קול חי מיוזיק
-
@רוחלה-כהן כבר כמה פעמים גם לפני כמה ימים ונראה לי שהם עושים סיום מסכת בשידור ומותר לשמוע שירים בסיום
-
@מאיר-f מענין, כי יואלי אמר בשידור: לא לידאוג, השירים ווקאלים, ואני לא מאמינה שתחנת רדיו חרדית איכותית תשים לא ווקאלי, ואולי מה שאמרת על הסיום מסכת הוא נכון
-
@מאיר-f מענין, כי יואלי אמר בשידור: לא לידאוג, השירים ווקאלים, ואני לא מאמינה שתחנת רדיו חרדית איכותית תשים לא ווקאלי, ואולי מה שאמרת על הסיום מסכת הוא נכון
@הדרי כן יואלי אמר שכל יום אצל אשר גרייבר עושים סיום מסכת ואז הם משמיעים שירים לא וואקליים אבל שקטים ורגועים חוץ מבתוכנית שלו ושל יוסי איזנטל
-
@הדרי כן יואלי אמר שכל יום אצל אשר גרייבר עושים סיום מסכת ואז הם משמיעים שירים לא וואקליים אבל שקטים ורגועים חוץ מבתוכנית שלו ושל יוסי איזנטל
@אילה-הזמרת מגניב, אמרתי לכם שאין סיכוי שתחנת רדיו חרדית תעבור על ההלכה....
-
@אילה-הזמרת מגניב, אמרתי לכם שאין סיכוי שתחנת רדיו חרדית תעבור על ההלכה....
-
@הדרי אבל אייך לנו מותר לשמוע את השירים אם לא שמענו את הסיום אז זה לא כזה פשוט שאפר לשמוע שירים
This post is deleted! -
@הדרי אבל אייך לנו מותר לשמוע את השירים אם לא שמענו את הסיום אז זה לא כזה פשוט שאפר לשמוע שירים
-
@מאיר-f צודק, אבל אני בטוחה שהם התיעצו עם רב לפני זה, הם בטח מוציאים אותנו לידי חובה...
, וחוץ מזה שהאזנתי היום והיה רק ווקאלי בשעות שהאזנתי ניראה ליThis post is deleted! -
@מאיר-f צודק, אבל אני בטוחה שהם התיעצו עם רב לפני זה, הם בטח מוציאים אותנו לידי חובה...
, וחוץ מזה שהאזנתי היום והיה רק ווקאלי בשעות שהאזנתי ניראה לי -
@מאיר-f תאמין לי שעדיף לשמוע שירים וואקליים קצביים קצת מאשר השקט הדכאוני הזה
-
@מאיר-f תאמין לי שעדיף לשמוע שירים וואקליים קצביים קצת מאשר השקט הדכאוני הזה
@אילה-הזמרת תלוי מתי
-
@הדרי לא חפתי לי מה שמעים ומה משמיעים אבל שלא יגידו שזה מותר כי זה בעיתי מאוד מאוד
ופה מכרכח שקול חי הרבה יותר חרדי -
@הדרי כן בטוח את יכולה להקשיב עכשו ולשמוע שזה לא וואקלי
-
This post is deleted!
-
@הדרי כן בטוח את יכולה להקשיב עכשו ולשמוע שזה לא וואקלי
@אילה-הזמרת וואהו, אני בשוק!!!1, איך אתם מסבירים את זה?
-
@אילה-הזמרת וואהו, אני בשוק!!!1, איך אתם מסבירים את זה?
@הדרי תשאלי את יואלי הוא אמר שהסיום זה ההיתר והוא אמר גם על תדאגו שאלנו רב והוא התיר לנו
-
@הדרי תשאלי את יואלי הוא אמר שהסיום זה ההיתר והוא אמר גם על תדאגו שאלנו רב והוא התיר לנו
@אילה-הזמרת איזה רב??
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login