שלום אני חדש ומעניין אותי קלרינט. ולכן אני עושה סקר מי הקלרינט'ס הכי טוב?
-
@a-g אמר בשלום אני חדש ומעניין אותי קלרינט. ולכן אני עושה סקר מי הקלרינט'ס הכי טוב?:
אתה בטוח שהוא למד אצלו?
כן
-
@a-g אמר בשלום אני חדש ומעניין אותי קלרינט. ולכן אני עושה סקר מי הקלרינט'ס הכי טוב?:
@נטו-מוזיקה אגב זה שלוימה מינצברג ולא לייבלה...
ואם כתבת את בנדר שהוא סקסופוניסט ונמנע בד"כ מלנגן קלרינט אז תזכיר גם את דור אסרף שהוא סקסופוניסט אדיר והתחיל לאחרונה לנגן בחתונות גם קלרינט והוא עושה את זה מדהההההים ! (אמנם סגנון קצת יותר ג'אזי ופחות מוכר אבל עדיין זה מדהים וגם הסאונד שלו מטורף)דור אסרף הוא תותח!!!!!!!!!...
-
@ריינבואו אמר בשלום אני חדש ומעניין אותי קלרינט. ולכן אני עושה סקר מי הקלרינט'ס הכי טוב?:
@ר-כהן
סופסוף אחד שאני מכירה...
הוא מדהים!!!
במיוחד בשירים שהוא מוציא עם ישראל סוסנה. אני מקשיבה כל פעם מרותקת ב'לופ' אינסופי.גם אני סוף סוף מכירה מישהו---
ואוו כל המנגינות האינסרומליות שלו פשוט מדהימוותת!!!
איכות גבוהה, עם ביצוע פגזזז!!! -
ניתן לצפות ולשמוע קטעים של דור אסרף פה
-
@נטו-מוזיקה אגב זה שלוימה מינצברג ולא לייבלה...
ואם כתבת את בנדר שהוא סקסופוניסט ונמנע בד"כ מלנגן קלרינט אז תזכיר גם את דור אסרף שהוא סקסופוניסט אדיר והתחיל לאחרונה לנגן בחתונות גם קלרינט והוא עושה את זה מדהההההים ! (אמנם סגנון קצת יותר ג'אזי ופחות מוכר אבל עדיין זה מדהים וגם הסאונד שלו מטורף)
חומציזה שיש עוד מלא מוצלחים בשוק נחמן דיאמנט נתן אטינגר דובי איילנברג יואלי גרומן הלל חריר ועוד מלא שאני לא זוכר עכשיו....
וגם את הישנים צריך להזכיר דוב טאראס הבלתי נשכח.... (שאם בכ"ז עושים סקר אז לכאורה הוא הקלרניסט הטוב ביותר בכל הזמנים) יואל רובין נפתול'ה ברנדווין אברהם סגל ועוד ששכחתי... ולהבדיל בין חיים לחיים יש כמובן את גיורא פיידמן מוסא ברלין חנן בר סלע וכו'....כמובן שבני הדור הצעיר נכנסו לצמצום של בלטי חיליק צוקר
ובאמת נכון אמרת שיש את כל הז"לים וכן החיים כגון גיורא פיידמן שיש לו את הסאונד הכי טוב מכולם כולל כולם
וכן חנן בר סלע שהוא אמן רגש יוצא מן הכלל
טאראס שייצר את כל הז'אנר הזה
ועוד ועודנ.ב. לענ"ד מתוך שלישיית הברסלבערס הנ"ל - צוקר הוא המקצועי ביותר, וגם מפיק את הצליל היפה יותר בעיני, אם כי חסר לו טיפה ברגש.
-
@נטו-מוזיקה
דוד הלר אין כמהו אבל הוא עבר להיות איש יח"צ חבל שעזב -
אני חושב שהסקר מיותר ברור שבלטי הכי טוב לרמות כאלו של סילסולים וביצועים אף אחד לא מתקרב ...
-
@מסקופניסט52 הוא לא עזב! ממש לא הוא עדיין מנגן מטורף כמו שהוא . ואפילו יותר.
אחד ממנגני הרגש הטובים ביותר!!