האם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?
-
@ילד-חוכם אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
@בועז אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
היינו צריכים לגדור במוזיקה זה את מי שלא היינו רוצים שהילדים שלנו יחקו אותו.
אבל את יעקב שוואקי לא היית רוצה שיתנגן בביתך?
@חובבת-מוזיקה דיברו על משהו שונה...על מה?
-
@ילד-חוכם אין לי בעיה עם שום זמר שלובש שחור לבן... חוץ מטעמים אישיים. שוואקי במקרה לא עובד אצלי בגלל שאני מכיר אותו מרחם. אם אשכחך. על נהרות בבל. בן בג בג. וכו' וכו'. אני הבהרתי את הנקודה למה לאנשים מסוימים קשה לקבל אותו כזמר חרדי שהם צריכים לשמוע ולהתחנך ממנו.
-
א כל מי שאתם חושבים שהוא צדיק זה מי שלובש כובע וחליפה ? ואם אתם רוצים דוגמה קטנה שכל הזמרים הצדיקים שלכם לא כל כך צדיקים אם במיקרה יש לך אינסטגרם או שיש למישהוא תבדקו שם שם זמר זמר כל מי שאת חושבת שהוא צדיק תיראי מה הוא מעלה לשם ב בחיים אסור לכם לישפוט לא משנה זמר או סתם בן אדם כך סתם בגלל שהוא לא הולך בלי כובע וחליפה [זה יכול להיות כל דבר לא דווקה כובע וחליפה ]לא סתם יש מישפט ידוע שאומר ''אל תדון את חברך עד שתגיעה למקומו ''הכשו חברה תממשו את המשפט הזה ומי שלא שמע על המשפט שהכשו ישמע וחס וחלילה שלא ישמעה שאני חולק על מישהוא או על משהוא פשוט זה דעתי האישית ולא חייבים להתיחס לכתוב לעיל .......
-
היי בלי אישי
אבל סתם תמיד אומרים שייש רמיקסים ומנגינות שליטאי ומזרחי בחיים לא יעיזו לשים מה שחסידי יעשה וזה יהיה בסדר,
דבר שני אם מדברים על מגזר, הארועים הגדולים הליטאים לא לוקחים כמעט זמרים ליטאים אלא כמעט ורק חסידיים, (בתור ליטאית אני אומרת את זה)
ואם כבר מברים גם אצל המזרחיים ששמים שמים חסידי ולא ליטאי.
מעניין למה? -
@אוהבת-מוזיקה מה זה זמרים ליטאים ? אין היום הרבה כאלה , ( אלי הרצליך והזמרים הוותיקים ...) , כיום , גם הזמרים הליטאיים מכנים עצמם חסידיים .אז לא כל כך הבנתי את השאלה ...
-
@אוהבת-מוזיקה צודקת לחלוטין מחקתי את האישי דיברתי לכל חברי הפורום
-
@אוהבת-מוזיקה יש ללא ספק, - מעטים מאוד ...
-
@אילנית אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
@אוהבת-מוזיקה מה זה זמרים ליטאים ? אין היום הרבה כאלה , ( אלי הרצליך והזמרים הוותיקים ...) , כיום , גם הזמרים הליטאיים מכנים עצמם חסידיים .אז לא כל כך הבנתי את השאלה ...
לקרוא לזמרים זמר חסידי באופן גורף זה מאוד בעיה מהעובדה הפשוטה שרובם לא חסידיים סתם ככה למשל .
אני חייבת לציין זמר שמזמן לא שמעתי אותו קוראים לו גלעד פוטולסקי הוא אמן או זמר יוצא דופן לדעתי שהוא תמיד שומר על עצמו מרוחות זרות (פתאום נזכרתי בו לא יודעת למה).
לדעתי זמר או כל אמן אחר שפיו וליבו שווים זה דבר גדול מאוד וזה נדיר בכלל וחבל -
@סודי-ביותרררררררר אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
@חובבת-מוזיקה אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
ג. גם שירי קליין שוואקי אני לא שומעת, כמעט מאותן סיבות
אז מה את כן שומעת??
זמרים שהמוצא שלהם הוא אשכנזי וחס וחלילה לא מזרחי ולא חצי מזרחי!
וחס וחלילה לא מזרחי ולא חצי מזרחי! עד כדי כך?????????????????????
-
@זברה אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
אז מה את כן שומעת??
זה נשמע מזעזע וואו גזענות לשמה אפשר לחשוב שאנחנו לא בני עם אחד עד כדי כך ומה בגלל ממוזיקה?
-
@ברוריה אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
@זברה אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
אז מה את כן שומעת??
זה נשמע מזעזע וואו גזענות לשמה אפשר לחשוב שאנחנו לא בני עם אחד עד כדי כך ומה בגלל ממוזיקה?
על זה ההלם שלי...
-
@חובבת-מוזיקה א לא חשבתי לרגע חס וחלילה שיש לך אם זה הדעות שלך ב לא הבנתי מה זה במגזר שלי את חרדית או מה ?ג איזה מוזיקה כן אפשר לשמועה וזה לא בעיתי מענין מאוד לדעת או שאת בכלל לא שומעת מוזיקה ואז השאלה אז מה את עושה בפורום של מוזיקה ? ג לכל מי שלא מיתביש לומר ששומעה רק חסידי שידע שזה גזענות בעלמה וזה חוצפה רק בגלל מוצא של איש פוסלים אותו גזענות גזענות ושוב גזענות
-
@אוהבת-מוזיקה זה נקודה מאוד מעניינת והסיבה לכך מתחלקת לשתיים.
א. זה תלוי בסוג ליטאים יש סוג שבחיים לא יקח חסידים ויש סוג שמשוגע על הפריילאכקייט של החסידים. כי זה מגיע ישר מהנשמה.
ב. הסגנון חיים הליטאי והסטיגמות לא מאפשרות להרבה לצאת ליהיות זמר. ואין בתגובה זאת כל כוונה לדון האם זה תקין או לא. אבל מה שבטוח שהרבה פחות ליטאים יוצאים לעבוד בכלל. ובמוזיקה בפרט. והרבה מאלה שכן יוצאים זה לא הסגנון העדין והבני תורה מבחינה חיצונית ולכן ההיצע לא מספק.
אין בכוונתי להעליב או להכעיס מישהו. אלא לנסות ולהסביר את התופעה. -
א. זה תלוי בסוג ליטאים יש סוג שבחיים לא יקח חסידים ויש סוג שמשוגע על הפריילאכקייט של החסידים. כי זה מגיע ישר מהנשמה.
ב. הסגנון חיים הליטאי והסטיגמות לא מאפשרות להרבה לצאת ליהיות זמר. ואין בתגובה זאת כל כוונה לדון האם זה תקין או לא. אבל מה שבטוח שהרבה פחות ליטאים יוצאים לעבוד בכלל. ובמוזיקה בפרט. והרבה מאלה שכן יוצאים זה לא הסגנון העדין והבני תורה מבחינה חיצונית ולכן ההיצע לא מספק.
אין בכוונתי להעליב או להכעיס מישהו. אלא לנסות ולהסביר את התופעה. -
@sary75ss14 אמר בהאם אנחנו שופטים זמרים לפי חיצוניות?:
אין בכוונתי להעליב או להכעיס מישהו. אלא לנסות ולהסביר את התופעה.??