שוקי סלומון
-
שלמה כהן ושוקי משמחים במירון
https://send.magicode.me/send-file/file/20f29288c35f147a2b8b27309493375682***7a10a7/view -
@אילה-הזמרת וואוו יפה מאוד שרים יפה!
-
ראיתי שיש כמה שטוענים שהוא לא "זמר", הוא בעצמו מסכים אתכם! (שמעתי אותו אומר את זה בראיון).
-
פוסט זה נמחק!
-
@רוחלה-כהן מה הכונה???
-
@מני-מיוזיק נכון הוא עושה את זה נטו לכייף
-
@דינה-2 אמר בשוקי סלומון:
@מוישי-זלצ
נכון, הוא גם אומר את זה במדברים תרבות של פנחס בן נעים ובעוד ראיונות...@מוישי-זלצ @דינה-2 אני לא יודעת אם זה נטו בשביל הכיף או שזה בשביל עוד טיפה רייטינג ברשתות החברתיות
-
@שריתוש אמר בשוקי סלומון:
@דינה-2 אמר בשוקי סלומון:
@דינההה
לגמרי, מה משנה למה זה??? כל עוד אנחנו נהנים בא ניהיה בשקט.....@דינההה בואי תספרי לנו איך אנחנו גם יכולות להנות ממנו ?
@שריתוש זה כנראה פחות קשור אלייך, אבל אלו שיש להן לצערי גישה לרשתות החברתיות נהנות פה שם מהסגנון המצחיק (והצומיסטי....) שלו
-
@דינההה אמר בשוקי סלומון:
@שריתוש יש לו אחלה שירים הוא מוציא דואטים עם אחלה זמרים באמת.
אהבת חינם זה שלו וזה שיר מהמםםם
גם אם הוא לא שר הכי יפה (הוא אומר את זה ) יש לו שירים ממש יפים!!ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
עד כאן קשור לפורום.... מכאן והלאה אני חושבת שקצת פחות קשור לפורום הזה...אולי את לא אוהבת אותו אבל המון אנשים נהנים ממנו ואוהבים אותו!
-
למה אתם סתם מדברים עכשיו דבורי רכילות שלא מועילים עכשיו לאף אחד ועוד בספירת העומר?
-
@אני-פנתרה אמר בשוקי סלומון:
@ברוריה אמר בשוקי סלומון:
למה אתם סתם מדברים עכשיו דבורי רכילות שלא מועילים עכשיו לאף אחד ועוד בספירת העומר?
איזה רכילות בדיוק הייתה פה ?
כל המלל האחרון סתם מיותר מה אתה לא מבין למה לדון בחיים אישיים של בן אדם רק בגלל שהוא במקרה אומן זמר?זה לא רכילות?