באיזה תאריך בשנה טוב להוציא שיר.?
-
-
באיזה תאריך השיר יתפוס בתור להיט כסליו אב וכו?
-
@דודו-בלוקה לך תשאל אסטרולוג הוא יענה לך...
-
@דודו-בלוקה אתה מתכנן להוציא שיר?
-
אני חושב שהשירים שהכי תפסו יצאו או באיזור של בין פורים לפסח או בין לג בעומר ליז בתמוז כי זה תקופות שאנשים כמהים למוזיקה והסיבה מובנת
-
מה שברור שבחודש האחרון כמעט אף אחד מהזמרים המובילים לא הוציא שירים,
ודווקא זה ימים שכולם בבין-הזמנים וצמאים לאיזה משהו חדש ומרענן
מוזר שלא יצא משהו -
אני חושבת שבקיץ
כי תכלס כולם משועממים...
לא ככה?
-
אין לזה תשובה אחידה אבל בגדול סביב כל חג תמיד כל הזמרים מוציאים שירים על אותם מילים וכך
כל שנה יש הצפה של שירים זהים פחות או יותר סביב כל חג נניח סביב חגי תשרי יש המון שירים חדשים וישנים ופשוט כבר אין לזמרים הרבה מה לחדש במילים מתאימות הכל נתחן עד דק.
אני חושבת שזמר חדש לא כדאי שישיר שיר חדש לחגים כי השיר יבלע בתוך כלל השירים של החגים
ולא יזכרו אותו כמשהו יחודי אלא אם כן ימצא מילים יוצאות דופן ששייכות לחגים או לעיתוי מסוים וכך יזכרו אותו כחידוש. -
אני חושב שהליהיטים יצאו באזור טבת כמו שיר פשוט אותו היום ורק עוד רגע וגם קצת באזור חודש אב
-
@דודו-בלוקה אמר בבאיזה תאריך בשנה טוב להוציא שיר.?:
היתי שולחת את השאלה ליובל סטופל!
בצירוף השיר.
יש שיר שהוא נשמע אביבי/קיצי, ואפילו חורפי!(כדוגמת הכול טוב של איציק דדיה)....
המומחים יודעים. וכמובן מי שהשיר שלו.
בהצלחה.! -
@מזמור-לדוד בחודש האחרון לא יצא כמעט כלום כי זה חודש של חגים חוצמזה שבדרככל הם מוציאים אחרי המצעדים או לפניהם וזה לא קשור לבין הזמנים אלא לזמן שכולם רוצים משו חדש בחגים יש כבר שירים אוטנטיים ששומעים אותם בלופים ומה שנשאר זה רק לחדש אותם או להלחין מחדש כי זה לא ישנה איזה שיר יצא עדיין זה מה שישימו ברדיו
אגב מה שתהילה אמרה דיי נכון כי תכלס יש שירים שמתאימים למוזות מסויימות תחשבו מה היה קורה אם תותים היה יוצא בקיץ אז התקופה הייתה עוברת מהר עם בא שלושת השבועות או משו כזה וגם יש את המצעדים ש"מכריזים" שעד כאן הלהיטים של השנה -
@טיטו אמר בבאיזה תאריך בשנה טוב להוציא שיר.?:
בין פורים לפסח
דווקא זה תקופה שהשיר נעלם
כי מהר מאוד כבר אסור לשמוע מוסיקה ואחרי לג בעומר כבר לא שומעים אותו -
@דודו-בלוקה אני חושב שהזמן הכי טוב זה מתחלק להרבה סוגי זמרים למשל נפתלי קמפה בחורי הישיבות אמר לי שהוא מעדיף להוציא מיד אחרי סוכות כדי שלבחורי הישיבות יהיה זמן מספיק וכן כל כיוצא בזה
-
אני חושבת שזה תלוי בשיר.
אם זה מילים מראש השנה תוציא את השיר בפורים לא יבינו מה נסגר.
סתם אני אנסה לתת דוגמאות, נגיד השיר "יום גדול" אין קשר להוציא אותו בחורף נכון?
כנ"ל תן לי אור.
השיר חיים נחמן יצא עם קליפ שרואים גשם בחוץ והוא עם סוודר אבל, זה יצא בקיץ...באיזה תאריך בדיוק? פחות משנה... רק שיהיה קשורר
-
@מחשב-נייד לא מועיל כלום כי עדיין מתי בחודש אלול
-
@מנחם-רינמן אני לא מדבר על שירים ענקיים שלא משנה מתי יצאו, תמיד ינצחו, אני מדבר על שירים פשוטים של זמרים פשוטים !!!