פיני איינהורן
-
@השקדן אמר בפיני איינהורן:
צילומים חנוכה
עשכיו אני מבין עם מי הוא הצטלם ובאיזה סיטואציה (הקיפ של עיריית ירושלים שהעלתי אתמול)
-
בעבודה על האלבום החדש!!! באולפן של הצמד אלי קליין ואיצי ברי
מתוך מיוזיק סקופ:
הצצה בלעדית למנויי מיוזיק סקופ היישר אל תוככי האולפנים שם נצפה הזמר פיני איינהורן בהקלטת שיר חדש אצל צמד המעבדים אלי קליין ואיצי ברי השיר יכנס לאלבומו החדש והייחודי של פיני,. בנוסף המפיק המוזיקלי מוישי רוט נצפה מקליט קולות שניים לשיר מתוך האלבום. וגם איש היח"ץ נתי בדש לא שכח לפקח על הכל מלמעלה,.. -
מישהו יודע איך יקראו לאלבום החדש?
-
@מלך-הקלידנים
כנראה טוב הבעל שם טוב
קרדיט מיוזיק סקופ -
@דודו-בלוקה אמר בפיני איינהורן:
@מיאה-ב אז האלבום יקרא במסתרים?
חוץ מליק מה התשובה?......מה השאלה אם לייקתי זה אומר שכן אתה רואה לבד אני לא יצרתי את העטיפה של האלבום!!
-
פיני איינהורן, תקציר האלבום "במסתרים"
-
3 שנים לאחר צאת אלבום הבכורה של הזמר פיני איינהורן, יוצא לאור האלבום השני והמושקע בהפקתו של מוישי רוט.
באלבום 11 שירים חדשים , המלחינים איצי ברי ואלי קליין לקחו חלק נכבד בשירים אלו הן בלחנים והן בעיבודים
באלבום מתארח הזמר אהרל'ה סמט, וכן שיר מיוחד הנושא את שם האלבום "במסתרים" בלחנו של הרה"ח ר' משה יחזקי' ווייס
פיני איינהורן מוציא אלבום שניה ''במסתרים'' - דוגמה.mp3
-
חשיפת מוזיקה VIP: היום התארח הזמר פיני איינהורן באולפן מוצ"ש חי עם מנחם טוקר וסיפר על קורת חייו בין היתר התייחס לעזיבה שלו ממשרדו של שלום וגשל. אך העיקר חסר מן הספר. את הסיפור האמיתי שקרה שם הוא לא סיפר. אז באותו ערב מר, ישבו בביתו של איינהורן שלום וגשל, יהודה גלילי, זאבי פריד ועוד כמה וכמה חברים. תוך כדי ישיבה הלחין עבורו פריד את הלחן 'במסתרים' פיני התלהב עד מאוד ותכנן להקליטו עד שקם וגשל ועצר אותו בטענה שהשיר הזה מיועד עבור מרדכי בן דוד. איינהורן שלא הבין במה מדובר סילק את דבריו של וגשל והתעקש לקחת את השיר ויהיה מה. המלחין נותר בצד ללא יכולת להתערב, ואת האמת מה שקרה מאז אתם שומעים היום. בין וגשל לאיינהורן והמלחין פריד אין כל קשר כיום והכל בגלל השיר 'במסתרים'. אז מי שתהה מה קרה בדיוק בסכסוך קיבל את התשובה.
מה שאני לא מבין שבאלבום כתוב שהשיר של חזקי וייס ולא של זאבי פריד???
-
@שריתוש אמר בפיני איינהורן:
@אבא-תודה
ואיך אפשר להשיג אותו ?
או שכדי קצת לחכות עד שיעלו לפה שירים שלו......צריך לקנות! או כמו שכולם מעבירים אחד מהשני.... (אם זה גזל, לא יודע. מורכב..)
אבל לכאן לא יעלו שירים בכדי שיהיה לכם את הדיסק, כאז זה זכויות יוצרים.
בהצלחה