ארי היל
-
ואוו!!!
ת'אמת היה לי טיפה'לה ביקורת על השיר כששמעתי אותו,
אבל איך שראיתי ת'קליפ זה התחלף בהעכה מטורפת!
זה מדהים איך ארי תמיד יודע בחן שלו להתאים את עצמו לתקופה ובמקום להביא כאן קונספט של ישית חברון הוא הביא
תסריט שיחבר ויקרב את עם ישראל על כל גווניו.
שאפו!!@חסידייה-אוטנטית צריכים לזכור שעל הקונספט אחראי פנחס ביכלר כמו שהוזכר לעיל,
וזה שיתוף פעולה מאוד מעניין ודי נדיר אם זכרוני אינו מטעה אותי... -
אני חושב שמי שבדק את הסרטון הזה לנטפרי
פשוט היה פזיז מדי, צריך לשלוח להם פניה ולהסביר להם שהסרטון הזה לא אמור להחסם!! -
@ישראל-a
אני לא קורא לזה נשים!
(כמעט שלא רואים וגם אם רואים זה ממש מטושטש)
ואגב יש סרטונים יותר גרועים שראיתי שפתוחים -
נכון הקליפ הזה יותר יפה ומוצלח מהקליפים האחרונים שיצאו של קליין וברומר? יש כאן עומק ותוכן יהודי שזה ממש תענוג
-
@חסידייה-אוטנטית צריכים לזכור שעל הקונספט אחראי פנחס ביכלר כמו שהוזכר לעיל,
וזה שיתוף פעולה מאוד מעניין ודי נדיר אם זכרוני אינו מטעה אותי...@משה-ברוורמן אמר בארי היל:
וזה שיתוף פעולה מאוד מעניין ודי נדיר אם זכרוני אינו מטעה אותי...איפה רשום שפנחס אחראי על התסריט? לא ראיתי את זה בקרדיטים
-
@משה-ברוורמן אמר בארי היל:
וזה שיתוף פעולה מאוד מעניין ודי נדיר אם זכרוני אינו מטעה אותי...איפה רשום שפנחס אחראי על התסריט? לא ראיתי את זה בקרדיטים
@מיוזיקפון אחראי...
יש את זה בכתובים. -
@אאא-1 חסמו את זה בגלל שבצילומים בשוק רואים מידי פעם נשים(אפילו שזה קצת מטושטש)!
ממש לא!
אני עברתי על הקליפ כמה פעמים ואין שם נשים בכלל ואני בטוחה שעבדו על זה שעות שלא יהיה שם נשים כי זה לא כזה פשוט לצלם קליפ נקי ברחוב ועוד בשוק...
מי שמחפש מה יש מאחורי הטשטוש שיהנה בעבודה שלו! -
@משה-ברוורמן אמר בארי היל:
@מיוזיקפון בתחילת הקליפ.
הנה צילום מסך-

-
@ברוריה לדעתי יש סתירה מטורפת בין המשמעות של השיר לבין הביצוע שלו
(הזמר מייצג בדיוק את יוסף איכא בשיקא...) -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות