שוקי סלומון
-
פוסט זה נמחק!
-
שיר הצדקה שידור בכורה בשעה 20:00 !!!
- הזמר והיוצר שוקי סלומון בסינגל חדש בשם 'שיר הצדקה' אותו הוא מבצע בדואט עם בני
פרידמן. השיר עוסק במעלת מצוות הצדקה ובחשיבות קירוב הלבבות בעם ישראל, את המילים כתב שוקי סלומון, הלחן של ישראל רפפורט ועל העיבוד המוזיקלי דיויד טויב. הפקה: דוד פדידה. ------------------------------- מילים: כי אני יהודי, קיבלתי ממרומים צדקה תציל ממוות, מידת הרחמים כל הפושט יד, צווינו שנותנים כן, אני יהודי זה לזה ערב אח שלי צדיק, קח מכל הלב עם אחד אנחנו, אני אותך אוהב ותן לי מידך, ברכתך תעשיר לתת לכל נצרך, אלמנה, יתום צעיר ברך אותנו טאטע, תן לי להחזיר אתה וגם אני, ניתן לכל אביון עני תמיד באהבה, אחד אל השני מאוצרך הטוב אבא, ברכני בחנוני נא בזאת, קיבלנו הבטחות פותח את ידך, רוצים אותך לראות רחם עלינו אב רחמן צדקה תציל ממוות, תביא הגאולה בזכות הנתינה, נראה בבניינה כולם נקבצו ובאו לך הקשיבו ושמעו צדיקות וצדיקים שקולה מצוות צדקה לנצח נצחים לתת זה לקבל, כולם מרוויחים
- הזמר והיוצר שוקי סלומון בסינגל חדש בשם 'שיר הצדקה' אותו הוא מבצע בדואט עם בני
-
@פונץ-בננה לא עובד בנטפרי
-
@חובבת-מוזיקה-צעירה אמר בשוקי סלומון:
@שמעון-2 שלחתי לבדיקה
@שמעון-2 אמר בשוקי סלומון:
@פונץ-בננה לא עובד בנטפרי
השיר עדיין לא יצא -
@פונץ-בננה אמר בשוקי סלומון:
שיר הצדקה שידור בכורה בשעה 20:00 !!!
-
לפני 5 דקות יצא השיר מי שיכול להעלות את זה לכאן זה יעזור.
אני עכשיו שלחתי לנטפרי נחכה לתשובה. -
@צוריאל-רוטנמר זה נפתח בנטפרי
-
שיר הצדקה MP4 להורדה -
https://send.magicode.me/send-file/file/912cdf8294427b96***0ff746300fae2c08c6edc2e8/view -
וואו איזה שיר מדהים עם מסר חזק מאוד כרגיל שוקי מגיש את כל השיר יחד עם הקליפ בצורה מאוד מחזקת ישר כוח גדול
-
שוקי סלמון שיר הצדקה
-
רציתי להעלות פה משהו שאני חושב עליו המון זמן בנוגע לשוקי סלומון
כשראיתי אותו בהתחלה לפני כמה שנים בקליפ של אהבת חינם - יהונתן שינפלד וגם בקול הבא חשבתי שהוא ליצן לא הבנתי מה הסיפור שלו ופתאום שמעתי שהוא כתב והלחין ביחד עם שינפלד את השיר אהבת חינם שיר עצום וגדוש במסרים ואח"כ את השיר עם חיים ישראל ואת השיר עם ישי לפידות ואת השיר האחדות ושיר השמחה ועוד כהנה וכהנה ועכשיו את שיר הצדקה ואת כל המושג של לשון הרע לא מדבר אלי תקשיבו האיש הזה פשוט הזוי ויכול להיות שהוא עושה את זה בשביל רייטינג אבל גם אם כן הוא מחזק אותי כל פעם מחדש
ועל זה אמרו חז"ל אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו שנזכה.... -
@יוני-2 אמר בשוקי סלומון:
ויכול להיות שהוא עושה את זה בשביל רייטינג
הוא ממש לא כזה . ולא חושב על זה .
הוא בנאדם הכי חיובי שראיתי , ועל כל מה שהוא שר הוא בעצם מנסה לשנות משו , שאגב ממש מצליח לו ! ומגיע הערכה ענקית ..
בין אם זה על האחדות \ שמחה \ לשון הרע \ הודיה לה' \ צדקה וכ'ו .
וגם אם תגידו שהוא מנסה להיכנס לעולם המוזיקה או שהוא לא יודע לשיר כמו שכבר אמרו פה כמה אז זה לא נכון . הוא עושה את מה שהוא עושה בדרך הכי נכונה, טובה ומקרבת . בקיצור, אין עליו !! -
@פונץ-בננה אמר בשוקי סלומון:
הוא ממש לא כזה . ולא חושב על זה
לא אמרתי שהוא כזה הפוך אני הפנמתי שלא רק לאותם אנשים שחושבים כמו שאני חשבתי בעבר תפנימו גם אתם יש פה אדם ענק מאחורי מסיכה של זמר כביכול
ואגב בשירים שקטים הקול שלו יותר יפה -
שילוב של שתי קליפים
-
הכי אהבתי את הסיפור בקליפ...
והשיר עצמו גם ממש יפה.. שוקי נשמע שם ממש טוב יחסית לשירים האחרים שלו (שפחות אהבתי...) -
אפשר לומר שלא עפתי מהשיר והקליפ בהתחלה עשו רעש שזה יצא בראש חודש שבט ואז טו בשבט ואז מוצש כל יום הוציאו חלק מהשיר והקליפ ועוד יום הוציא תמונה של קופת הצדקה ועוד יום תמונה של השיר והשיר הזה שמעתי שכבר עובדים עליו כמעט לפני חצי שנה אז ככה שקיבלתי אותו אתמול היה לי די אכזב לעומת מה שבניתי...!!!
-
אז ככה:
שיר הצדקה מבחינתי השיר הכי טוב אבל הכי ויותר מזה שיצא אי פעם לשוקי סלומון בלי להגזים
משירת הבקשות, שיר האחדות, וכו וכו
שיר יפיפיה המילים הלחן והקליפפ מאדדד אהבתי גם אם יש בזה משהו שמזכיר את השירים הקודמים, זה עלה על כולםםםם
אהבתי אהבתי אהבתי
(ולמרות שאת השירים הקודמים שלו לא ככ אהבתי מלשון המעטה......) -
ועוד משהו, גם העריכה של הקליפ ממש יפה ומוסיפה.