בקשות שירים
-
-
מי שביקש שירים של דימאש קודאיברגן
אז הנה כמה...
דימש - AVE MARIA - גל חדש 2021.mp3
Confessa+The Diva Dance.mp3
Dimash SOS Slavic Bazaar (256 kbps).mp3( יש לי עוד אם יהיה ביקוש)
נ.ב @צוות-פיקוח מותר לפתוח לו אשכול בלפי אמנים?
-
@יחזקאל-הגאון וואו תודה, אין לי לייקים
אשמח אם תעלה חוץ מזה עוד,
מה שמוזר שהאמצעי שהעלת לא עובד לי..... -
@ארי-רוזנבלט אני הייתי מצביעה על השיר הזה נטו בגלל הים
-
@בנות-ברק
סידרתי את התקלה באמצעי שבהודעה הקודמתהנה עוד
Dimash Kudaibergen & Igor Krutoy - Your Love (Premiere) (192 kbps).mp3
דימאש - אל תלכי - 2021.mp3 -
עקב הגבלת כמות הקבצים בהודעה וגודלם אני גם פותח הודעה חדשה וגם לא אוכל להעלות הכל
אז הנה עוד
迪玛希《Opera 2》-《歌手2017》第2期 单曲纯享版The Singer【我是歌手官方频道】.mp3
Adagio by Dimash @ The singer (256 kbps).mp3
דימאש - על פני מימדים אינסופיים (בזאר סלביאנסקי) 2021.mp3 -
@יחזקאל-הגאון מי זה האיש הזה??
-
@חצי-הכוס-המלאה אמר בבקשות שירים:
דימאש קודאיברגן
הוא זמר קזחי ששר בשש שפות שונות.
יש לו מנעד של שש וחצי אוקטבות (מתוכם שמונה חצאי טונים) ולמיטב ידיעתי הוא מבצע את הטון הגבוה ביותר שאדם ביצע אי פעם (D8)
בשנת 2017 זכה במקום הראשון (נדמה לי) בתחרות סלאביק בזאר כשבחלק מהפעמים שהתמודד היה צרוד
ומאז זכה בתחרויות רבות ביניהם גם אמריקאיות עולמיות, ואפילו שימש כשופט בתחרות סלאביק בזאר.
הוא גם מנגן על מגוון רחב מאד של כלים
ובגיל 19 הלחין את היצירה "יום_בלתי_נשכח.mp3 יום בלתי נשכח" כדי שיהיה לו מה לעשות עם הטונים האגדיים שלו,
לפני שנתיים (נדמה לי) היא גויירה על ידי ניסים סאאל שלמיטב שמיעתי מבצע אותה בדיוק אוקטבה אחת פחות
והוא גם משמש כדוגמן ושחקן ועוד דברים רבים...הוא עוד צעיר - בן 28 בערך, אז יש לנו סיבה לקוות לראות (לשמוע) ממנו הרבה דברים טובים
(אולי אפילו יצירות יהודיות...) -
@יחזקאל-הגאון אמר בבקשות שירים:
@חצי-הכוס-המלאה אמר בבקשות שירים:
דימאש קודאיברגן
הוא זמר קזחי ששר בשש שפות שונות.
יש לו מנעד של שש וחצי אוקטבות (מתוכם שמונה חצאי טונים) ולמיטב ידיעתי הוא מבצע את הטון הגבוה ביותר שאדם ביצע אי פעם (D8)
בשנת 2017 זכה במקום הראשון (נדמה לי) בתחרות סלאביק בזאר כשבחלק מהפעמים שהתמודד היה צרוד
ומאז זכה בתחרויות רבות ביניהם גם אמריקאיות עולמיות, ואפילו שימש כשופט בתחרות סלאביק בזאר.
הוא גם מנגן על מגוון רחב מאד של כלים
ובגיל 19 הלחין את היצירה "יום בלתי נשכח" כדי שיהיה לו מה לעשות עם הטונים האגדיים שלו,
לפני שנתיים (נדמה לי) היא גויירה על ידי ניסים סאאל שלמיטב שמיעתי מבצע אותה בדיוק אוקטבה אחת פחות
והוא גם משמש כדוגמן ושחקן ועוד דברים רבים...הוא עוד צעיר - בן 28 בערך, אז יש לנו סיבה לקוות לראות (לשמוע) ממנו הרבה דברים טובים
(אולי אפילו יצירות יהודיות...)@יחזקאל-הגאון וואו, ממש ויקיפדיה
השאלה שלי מאוד מעניין לדעת באיזה שנייה בשיר הוא מגיע לטון הזה D8 ? -
@בנות-ברק
4 דקות ו 38 שניות ( נשמע קצת דומה לשריקה)@יחזקאל-הגאון תודה, אבל באיזה מהשירים שהעלת היום ?
-
@בנות-ברק אמר בבקשות שירים:
@בנות-ברק
4 דקות ו 38 שניות ( נשמע קצת דומה לשריקה)@יחזקאל-הגאון תודה, אבל באיזה מהשירים שהעלת היום ?
יום בלתי נשכח