Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
מה עם הדיסק? זה היה אמור לצאת אתמול לא??
@אאא-1 אמר בארי היל:
אולי הוא רוצה לקנות ממני לחנים ומתבייש לפנות אליי (כמו שבעבר רצה.)
@אבא-תודה אמר בארי היל:
@אאא-1 אמר בארי היל: מה עם הדיסק? זה היה אמור לצאת אתמול לא?? אולי הוא רוצה לקנות ממני לחנים ומתבייש לפנות אליי (כמו שבעבר רצה.)
מה??. לא הבנתי זה היה אמור לצאת אתמול ככה שמעתי פה בפורום
@אבא-תודה אמר בארי היל: @אאא-1 אמר בארי היל: מה עם הדיסק? זה היה אמור לצאת אתמול לא?? אולי הוא רוצה לקנות ממני לחנים ומתבייש לפנות אליי (כמו שבעבר רצה.) מה??. לא הבנתי זה היה אמור לצאת אתמול ככה שמעתי פה בפורום
כן מחכים כמו כולם.
זה היה אמור לצאת אתמול ככה שמעתי פה בפורום
איפה שמעת את זה בפורום?
את לא יודעת שמילה של זמרים צריך לקחת בערבון מוגבל מאד?
||מוגבל מאד מאד מאד.... ||
@rivka-0 אמר בארי היל:
@אאא-1 אמר בארי היל: זה היה אמור לצאת אתמול ככה שמעתי פה בפורום איפה שמעת את זה בפורום? את לא יודעת שמילה של זמרים צריך לקחת בערבון מוגבל מאד? ||מוגבל מאד מאד מאד.... ||
לא הבנתי
@rivka-0 אמר בארי היל: @אאא-1 אמר בארי היל: זה היה אמור לצאת אתמול ככה שמעתי פה בפורום איפה שמעת את זה בפורום? את לא יודעת שמילה של זמרים צריך לקחת בערבון מוגבל מאד? ||מוגבל מאד מאד מאד.... || לא הבנתי
שתי שאלות:
@rivka-0 אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה אבל אני בטוחה שפה בפורום
@יואל-י אמר בארי היל:
חסום בנטפרי
@אאא-1 מה אם הדיסק שהבטיח לנו ארי ???
לדעתי הוא יוציא את זה כבר שבוע הבא.....
@מUזיק לדעתי גם .....
@אאא-1 אין מה לעשות
@מUזיק אמר בארי היל:
הוא עכשיו בחוץ לארץ לכמה שבועות אני לא מאמינה שהוא יוציא את זה כשהוא לא פה (לפי דעתי כמובן) אבל אני מאוד מקווה שהוא לא יאכזב אותנו אחרי זה ויגיד שזה יצא רק ב....
ארי היל משמח בסבב אירועים 1.mp4
ארי היל וליפא שמעלצר בחתונה 1.mp4
ארי היל משמח בסבב אירועים 2.mp4
@אחלה היה סקר לא מזמן על הזמרים שמאכזבים אם איחורים (אל תתפלאו אם זה יצא עוד חדשיים)
@אאא-1 יש אפשרות לעלות שוב?
@מיכל-c אמר בארי היל:
בכיף תורידו כוכביות https://send.magicode.me/send-file/file/46392d6503363daac15ddda831f172d84e9****563d6/view