האם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?
-
@חובבת-מוזיקה אני חושבת שבקשר למרדכי שפירא הכניסו אותו למקהלה בגיל צעיר בגלל אח שלו דוד שפירא שנכנס לפניו ולא נתנו לא סולו בשנה הראשונה לפחות יש מופע של מיאמי שרואים אותו שר עם יעקב שוואקי רחם זה היה שיר כל כך יפה יחד (לדעתי פעם הוא שר יותר יפה מהיום)
-
@ברוריה אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
@חובבת-מוזיקה אני חושבת שבקשר למרדכי שפירא הכניסו אותו למקהלה בגיל צעיר בגלל אח שלו דוד שפירא שנכנס לפניו ולא נתנו לא סולו בשנה הראשונה לפחות יש מופע של מיאמי שרואים אותו שר עם יעקב שוואקי רחם זה היה שיר כל כך יפה יחד (לדעתי פעם הוא שר יותר יפה מהיום)
זה נכון שהכניסו אותו כי אח שלו נכנס, אבל מה הקשר?
-
@גילה באמת עוזיה צדוק הוא אחד מהיחידים שלא צרצרו, הוא גם שר כל כך מדויק... אבל אם הזכרתם את יהונתן בן עזרא, הוא שר יפה מאוד, אבל בדיוק לזה אני קוראת צרחניה, בשיר "בן של מלך" אני לא מסוגלת לשמוע את הפזמונים! אני בכלל הייתי קוראת להורים לילדי פלא שלא יפריעו לילדות המתוקה של הילדים שלהם ויתנו להם לשיר בבית, למה צריך בכלל את כל הדבר הזה? הם לא יודעים ממילא איך להשתמש בקול שלהם, הם לחוצים מכל הופעה, בגלל הכבוד של ההורים שלהם הם צריכים להכנס לסחרחרה הזאת?
-
דעתי:
מי שר יותר יפה: ילדים
מדוע: כי ילדים לדעתי זועקים את השיר מתוך הלב באמת וגם כי יש להם הרבה דוגמאות מהזמרים הגדולים עוד סיבה יש להם קול מרגש יותר! עוד סיבה יש להם בדרך כלל גם לוק יותר יפה
-
@מוח-שליט-על-הלב לדעתי ילדים לא יודעים להתחבר לטקסטים כי אין להם את זה בלהרגיש משהו שלא באמת קורה, מבוגרים מרגשים יותר. רק מה, הקול שלהם הוא זה שנשמע מרגש יותר.
בעיניי מבוגרים מגישים שירים טוב יותר -
@miri אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
הקול של ילדים צלול יותר...זה נכון או שאני טועה?
(מקווה שאין פה כזה נושא)אני בטוח שזה נכון , השאלה אם זה באמת חשוב לרגש שבשיר
ולצורת ההעברה , יכול להיות שכן ויכול להיות שלא -
אולי הם שרים יותר צלול אבל לא בהכרח שידעו להגיש יפה ומרגש כל שיר כי רק מבוגר שעבר וראה דברים בחיים יגע לנו בדיוק במקום הנכון של הרגש פר מילים
-
לדעתי בנצי קלצקין יודע לשיר הכי יפה שיכול להיות והוא גם מלא רגש וטוהר שאין להרבה מבוגרים