מעריצים בציבור החרדי
-
@מ-ב אמר במעריצים בציבור החרדי:
@מוזיקה נכון. בוודאי שהורה שמשחרר את הילד שלו גורם להערצה ולרדיפה אחריו אבל אנחנו כאנשים צריכים לדעת גם גבולות וטקט עד היכן אפשר להעריץ,באיזו רמה וכו'.
אבל על משטר עצמי של הציבור הרחב א"א לסמוך אף פ'ם!!!
מציאות בשטח (המקוון בעיקר...) שאין בזה שום גבולות!!! -
אין נושא כזה כבר של צור?.................
https://miktzav.com/topic/1900/מעריצים-זמרים-או-לא?_=1635670774243 -
@yael אמר במעריצים בציבור החרדי:
אין נושא כזה כבר של צור?.................
https://miktzav.com/topic/1900/מעריצים-זמרים-או-לא?_=1635670774243שימי לב לתוכן הפוסט הראשון בקישור ששמת ולתוכן הפוסט הראשון בשרשור הזה.
זה לא אתו דבר.
זה אותו עיקרון מהבטים שונים. -
@טיטו אמר במעריצים בציבור החרדי:
מה אתם חושבים על הערצה של זמרים בציבור שלנו עד כמה זה קיים ועד כמה זה משפיע עד כמה זה ראוי ומה בכל זאת קיים אף על פי שלא ממש מתפרסם
לא נראה לי שזה קיים הרבה אולי יש כאלו שמעריצים אבל לא כמו בציבור החילוני
אני בכלל לא מבין ת'קטע בהערצה
אז מה אם יש לו קול יפה?? -
@נתנאל-0 לכל אלה שחושבים שהערצה לא קיימת בציבור שלנו אתם חיים בסרט,
העולם לא תמים כמו שנראה לכם, וגם בציבוא החרדי אנשים מעריצים - אם זה טוב או לא זה עיניין אחר.
אבל זה קיים.
וכל אלה שלא מעריצים אשריכם ואשרי חלקכם אבל תדעו שהערצה זה רגש אנושי ואולי תמצאו את עצמכם יום אחד מעריצים מישו בלי כוונה... (כן אפשר להימנע ממצב של הערצה אבל הרבה פעמים זה מגיע בלי הזמנה...) -
@זברה
לא אמרתי שזה לא קיים
אמרתי שלא קיים הרבה...
זה הבדל ענק@זברה אמר במעריצים בציבור החרדי:
שהערצה זה רגש אנושי ואולי תמצאו את עצמכם יום אחד מעריצים מישו בלי כוונה...
לא זמרים...
מה יש להעריץ בזמר?
במה הוא טוב יותר ממני?? (חוץ מזה שהוא יודע לשיר...)
יכול להיות מצב שאני יעריץ מישהו, אבל זה לא יהיה סתם איזה זמר -
@נתנאל-0 אמר במעריצים בציבור החרדי:
אמרתי שלא קיים הרבה...
קיים פלוס!! פשוט בציבור שלנו זה לא בפרונט...
מה יש להעריץ בזמר?
אני גם לא יודעת..
אבל לכו תשאלו את מי שכן מעריץ-- -
לא זמרים...
מה יש להעריץ בזמר?
במה הוא טוב יותר ממני?? (חוץ מזה שהוא יודע לשיר...)
יכול להיות מצב שאני יעריץ מישהו, אבל זה לא יהיה סתם איזה זמרזמר חוץ מיזה שהוא זמר הוא בן אדם, רק שאותו יותר מכירים ורואים אותו יותר כי הוא זמר אז לכן קצת יותר הגיוני שיעריצו זמרים מאשר בן אדם שראו פעם אחת ברחוב,
הערצה היא בדרך כלל לא כי הוא זמר ויש לו קול יפה אלה לבן אדם עצמו.@אילנית אמר במעריצים בציבור החרדי:
מצוי - מעריצים גם מעריצים ... זה הופך את זה למותר ? למקובל ? לרצוי ?
זה ממש לא הופך את זה למותר ורצוי, אבל שלא יתכחשו למציאות ויגידו בציבור שלנו זה לא קיים.
גם אם זה מתחת לפני השטח כי ברוך ה' יש לנו תורה ודרך חיים אז זה לא כמו בשאר העולם, אני חושבת שהרבה אנשים יעידו על עצמם שהם העריצו אי פעם מישו...
(גם שאני לא יודעת מה הגבול יש הערצה שהיא בגבול הנחמד ולא חושבת שיש בזה בעיה, השאלה אם יודעים לעצור...) -
אני חושבת שיש בעיה של יותר מעריצות בציבור חרדי שבאות בנות להופעות יצא לי לראות הרבה פעמים שזה קורה שבנות לא יודעת עם נושרות או בדרך לשם שפשוט משטטות בהופעות צועקות ומושכות תשומת לב שלילית מתוך הערצה לזמרים מסוימים וזה פשוט חוסר צניעות וזה קיים הרבה אצל בנות . יש זמרים שמוכנים לעשות סלפי עם בנות וגם את זה ראיתי וזה פשוט ביזיון עד לאן הם מוכנים להידרדר