מנחם טוקר
-
תגידו קרה לכם שמנחם הבטיח לכם פרס עד הבית ולא קיבלתם?
הוא עושה את זה סתם בשביל להעביר ת'זמן של זמן אוויר כל הנושא הזה של המתנות?!
כי שמעתי על עוד 2 כאלה שלא קיבלו מה שהבטיחו,
לא שהצוות שם חייב לנו משהו אבל אמרו ועשו רושם טוב על המאזינים- אז מה קורה שם באמת? -
-
@שיר-נולד א. זה לא קשור אליו, יש הרבה בעיות בדואר ובכלל ברדיו עצמו, הרי ברור שלא טוקר בעצמו יבוא עד הבית שלך להביא את הפרס...
וגם שמעתי הרבה שלא קבלו פרסים לא רק בתכניות שלו, ולא רק בקול חי..
ב. אני זכיתי פעם בנגן וקיבלתי. אמנם פשוט מאוד אבל קיבלתי. לא ציפיתי ליותר מזה... -
@שיר-נולד א. זה לא קשור אליו, יש הרבה בעיות בדואר ובכלל ברדיו עצמו, הרי ברור שלא טוקר בעצמו יבוא עד הבית שלך להביא את הפרס...
וגם שמעתי הרבה שלא קבלו פרסים לא רק בתכניות שלו, ולא רק בקול חי..
ב. אני זכיתי פעם בנגן וקיבלתי. אמנם פשוט מאוד אבל קיבלתי. לא ציפיתי ליותר מזה...ברור שלא הוא, לא חשבתי לרגע, זה כל הצוות שמאחוריו...
-
@תמר-7 אני כן חושבת שהיא מתפרקת אם מנחם עוזב
רוב המאזינים של קול חי זה לזמן אויר ויש עוד קהל קצת שונה שלמהדורה המרכזית אז תחשבו מנחם עוזב מה נישאר להם?
כמה ילדים שמקשיבים לטובים השניים?!
אבל אם הוא כן יעזוב ברור שהם יעשו הכל להביא עוד לפחות כמה שדרנים מעניינים שיחסו אותו
ולא בטוח שיצליחו -
@דיזיין כי כל תקופות הוואקל מנחם נעלם ומעריצים כמו מעריצים בונים ביניינים פורחים באוויר ....
||תאמינו לי שרק בשביל זה שווה לו להעלם
בתקופה הזאת יש שיח מטורף סביבו בלי שהוא זז
-להפך הוא רק מכייף ונח עם המשפחה ומרוויח כמויות רייטינג || -
מנחם לא עוזב..
מאיפה זה בא לכם?!
תמיד בתקופה הזו פחות או יותר הוא בנופש
תנו לו קצת... -
@חסידייה-אוטנטית אני ממש לא מעריצה!
דיברנו על זה לא קשור לזה שהוא לא משדר לכולם ברור שהוא חוזר לבין הזמנים -
@תמר-7 לגמרי!! ביום שלישי שבוע שעבר אחרי הפיגוע בקו של גבעת זאב הייתי מאוד מסויטת ( אני גרה שם ) אז רציתי לשמוע שיעור תורה ב1 בלילה אין לכם מושג!! כמה מאזינים עלו לשידור עד שלוש בלילה!!!!!!!!
( אחרי זה בררתי וקוראים לתוכנית אדיר שמך ) -
@חסידייה-אוטנטית של הרב אדיר עמרוצי???
-
@חסידייה-אוטנטית
יפה