האם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?
-
@חנניה
יש לי שאלה
אם היו כמה שירים חדשים שיצאו
והיו שולחים לך אותםעם תמונה של הזמר
בכולם זה זמר שאתה לא מכיר
אחד מתנחל עם כיפה לבנה גדולה, אחד בחור צעיר מתלהב, אחד חסיד, אחד נראה אברך ועוד כמה שנראים בסגנונות שונים
את מה היית בוחר לשמוע ראשון? לא את מי שנראה לך לפי המראה שלו הסגנון שאתה מתחבר יותר?אחרי ששומעים החיצוניות כבר פחות משפיעה, אבל לפני ששומעים אני בטוחה שזה משפיע
-
@חנניה אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
@margalit אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
טוב זה משהו אחר ברור שאני יתעניין בזה שיותר קרוב לזאנר שלי אם לזה הכוונה , חשבתי שהתכוון לומר שאם מישהו נראה יותר טוב במראה החיצוני אז בגלל זה הוא יצליח יותר,
לא בהכרח שזה שנראה קרוב לזאנר שלך הוא באמת ככה
אבל אנחנו שופטים לפי המראה בלי לרצות ומקטלגים את הזאנר שלהם לפי החיצוניות -
וכבר אמרו חז"ל: "דר' יוחנן קרי למאניה מכבדותי". ברור שהלבוש החיצוני משפיע על האדם, על המחשבות שלו ועל הרגשות שלו. (תנסו לבחון על עצמכם מהי ההרגשה שאתם חשים עם בגד מסוים...)
כאשר זמר מתלבש בצורה מסויימת ומופיע באופן מסוים התכנים שיצאו ממנו יהיו שונים מאשר זמר אחר שמופיע בסגנון אחר אפילו אם ישירו את אותו שיר.
דעתי היא שיש ויש בהחלט מקום לשפוט זמר לפי מראה חיצוני (ולא מדברים פה על צבועים שלרגל הופעה מסוימת יחליפו את הלבוש). אמנם לא רק מראה חיצוני משפיע, יש עוד הרבה קריטריונים שמגדירים סגנון, אבל לחיצוניות יש השפעה רבה בהחלט! -
@אילנית ברור שהחיצוניות משפיעה מאוד, ואם כבר הזכרתם קודם את הקול הבא, אז למרות ששם קצת התמקדו יותר מידי בנראות, עדיין לקחתי משם מילה חמודה - מכלול... כי יש הרבה שיודעים לשיר, אבל זמר אמיתי צריך שיהיה לו יותר מסתם לדעת לשיר, אין מה לעשות, באמת אף אחד לא מתייחס רק לשירה, אלא גם למישהו שנראה כמו זמר, מופיע כמו זמר וגם בסוגריים בצד- שר כמו זמר....
-
@תמר-מהמרכז נכון לגמרי!!
לפעמים אפילו הנראות החיצונית עולה על יכולות ווקאליות- וזה מה שיגדיר את האישיות 'זמר'... -
@תמר-מהמרכז צודקת כל כך ! אם כבר נתייחס לקול הבא , כמה פעמים נאמר " הוא נראה כמו זמר ... יש לו עמידה ונראות על הבמה ..."
וכמה פעמים פספסנו זמרים עמוקים פנימיים ויפים כל כך , רק בגלל שהחיצוניות שלהם לא קרצה לנו מידי ! -
@אילנית שומעים עם העיניים
גם במג'יק קאס
הם העלו את הקטנצ'יק הזה יונתן שעשוע רק בגלל הלוק שלו ושהוא חמוד
אין לו קול כזה מדהים בלשון המעטה
והם יתחייסו לא אל הקול שלו אלא אל המראה -
@סודי-ביותרררררררר טוב , אצל יונתן אתה נכנס לפוסט אחר פה באתר והוא - האם ילדים שרים יפה יותר ממבוגרים . והתשובה היא לא יודעת , אבל מה שבטוח זה שיש להם מתיקות .
יונתן כבחור , מן הסתם לא היה מגיע אפילו לשלב האודישנים .אבל מה לעשות , הוא מצחיק ויש לו חיוך שובה לב , אז למה לא ?
הגדרת יפה כל כך - שומעים עם העיניים , ומצביעים לפי המראה -
@תמר-מהמרכז אל תדאגי ... תמיד יש את אלה שבורכו בשניהם יחד .
אבל אנחנו כמאזינים צריכים לדעת לעשות את הבחירה שלנו בין זמרים שקולם יפה אבל נראותם לא ממש משכנעת , לבין כאלה שההפך.
נראה לי שברור מה עדיף , נכון ? -
@אילנית אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
אצל יונתן אתה נכנס לפוסט אחר פה באתר והוא - האם ילדים שרים יפה יותר ממבוגרים
אני הגבתי שזה קורה אצל כולם גם במג'יק קאס
אם כבר את סטית מהנושא -
@אילנית זהו, שלא כל כך בטוח, כי בהופעה את לא תשבי שעות ותסתכלי על מישהו שעומד ולא זז או שהוא לא מקסים אותך במראה שלו, גם אם הוא שר יפה מאוד, הוא חייב להצליח לתפוס את המבט שלנו להרבה זמן. מצד שני, בקול חי מיוזיק למשל, לא עוזר לי שמישהו נראה טוב אם הוא לא שר טוב, לא יודעת בקיצור...
-
@תמר-מהמרכז זה מורכב . בוא נסכם שצריך גם וגם ושדרך האמצע היא הדרך הטובה ביותר .
-
@סודי-ביותרררררררר אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
הם העלו את הקטנצ'יק הזה יונתן שעשוע רק בגלל הלוק שלו ושהוא חמוד
אין לו קול כזה מדהים בלשון המעטהאני לא חושבת שאין לו קול
הוא קצת מזייף כי הוא עדיין ילד...
אבל יש לו קול יפהאבל ברור שהשופטים הושפעו גם מהלוק והמתיקות שלו
הוא ילד כובש... -
-
@סודי-ביותרררררררר אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
@margalit אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
אני לא חושבת שאין לו קול
עניין של טעם
נכון, עניין של טעם
אבל כשכותבים בפורום שגלוי לכולם צריך קצת לסנן מילים
בעיקר כשמדברים על ילדים... -
@מ-ב אני חושבת שהיום העולם מאוד צבוע
יכול להיות זמר שיתלבש הכי חסידי\חרדי שיש ובפנים יהיה חלול ושירים בהתאם....
ויכול להיות זמר שיתלבש פתוח או לא הכי חרדי אבל הפנימיות פצצה וכך השירים...
לכן זה קצת קשה לקבוע
אבל ברור שיש היום הרבה ששופטים בגלל מראה חיצוני ואני רואה את זה מלא