אבי פודולינסקי
-
@אהמ כן אבל שהוא מוציא כל פעם שיר מסתבר שלא כל השירים שלו היו פצצות ואז יורד טיפה מהערך של הזמר
-
@מלך-הקלידנים כבר העלו את זה קודם. נא לשים לב.
-
אגב אני מעלה פה נושא לדיון
ולכן פרסמתי את זה בפוסט נפרד
אני חושב שבמקרה שזמר מתחיל לדבר בסוף השיר הוא יודע שהשיר לא טוב ולכן מתחיל לדבר והוא מוציא כי הוא היתחייב שיר על חודש
מה דעתכם??? -
@מיכאל-4 אמר באבי פודולינסקי:
אני חושב שבמקרה שזמר מתחיל לדבר בסוף השיר הוא יודע שהשיר לא טוב ולכן מתחיל לדבר והוא מוציא כי הוא היתחייב שיר על חודש
מצחיק אותי רק המחשבה על זה.
אין קשר. אבל בכלל... זה פשוט סוג של טרנד...ונא לא לדון בעניין זה כבר גלישה מהנושא. את דעתכם תביעו בהקשר לפודולינסקי בלבד.
-
מי המפיק של אבי ?
-
@ראובן-לנדאן לא נראה לי שיש לו מפיק,זה יותר אודל אריאלי מייחצנת אותו כזה-מביאה אותו להופעות עם נהוראי וכזה....
-
@chagit03 חבל מאוד הוא יכול להיכנס להופעות ויכול להיות להיט
-
@ראובן-לנדאן דווקא הייתי בהופעה שלו עם נהוראי ולא עפתי בכלל!
אני יותר אוהבת אותו בשירים מאשר הופעות.... -
@chagit03 זה בסדר
אם הזמן הוא יכול לעוף ברמה מטורפת חבל הוא היה צריך להיות אצל דוד פדידה שיעיף אותו למעלה -
כן יש לו קול מטורף רק אני לא מבין איך שוקי סלמון לא לקח אותו לשיר החדש שהוא עומד להוציא זה בדיוק הסיגנון של אבי
-
@מוזיקלי-3 נכון הוא היה עף למעלה אם היה באחד ההפקות הרציניות
-
מוזיקלי 3 מורחקהשיב למוזיקלי 3 ב 16 בינו׳ 2023, 9:08 נערך לאחרונה על ידי מוזיקלי 3 16 בינו׳ 2023, 9:09
@מוזיקלי-3 בדיוק זה מה שאמרתי ואני לא מבין איך שוקי סלמון לא לקח אותו לשיר החדש שהוא עומד להוציא זה בדיוק הסיגנון של אבי
-
@מוזיקלי-3 בוא נפתח דיון על זה שאבי אמור לעבור להפקה יותר רצינית אולי זה יגיע אליו וישתכנע
-
מוזיקלי 3 מורחקהשיב לראובן לנדאן ב 16 בינו׳ 2023, 9:09 נערך לאחרונה על ידי מוזיקלי 3 16 בינו׳ 2023, 9:11
@ראובן-לנדאן לא למה אני לא בטוח עובדה שנהוראי הצליח יותר מיזמר שנמצא אצל אחרים לא קיבל כזה פירסום
-
@מוזיקלי-3 מה אכפת לך בוא ננסה
-
@ראובן-לנדאן אולי זה התכנון שלו
-
@מאיר-a איך אתה יודע ? אתה מעלה השערה
-
@ראובן-לנדאן עובדה שנהוראי הצליח יותר מיזמר שנמצא אצל אחרים לא קיבל כזה פירסום
-
@מוזיקלי-3 צודק
335/581