מוטי אילוביץ
-
מישהו יודע מה עם האלבום החדש שלו?
@yaakov @אילאוויטשער-חסיד ?@נעמי16 לפי מה שהבנתי הולך לצאת אחרי חנוכה בקיצור, לא בקרוב

-
@נעמי16 לפי מה שהבנתי הולך לצאת אחרי חנוכה בקיצור, לא בקרוב

@אילאוויטשער-חסיד אאוץ' באסה.....

ממש חיכיתי לזה כבר מתחילת החופש ששמעתי שהוא הולך להוציא...
לא נורא, אני אמשיך לחכות...שווה. -
@אילאוויטשער-חסיד אאוץ' באסה.....

ממש חיכיתי לזה כבר מתחילת החופש ששמעתי שהוא הולך להוציא...
לא נורא, אני אמשיך לחכות...שווה.@נעמי16 אני מחכה לזה כבר יותר משנה מאז שהוא פירסם שהולך להוציא...
באמת שווה לחכותת -
@נעמי16 אני מחכה לזה כבר יותר משנה מאז שהוא פירסם שהולך להוציא...
באמת שווה לחכותת@אילאוויטשער-חסיד חבל לחכות כדי לשכוח מזה
גם אני מחכה לכל מיני יצירות אבל מעדיף לשכוח מזה בנתיים -
@אילאוויטשער-חסיד אפשר את השיר הזה אם פי שלוש (שכר לימוד)
-
@אילאוויטשער-חסיד אפשר את השיר הזה אם פי שלוש (שכר לימוד)
@מוישי-2 בבקשה
https://drive.google.com/file/d/1dC1mywnqjv11Q9OD_6x1ue_Ak_iW_n9D/view?usp=sharing -
הייתי אתמול עם מוטי בשמחת בית השואבה איזה רגש איזה שמחה[היה רק שירי חבד כי זה היה אירוע שלהם]
שאלתי את מוטי על האלבום הוא אמר שזה בשלבי גמירה יכול להיות שיצא החורף הפקה מנדי הרשקוביץ עיבודים הוא אמר שיהיה מנדי ועוד [החמתי לו על השיר עוד יוסף חי של בערי שה ריגש אותי הוא שמח לשמוע]
אין על מאטי אילאוויטש..............!!! -
@מוישי-2 בבקשה
https://drive.google.com/file/d/1dC1mywnqjv11Q9OD_6x1ue_Ak_iW_n9D/view?usp=sharing@אילאוויטשער-חסיד אשמח לאם פי שלוש
-
מרגש: השירה של מוטי אילוביץ' בערב יום כיפור על ציונו של ר' ישעיה'לה מקרסטיר
https://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2022/10/videoplayback-5-2.mp4 -
הייתי אתמול עם מוטי בשמחת בית השואבה איזה רגש איזה שמחה[היה רק שירי חבד כי זה היה אירוע שלהם]
שאלתי את מוטי על האלבום הוא אמר שזה בשלבי גמירה יכול להיות שיצא החורף הפקה מנדי הרשקוביץ עיבודים הוא אמר שיהיה מנדי ועוד [החמתי לו על השיר עוד יוסף חי של בערי שה ריגש אותי הוא שמח לשמוע]
אין על מאטי אילאוויטש..............!!!@שלומי-0 יואווווו איזה כייף לך!!! הלואי עלי... יש לך סרטונים?

-
אין על מאטי אילאוויטש..............!!! -
@מחשב-נייד באמריקה
@מוישי-2 זה אם פי 3, זה נתן לי להעלות רק בדרייב -
@מחשב-נייד באמריקה
@מוישי-2 זה אם פי 3, זה נתן לי להעלות רק בדרייב@אילאוויטשער-חסיד איך באמריקה ו שלומי ראה אותו ?
-
@אילאוויטשער-חסיד איך באמריקה ו שלומי ראה אותו ?
-
לכל השואלים אני באמריקה ובבארא פארק היה אירוע של מוטי ויונגערליך[לא משהו רציני ברחוב בחינם סוג של מישקולץ] מוטי שר בערך חצי שעה שירי חבד וכי המצווה ונישט געדאגעט[כי זה היה אירוע של חבד]וגראמען באידיש עם יונגערליך ותזמורתו של יוסי כהן. אין לי סרטונים מצטער[גם אין מה לראות כמו שכתבתי זה לא היה אירוע.......!]
ומוטי לא יודע מתי הדיסק יצא אולי בחורף או בקיץ אפילו יש לו עוד עבודה רבה באלבום. -
לכל השואלים אני באמריקה ובבארא פארק היה אירוע של מוטי ויונגערליך[לא משהו רציני ברחוב בחינם סוג של מישקולץ] מוטי שר בערך חצי שעה שירי חבד וכי המצווה ונישט געדאגעט[כי זה היה אירוע של חבד]וגראמען באידיש עם יונגערליך ותזמורתו של יוסי כהן. אין לי סרטונים מצטער[גם אין מה לראות כמו שכתבתי זה לא היה אירוע.......!]
ומוטי לא יודע מתי הדיסק יצא אולי בחורף או בקיץ אפילו יש לו עוד עבודה רבה באלבום.@שלומי-0
@שלומי-0 אמר במוטי אילוביץ:לכל השואלים אני באמריקה ובבארא פארק היה אירוע של מוטי ויונגערליך[לא משהו רציני ברחוב בחינם סוג של מישקולץ] מוטי שר בערך חצי שעה שירי חבד וכי המצווה ונישט געדאגעט[כי זה היה אירוע של חבד]וגראמען באידיש עם יונגערליך ותזמורתו של יוסי כהן. אין לי סרטונים מצטער[גם אין מה לראות כמו שכתבתי זה לא היה אירוע.......!]
ומוטי לא יודע מתי הדיסק יצא אולי בחורף או בקיץ אפילו יש לו עוד עבודה רבה באלבום.https://www.youtube.com/watch?v=p63sFOo-9RQ&t=7610s
שידור חוזר של הארוע. -
ומוטי לא יודע מתי הדיסק יצא אולי בחורף או בקיץ אפילו יש לו עוד עבודה רבה באלבום.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות