"הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע"
-
חלש לי שזה יקרה אבל הייתי רוצה לשמוע את מרדכי בן דוד ביחד עם יונתן שיינפלד זה אמור להיות טיל בליסטי!!!
@תוכי אמר ב"הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע":
חלש לי שזה יקרה אבל הייתי רוצה לשמוע את מרדכי בן דוד ביחד עם יונתן שיינפלד זה אמור להיות טיל בליסטי!!!
יש
הוא שר איתו בחתונה שלו
יש באתר של קול חי הסרטות מהחתונה ואם אני זוכרת נכון רואים אותם שרים של יחד
מה שבתוח שיש איזה מוצ"ש עם יונתן (משהו ישן אחרי שיצא ה' העלית לפני שנתיים בערך) שמה יש הקלטות מהחתונה ושמה ודאי שומעים
אני יחפש עוד מעט ויעלה קישורים -
פוסט זה נמחק! -
@תוכי אמר ב"הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע":
יש
הוא שר איתו בחתונה שלו
יש באתר של קול חי הסרטות מהחתונה ואם אני זוכרת נכון רואים אותם שרים של יחד
מה שבתוח שיש איזה מוצ"ש עם יונתן (משהו ישן אחרי שיצא ה' העלית לפני שנתיים בערך) שמה יש הקלטות מהחתונה ושמה ודאי שומעים
אני יחפש עוד מעט ויעלה קישורים@אחות-קטנה אפשר להעלות בפוסט זה?
-
@אחות-קטנה אפשר להעלות בפוסט זה?
-
אני הייתי שמחה לדואט של אברומי ווינברג ומוטי שיינמץ בסגנון ברכת כהנים
-
אני הייתי שמחה לדואט של אברומי ווינברג ומוטי שיינמץ בסגנון ברכת כהנים
מרדכי שפירא ואחד פייטן בשביל האקשן,אממ משה לוק

ועכשיו רציני- אברומי ויינברג וחנן בן ארי -
יש דואט שאהבתי ויצא לא מזמן של קובי גרינבוים ואהרון רזאל מי שאוהב שיר יפה ושילוב יפה של הקולות שלהם .
הייתי רוצה דואט של יעקב שוואקי ואח שלו יוסף חיים זה יכול להיות מעניין יש להם קולות די דומים מעניין אם אפשר להבדיל -
יש דואט שאהבתי ויצא לא מזמן של קובי גרינבוים ואהרון רזאל מי שאוהב שיר יפה ושילוב יפה של הקולות שלהם .
הייתי רוצה דואט של יעקב שוואקי ואח שלו יוסף חיים זה יכול להיות מעניין יש להם קולות די דומים מעניין אם אפשר להבדיל -
@ברוריה אמר ב"הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע":
דואט של יעקב שוואקי ואח שלו יוסף חיים
זה לא אותו אחד?
-
@דוד-ישראלי יש משה לוק ומשה קליין
-
@דוד-ישראלי יש בניהם כבר דוואט של ברצלונה
-
@דוד-ישראלי אמר ב"הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע":
אפשר קישור?
https://www.hamenagen.net/post/%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%95%D7%A1%D7%A0%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A6%D7%A4%D7%95
-
@דוד-ישראלי אמר ב"הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע":
משה לוק&נתנאל ישראל
משה לוק&משה קליין
נתנאל ישראל&משה קלייןהם ממש מתאימים לעשת דואט
שמענו במחרוזת סוכות של עירית ירושלים
זה נראה לי ילך להם טוב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות