אבי פודולינסקי
-
@מוזיקלי-3 אמר באבי פודולינסקי:
למה הם לא מחכים שהוא יוציא את האלבום ואז להביא אותו
אני חושב שלא תמיד זה הם,
לפעמים הזמר רוצה לבוא מעצמו
שקצת ישמעו עליו וישמעו שהוא בדרך לאלבום||למה כמעט כל תגובה שלך מסתיימת ב ?
למה זה טוב?|| -
@נגינתי אמר באבי פודולינסקי:
למה כמעט כל תגובה שלך מסתיימת ב ?
למה זה טוב? -
@ראובן-לנדאן את אותו דבר כתב לייפר בטור שלו בכיכר השבת ששווה למפיקים לקחת אותו כפרוייקט כי אם הוא ינוהל נכון הוא יהפוך לכוכב הרבה יותר גדולללל
-
@ראובן-לנדאן את יכולה לעביר לי את המאמר כי כיכר חסום לי
-
@ראובן-לנדאן אין ספק שהשיר הכי טוב שיצא השבוע הוא שירו של הזמר והיוצר אבי פודולינסקי - "חייב לשרוד", שיר ציפייה לגאולה אותו כרגיל כתב והלחין בעצמו.
פודולינסקי הוא פשוט יוצר נהדר, מעבר לכתיבה והלחנים המצוינים הוא גם מבצע ייחודי, אחד השונים והמיוחדים במוזיקה היהודית. אני לא מכיר עוד רוקיסט עם קול כזה במוזיקה היהודית, שילוב של קול מעושן עם נמוכים עמוקים וגבוהים צרודים ומרגשים במיוחד.
פודולינסקי שרק לפני כחודש הפציץ עם הסינגל הקודם שלו "אין בי קול" שזכה להשמעות רבות, מוכיח שוב שהוא יוצר מעולה וראוי, אחד היחידים בתקופה האחרונה, שבאמת גורם לי לרצות ולחכות לשמוע את השירים הבאים שלו. הוא כותב חד ומלא אמוציות, כמו השירה שלו שהולכת לקצה ופשוט מפוצצת את הלב עם אנרגיה בוערת.
פודולינסקי שעובד מהשיר הראשון שלו עם המוזיקאי והמעבד מאור חיים, משתף שוב פעולה עם המעבד הצעיר והמוכשר שכל פעם יוצר לשיריו של פודולינסקי עטיפה מדויקת ובועטת שלא מפחדת "לשבור" את הקצב בצורה מתוחכמת ולתת לפודולינסקי את המצע המדויק להגיע ישר ללב של המאזינים.
עם ניהול נכון, פודולינסקי הוא פוטנציאל אדיר שיכול להגיע לבמות הכי גדולות בתחום. כל שיר משכנע אותי יותר. אם לא החתימו אותו עדיין... רוצו לעשות את זה.
-
@ראובן-לנדאן אמר באבי פודולינסקי:
@ויווש פצצה
בוא נעשה נושא פה על זה אולי יתעוררו החברה וישתכנע אבי בסוף איך שהוא ישמע ואולי יעבור להפקה יותר גדולה -
@ראובן-לנדאן יכול להיות שזה לא תלוי בו.
כלומר הוא רוצה לעבור מפיק, אבל לא בהכרח שמפיקים רוצים אותו... -
@ראובן-לנדאן אתה באמת חושב שהמפיקים ישנו את דעתם בגלל כמה חבר'ה פה בפורום?
-
צילומים לתוכנית המבקר עם אבי פודולינסקי.mp4
||קרדיט מיוזיק סקופ||
-
מתי התוכנית המבקר היום
-
פוסט זה נמחק!
-
-
המבקר עם אבי פודולינסקי
https://drive.google.com/file*****/d/11F3k3fn_PT2OZzob-31rIakGb5P_Cfpl/view?usp=drivesdk -
ראיתי את התוכנית אוו איזה זמר בהחלט אחד היוצרים הטובים שקמו בשנים האחרונות