קול חי מיוזיק
-
@אחות-קטנה כתב בקול חי מיוזיק:
@דוד-33 הם לא פרסמו השנה אז כנראה שלא
אבל אם זה עובד אז למה לא לשחק??מסתמא השאלות לא מעודכנות
-
@כ.פ @אחות-קטנה
מי שהאזין בתשומת לב בשבועות האחרונים יודע מה הולך להשתנות, כמה מהשדרנים אמרו את זה בצורה ברורה בשידור (בטעות ובכוונה) -
@כ.פ @אחות-קטנה
מי שהאזין בתשומת לב בשבועות האחרונים יודע מה הולך להשתנות, כמה מהשדרנים אמרו את זה בצורה ברורה בשידור (בטעות ובכוונה) -
תגידו, אני משחקת ופעמיים שעשיתי בונוס וזה לא עובר לי שלב אני כל פעם צריכה לעשות פעמיים...
קרה לעוד משהו? -
תגידו, אני משחקת ופעמיים שעשיתי בונוס וזה לא עובר לי שלב אני כל פעם צריכה לעשות פעמיים...
קרה לעוד משהו?@אניייי
@אניייי כתב בקול חי מיוזיק:תגידו, אני משחקת ופעמיים שעשיתי בונוס וזה לא עובר לי שלב אני כל פעם צריכה לעשות פעמיים...
קרה לעוד משהו?גם לי זה קורה
-
-
נשמע שמוטי וייס מתחיל לשדר שם
שמו את מחשבות טובות לפני הפירסומת של ה'תתכוננו' -
נשמע שמוטי וייס מתחיל לשדר שם
שמו את מחשבות טובות לפני הפירסומת של ה'תתכוננו'@אוהבת-מוזיקה-2 היו הרבה פרסומות של תתכוננו
היה על הבוקר וליל שישי שהיה גם בסטטוס והיה עוד אחת שהיה רק בפרסומות לא זוכרת מה אמרו
ודווקא מוטי וייס זה נשמע מעניין -
@אוהבת-מוזיקה-2 היו הרבה פרסומות של תתכוננו
היה על הבוקר וליל שישי שהיה גם בסטטוס והיה עוד אחת שהיה רק בפרסומות לא זוכרת מה אמרו
ודווקא מוטי וייס זה נשמע מעניין@אחות-קטנה מדברת על משהו ששמעתי היום
נראה לי זה היה בשידור של אלי קליין
התחיל במחשבות טובות ואז 'תכוננו, סדר היום שלכם...' -
האתר עובד לכם?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login