אבי פודולינסקי
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@מלך-הקלידנים איזה הפתעה לא ידעתי שהוא יוציא שיר
אני מופתעת ושמחה שירים בלי הקדמה זה מושלם
צמרמורתתתת שיר מטורף
מילים כל כך נכונות
אין על אבי בעולם כל שיר פצצות
מחכהההה לשיר הבאאאא בטירוףףףף -
@אהמ לא תמיד זה טוב להוציא בתדירות גבוהה
ההפך לפעמים זה כבר נהיה מאוס -
@יונתן-וקנין
לי נמאס לשמוע את אותם שירים כל היום,
וכשהזמרים מגוונים זה כיף.
ככה לא נמאס מאותם שירים....
לא יודעת מה עם כולם זאת דעתי לפחות.
@אהמ כן אבל שהוא מוציא כל פעם שיר מסתבר שלא כל השירים שלו היו פצצות ואז יורד טיפה מהערך של הזמר
-
פוסט זה נמחק!
@מלך-הקלידנים כבר העלו את זה קודם. נא לשים לב.
-
@אין-על-מוזיקה אני גם לא ממש התחברתי כמו שאר השירים שלו אבל היופי בשירים שלו, שזה כאילו הוא מלחין את זה ברגע איזה מילים שהוא רוצה
קצת קשה להסביר אבל השירים זורמים ללא כבדות וזה היופי -
אגב אני מעלה פה נושא לדיון
ולכן פרסמתי את זה בפוסט נפרד
אני חושב שבמקרה שזמר מתחיל לדבר בסוף השיר הוא יודע שהשיר לא טוב ולכן מתחיל לדבר והוא מוציא כי הוא היתחייב שיר על חודש
מה דעתכם???@מיכאל-4 אמר באבי פודולינסקי:
אני חושב שבמקרה שזמר מתחיל לדבר בסוף השיר הוא יודע שהשיר לא טוב ולכן מתחיל לדבר והוא מוציא כי הוא היתחייב שיר על חודש
מצחיק אותי רק המחשבה על זה.
אין קשר. אבל בכלל... זה פשוט סוג של טרנד...ונא לא לדון בעניין זה כבר גלישה מהנושא. את דעתכם תביעו בהקשר לפודולינסקי בלבד.
-
מי המפיק של אבי ?
-
מי המפיק של אבי ?
@ראובן-לנדאן לא נראה לי שיש לו מפיק,זה יותר אודל אריאלי מייחצנת אותו כזה-מביאה אותו להופעות עם נהוראי וכזה....
-
@ראובן-לנדאן לא נראה לי שיש לו מפיק,זה יותר אודל אריאלי מייחצנת אותו כזה-מביאה אותו להופעות עם נהוראי וכזה....
@chagit03 חבל מאוד הוא יכול להיכנס להופעות ויכול להיות להיט
-
@chagit03 חבל מאוד הוא יכול להיכנס להופעות ויכול להיות להיט
@ראובן-לנדאן דווקא הייתי בהופעה שלו עם נהוראי ולא עפתי בכלל!
אני יותר אוהבת אותו בשירים מאשר הופעות.... -
@ראובן-לנדאן דווקא הייתי בהופעה שלו עם נהוראי ולא עפתי בכלל!
אני יותר אוהבת אותו בשירים מאשר הופעות....@chagit03 זה בסדר
אם הזמן הוא יכול לעוף ברמה מטורפת חבל הוא היה צריך להיות אצל דוד פדידה שיעיף אותו למעלה -
כן יש לו קול מטורף רק אני לא מבין איך שוקי סלמון לא לקח אותו לשיר החדש שהוא עומד להוציא זה בדיוק הסיגנון של אבי

@מוזיקלי-3 נכון הוא היה עף למעלה אם היה באחד ההפקות הרציניות
-
כן יש לו קול מטורף רק אני לא מבין איך שוקי סלמון לא לקח אותו לשיר החדש שהוא עומד להוציא זה בדיוק הסיגנון של אבי

@מוזיקלי-3 בדיוק זה מה שאמרתי ואני לא מבין איך שוקי סלמון לא לקח אותו לשיר החדש שהוא עומד להוציא זה בדיוק הסיגנון של אבי

-
@מוזיקלי-3 בדיוק זה מה שאמרתי ואני לא מבין איך שוקי סלמון לא לקח אותו לשיר החדש שהוא עומד להוציא זה בדיוק הסיגנון של אבי

@מוזיקלי-3 בוא נפתח דיון על זה שאבי אמור לעבור להפקה יותר רצינית אולי זה יגיע אליו וישתכנע
-
@מוזיקלי-3 בוא נפתח דיון על זה שאבי אמור לעבור להפקה יותר רצינית אולי זה יגיע אליו וישתכנע
@ראובן-לנדאן לא למה אני לא בטוח עובדה שנהוראי הצליח יותר מיזמר שנמצא אצל אחרים לא קיבל כזה פירסום
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות