמנים שאינם קשורים אלי, אני מניח שיש מי שיוכל לעשות עבורם את העבודה.
-
@123-0 יצא הרבה מעבר לשתיים חסידיים ארי ריך ומשה קליין זה כבר שתיים ויש עוד פשוט שעה מאוחרת ואין לי כח לכתוב
מעבר לזה אניחושב בכללי על הפוסט של פדידה שהוא דיי נכון גם הוא מביא רק את האומנים שלו יש לו כעס במוצדק אחרי שהוא עושה שיתוף פעולה עם טוקר במגיק קאס הקלידנים הקול הבא ועוד מלא הופעות אירועים ותוכניות זה מוצדק הכעס על מילים כאלה אבל מעבר לזה הוא השמיט הרבה מעבר לזה וזה מאד מכעיס