ארי היל
-
פוסט זה נמחק!
-
יש אפשרול לערות את זה בפרימייר ושם יש אפשרות לעבור ממש משניה לשניה
תשלחו את הקליפ להורדה ואני יערוך לכם את זה לפי השניה המדויקת
אם זה עדיין רלונטי כמובן.. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
יש מישהו שקרא את המגזין של קול פליי החדש ויכול לומר עם מי ארי היל מתכנן להוציא דואט שיהיה באלבום?
פשוט אין לי אותו לצערי
ראיתי רק את הכריכה והיה רשום שם על שיתוף פעולה שארי יעשה אז אם יש מישהו שיודע אני אשמח ... -
יש מישהו שקרא את המגזין של קול פליי החדש ויכול לומר עם מי ארי היל מתכנן להוציא דואט שיהיה באלבום?
פשוט אין לי אותו לצערי
ראיתי רק את הכריכה והיה רשום שם על שיתוף פעולה שארי יעשה אז אם יש מישהו שיודע אני אשמח ...@אין-על-מוזיקה חרשתי את הקול פליי ולא נראה לי שפספסתי דבר כזה....
למרות שהוא כתב שהוא לקראת סיום העבודות לאלבום החדש מה שיי הדהים אותי כי כידוע עד גרש את העצבות הוא לא דבר מילה על האלבום המיוחל ופתאום הוא כמעט מוכן כי כידוע זמרים מוציאים סקופים עוד לפני שהמלחין של השיר והמעבד יודע שיש לי עודה בתקופה הקרובה
ואני חייבת לציין שהיה ראיון מדהים ומרגש! -
פשוט אין לי אותו לצערי
ראיתי רק את הכריכה והיה רשום שם על שיתוף פעולה שארי יעשה אז אם יש מישהו שיודע אני אשמח ...@אין-על-מוזיקה הוא אמר שהוא רוצה להוציא דואט עם אחיו יענקי
-
@אין-על-מוזיקה הוא אמר שהוא רוצה להוציא דואט עם אחיו יענקי
@אאא-1 וואו!!!!!!
איך פספסתי פרט כזה? התעמקתי בהכל כל כך!! [בעיקר בתמונות
]
מדהים האהבה ששוררת ביניהם במופע של יום ירושלים בקול חי היה פשוט מדהים!! אין על ארי היל בעולם!!!!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות