האם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???
-
היום רוב התחנות רדיו דורשות כסף על השמעת שירים של מישהו מתחיל כי הם יודעים שזה לא משו מוכר מה שלא מבטיח להםם אנשים שישמעו אז הם משמיעים רק של זמרים מוכרים קחו לדוגמא את השיר הזה-
זה שיר מאד יפה אני אישית אהבתי אותו בטירוף והוא היה ברדיו פעם אחת בלבד בגלל שדרשו כסף כדי להשמיע אותו (אני יודע את זה כי אני מכיר את הזמר) -
-
-
@טיטו אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
קחו לדוגמא את השיר הזה-
זה שיר מאד יפה אני אישית אהבתי אותו בטירוף והוא היה ברדיו פעם אחת בלבד בגלל שדרשו כסף כדי להשמיע אותו (אני יודע את זה כי אני מכיר את הזמר)יש מצב אתה מעלה לי אותו להורדה??
-
פוסט זה נמחק!
-
-
כו . מחליטים לנו מה לשמוע
זה נקרא שיווק/יחצניות וכולי.. (ואולי יש עוד מילים)
דרך אגב זאת העבודה של מנחם טוקר...
הם אומרים לך שהשיר מעלף ...
ובאמת הוא
כמו שאומרים: "לך תמכור קרח לאסקימוסים" -
@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
@גילה תני איזה דוגמא של שיר...
מחשבות טובות
@מנאששש אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
@גילה אם היה לנו דעה עצמית לא היינו שומעים רדיו
זה לא נכון, כי אני אוהבת לשמוע את כל הסגנונות ולהכיר הרבה שירים ואין לי זמן לבחור לעצמי
ואם אני אשמע רק מה שאני אוהבת זה יחפור לי... -
זה לא ממש נכון, כי גם בן אדם עם דעה עצמית אוהב את "אפקט ההפתעה" שהוא לא יודע מה הוא הולך לשמוע ופתאום שמים לו את זה ופתאום את זה !!!!
בשביל זה יש סדר אקראי
@גילה אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
זה לא נכון, כי אני אוהבת לשמוע את כל הסגנונות ולהכיר הרבה שירים ואין לי זמן לבחור לעצמי
ואם אני אשמע רק מה שאני אוהבת זה יחפור לי...לא שומעים רק מה שאוהבים.
שומעים הכל ואח"כ מחליטים מה אוהבים. -
אני בכלל לא מבין את הבעיה.
מה זה משנה למה אתה אוהב מוזיקה מסוימת? אם בסופו של דבר אתה אוהב את זה, אז שיהיה בהנאה. (ההנאה לא פוחתת מזה ששיווקו את זה. כמו שההנאה מקוקה קולה לא פוחתת, למרות שהכל שיווק)
ובנוסף גם מי שלא שומע רדיו, מושפע מהסביבה שלו. ממה שהחברים והמשפחה אוהבים. (רוב מוחלט של האנשים) אז בכל מקרה דברים חיצוניים יש פיעו על ההעדפות שלנו. אין שום טעם, ואין סיבה להיתנגד לזה.