קליפים טובים
-
שימו לב שלא מדובר על קליפים מושקעים כי ברמת העיקרון גם קליפ שמלא רקדנים והשתוללויות וברמה אפס יכול להיות שהשקיעו בו
מדובר על קליפים איכותיים מבחינת רמה -
@צוריאל-רוטנמר אמר בקליפים טובים:
אני חושב שהקליפ של נמואל הרוש 'עד אליך' קליפ מושקע יפה ושווה צפייה.
אני חושב שמרבית הקליפים שלו מצטיינים בהשקעה רמה גבוהה ומוקפדת
כעורך וידאו בעצמי אני יודע להעריך איכויות -
אני רק רוצה לומר משהו קטן.
ישנם כמויות של קליפים. והרבה סגנונות. ולכל קליפ קהל יעד אחר בסופו של דבר.
ולכן, הגיוני שאני אגיד על קליפ שהוא סוג של 'עלוב' ביחס לקליפ אחר , אבל בעיני קהל היעד של הקליפ הזה הוא מושלם!
לדוגמא: הקליפים החסידיים האמיתיים, די חסרי אפשרויות לסנוור את העיניים של הצופים. רקדנים במשקפי שמש לא יהיו שם, לא יקפצו דברים מהאוויר לפי הקצב, ולא יראו אדם תוך שהוא שוחה בים...||הדוגמאות שציינתי לעייל זה מה שסיפרו פה, אז מקווה שאני לא טועה( כי אני לא צופה בקליפים מהסגנון הזה, יותר בקטע השמרני והחסידי..)||
אז אולי אפשר לשאול- בסגנון החסידי איזה קליפ הכי טוב, בסגנון המזרחי.. וכן הלאה...
של עקיבא גרומן ושאר החבריא.. ניכר שהושקעו מאמצים רבים בצילום ובמה שמעבר, ועם כל זאת בעיני צופה שלא בקטע של הסגנון הזה זה יידמה בעיני קליפ 'פושט...'
קליפ שרציתי לתת דוגמא זה הקליפ
עד כאן בירבוריי. -
@א-רקידה-לע אולי קידוש זה קליפ יפה אבל אין שם הרבה השקעה
ולא הייתי אומר שזה קליפ טוב! -
קליפ שרציתי לתת דוגמא זה הקליפ
של עקיבא גרומן ושאר החבריא.. ניכר שהושקעו מאמצים רבים בצילום ובמה שמעבר, ועם כל זאת בעיני צופה שלא בקטע של הסגנון הזה זה יידמה בעיני קליפ 'פושט...'
עד כאן בירבוריי.האמת שאני מסכים שקידוש הוא קליפ ברמה גבוהה מבחינות רבות עם המון פנ'צים למי שמבין..
אבל יש נטיה במוסיקה החסידית שורשית (ולאו דווקא) שאחרי כל קליפ טוב יהיה עוד 5 שיעשו את אותו הקונספט
וזה מיותר לחלוטין -
- לדעתי, הרבה מאד מבינים שקליפים המצולמים תחת מסך ירוק, הם כך. מה גם שאפשר להבין לבד (ללא ה'חשיפה'), לדוג' אם הצילומים היו בכביש אמיתי- אז היו יותר תזוזות לא נעימות של המצולמים וכו'... ולכן דווקא בגלל זה, כ"כ יפה שקליפ ש'חושף' את מאחורי הקלעים.
- העבודה של התאורה ושל האור והצל בקליפ הזה פשוט מושלמת- יש התאמה בין המצולמים לרקע ...
באמת קליפ טוב וזורם בעין.
-
@proud-jew אמר בקליפים טובים:
rollin של 8th day
קליפ שמעביר חוויה של מאחורי הקלעים, קצת לועג לכל הקליפים@eli-eyal אמר בקליפים טובים:
@מ-מ איזה קליפ התכוונת?
-
@מ-מ אמר בקליפים טובים:
- לדעתי, הרבה מאד מבינים שקליפים המצולמים תחת מסך ירוק, הם כך. מה גם שאפשר להבין לבד (ללא ה'חשיפה'), לדוג' אם הצילומים היו בכביש אמיתי- אז היו יותר תזוזות לא נעימות של המצולמים וכו'... ולכן דווקא בגלל זה, כ"כ יפה שקליפ ש'חושף' את מאחורי הקלעים.
- העבודה של התאורה ושל האור והצל בקליפ הזה פשוט מושלמת- יש התאמה בין המצולמים לרקע ...
באמת קליפ טוב וזורם בעין.
עבודת הפרספקטיבה טובה יחסית
תאורה וצל גרועים ממש וגם החיתוך נעשה גס אולי בכוונה
למעשה כמו שכתבת זה קליפ סוריאליסטי משהו שנועד להגחיך את המסך ירוק
ולכן כנראה לא השקיעו יותר מדי -
@א-רקידה-לע אמר בקליפים טובים:
לדעתי זה הקליפ הכי מושקע שקיים במחוזותינו!
כלו עיני
תגידו מה זה הדבר הזה!? זה סרטטט!
1-הצילום המטורף והחד, כמה פעמים יש כזה משחק קטן עם המצלמה שהיא עוברת על פני חפץ מסוים ואז משתנה הרקע, מאד אהבתי.
2- הנוף של העיירה , הבתי עסק(בתוכם הפונדק), הניצבים. אוטנטי מאד!
3- קטעי השירה מתאימים מאד להצגה שרואים , בשעת דרמה השיר מתחזק ולהיפך.
התרגשתי עד דמעות.משהו שקצת הפריע לי זה שהאחים נפגשים בסוף פער הגילאים לא מסתדר לי אבל לא חשוב, נשרוד גם ככה(;
מה אתם אומרים?נכון, זה הקליפ הכי מושקע.
אבל... והאבל הזה גדול, כשראיתי את זה בפעם הראשונה הייתי לצד איזה יצור נחמד מבאי הפורום. העיניים נדלקו כמובן, ובעלנו הכל בשקיקה.
אחרי שהקליפ נגמר פולט הייצור הנחמד שלצידי 'מה היה השיר בכלל?'
כלו עיניי קליפ מטורף. צילום חד ויפה. לוקיישנים טובים. שחקנים. הפקה מדהימה.
אבל מדובר פה בשיר בסופו של דבר. והשיר הזה פחות הצליח. לדעתי זה קרה דווקא בגלל הקליפ.
בניגוד ל'מנחה' שעם כל ההשקעה שבקליפ הזמר כן שר. ויש רק אירוע דרמתי אחד. -
יש לי כמה קליפים טובים!!
חדשיםם....
רפאל מלול דאגה מניין !!
איציק דדיה לראות את הטוב אמנם קליפ מילים אבל מושקע ברמות
טל ועקנין בוקר !!
משה קלין היום !!!!!!!!!!!!!
יש עוד אבל זה מה שעולה לי||אני מקווה שאפשרי לשלוח פה פוסט למרות שהנושא קצת ישן||
-