שוקי סלומון
-
שלמה כהן ושוקי משמחים במירון
https://send.magicode.me/send-file/file/20f29288c35f147a2b8b27309493375682***7a10a7/view -
@אילה-הזמרת וואוו יפה מאוד שרים יפה!
-
ראיתי שיש כמה שטוענים שהוא לא "זמר", הוא בעצמו מסכים אתכם! (שמעתי אותו אומר את זה בראיון).
-
פוסט זה נמחק!
-
@רוחלה-כהן מה הכונה???
-
@מני-מיוזיק נכון הוא עושה את זה נטו לכייף
-
@דינה-2 אמר בשוקי סלומון:
@מוישי-זלצ
נכון, הוא גם אומר את זה במדברים תרבות של פנחס בן נעים ובעוד ראיונות...@מוישי-זלצ @דינה-2 אני לא יודעת אם זה נטו בשביל הכיף או שזה בשביל עוד טיפה רייטינג ברשתות החברתיות
-
@שריתוש אמר בשוקי סלומון:
@דינה-2 אמר בשוקי סלומון:
@דינההה
לגמרי, מה משנה למה זה??? כל עוד אנחנו נהנים בא ניהיה בשקט.....@דינההה בואי תספרי לנו איך אנחנו גם יכולות להנות ממנו ?
@שריתוש זה כנראה פחות קשור אלייך, אבל אלו שיש להן לצערי גישה לרשתות החברתיות נהנות פה שם מהסגנון המצחיק (והצומיסטי....) שלו
-
@דינההה אמר בשוקי סלומון:
@שריתוש יש לו אחלה שירים הוא מוציא דואטים עם אחלה זמרים באמת.
אהבת חינם זה שלו וזה שיר מהמםםם
גם אם הוא לא שר הכי יפה (הוא אומר את זה ) יש לו שירים ממש יפים!!ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
עד כאן קשור לפורום.... מכאן והלאה אני חושבת שקצת פחות קשור לפורום הזה...אולי את לא אוהבת אותו אבל המון אנשים נהנים ממנו ואוהבים אותו!
-
למה אתם סתם מדברים עכשיו דבורי רכילות שלא מועילים עכשיו לאף אחד ועוד בספירת העומר?
-
@אני-פנתרה אמר בשוקי סלומון:
@ברוריה אמר בשוקי סלומון:
למה אתם סתם מדברים עכשיו דבורי רכילות שלא מועילים עכשיו לאף אחד ועוד בספירת העומר?
איזה רכילות בדיוק הייתה פה ?
כל המלל האחרון סתם מיותר מה אתה לא מבין למה לדון בחיים אישיים של בן אדם רק בגלל שהוא במקרה אומן זמר?זה לא רכילות?
-
@אני-פנתרה אמר בשוקי סלומון:
איזה רכילות בדיוק הייתה פה ?
כל המלל האחרון סתם מיותר מה אתה לא מבין למה לדון בחיים אישיים של בן אדם רק בגלל שהוא במקרה אומן זמר?זה לא רכילות?
אף אחת לא ריכלה פה, ואני חושבת ששוקי בן אדם מגניב ומצחיק ואושיה אמיתית, ואני לא רואה במה שהוא עושה שום דבר בעייתי