מוטי אילוביץ
-
@אילאוויטשער-חסיד חבל לחכות כדי לשכוח מזה
גם אני מחכה לכל מיני יצירות אבל מעדיף לשכוח מזה בנתיים -
@אילאוויטשער-חסיד אפשר את השיר הזה אם פי שלוש (שכר לימוד)
-
-
הייתי אתמול עם מוטי בשמחת בית השואבה איזה רגש איזה שמחה[היה רק שירי חבד כי זה היה אירוע שלהם]
שאלתי את מוטי על האלבום הוא אמר שזה בשלבי גמירה יכול להיות שיצא החורף הפקה מנדי הרשקוביץ עיבודים הוא אמר שיהיה מנדי ועוד [החמתי לו על השיר עוד יוסף חי של בערי שה ריגש אותי הוא שמח לשמוע]
אין על מאטי אילאוויטש..............!!! -
@אילאוויטשער-חסיד אשמח לאם פי שלוש
-
@מחשב-נייד באמריקה
@מוישי-2 זה אם פי 3, זה נתן לי להעלות רק בדרייב -
@אילאוויטשער-חסיד איך באמריקה ו שלומי ראה אותו ?
-
לכל השואלים אני באמריקה ובבארא פארק היה אירוע של מוטי ויונגערליך[לא משהו רציני ברחוב בחינם סוג של מישקולץ] מוטי שר בערך חצי שעה שירי חבד וכי המצווה ונישט געדאגעט[כי זה היה אירוע של חבד]וגראמען באידיש עם יונגערליך ותזמורתו של יוסי כהן. אין לי סרטונים מצטער[גם אין מה לראות כמו שכתבתי זה לא היה אירוע.......!]
ומוטי לא יודע מתי הדיסק יצא אולי בחורף או בקיץ אפילו יש לו עוד עבודה רבה באלבום. -
@שלומי-0
@שלומי-0 אמר במוטי אילוביץ:לכל השואלים אני באמריקה ובבארא פארק היה אירוע של מוטי ויונגערליך[לא משהו רציני ברחוב בחינם סוג של מישקולץ] מוטי שר בערך חצי שעה שירי חבד וכי המצווה ונישט געדאגעט[כי זה היה אירוע של חבד]וגראמען באידיש עם יונגערליך ותזמורתו של יוסי כהן. אין לי סרטונים מצטער[גם אין מה לראות כמו שכתבתי זה לא היה אירוע.......!]
ומוטי לא יודע מתי הדיסק יצא אולי בחורף או בקיץ אפילו יש לו עוד עבודה רבה באלבום.
שידור חוזר של הארוע. -
בקרוב!!
סינגל ואולי גם קליפ יחד,
של מאטי אילאוויטש יחד עם מיכאל שניצלער.
הלחן של בחור יקר שעובר איזה בעייה רפואית שמבטא זאת בלחן שהלחין, מכיר תבחור ומשפחתו מקרוב, שה' ישלח לו רפואה שלמה
שמעתי כבר את השיר מאוד יפה עדיין לא שמעתי תגרסה הסופית, אך יש למה לחכות!
קרדיט ל@אבא-תודה