חידות על הפרטים הכי קטנים
- 

@הודיה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: באיזה קליפ ושל איזה זמר הרקדנים רוקדים בתוך מיזרקת מים?? 
 מה עם זה?בקליפ השם אחד של איציק אורלב צילומסך: 
  ועכשיו חידה משלי: 
 באיזה קליפ רואים את הזמר נוהג על רכב, אבל הוא לא באמת נוהג? [רק אנשים עם יידע ידעו את זה].
- 

@אליהו-קוגן @אליהו-קוגן אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: אצל איזה זמר מצולם אותו ילד בשני קליפים שונים? מוטי אילוביץ, לא? בקליפ "אידישע תאוות" ובקליפ "בערל" 
- 

@מישו אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: @אליהו-קוגן @אליהו-קוגן אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: אצל איזה זמר מצולם אותו ילד בשני קליפים שונים? מוטי אילוביץ, לא? בקליפ "אידישע תאוות" ובקליפ "בערל" יפההה!!! 
- 

ועכשיו חידה משלי: 
 באיזה קליפ רואים את הזמר נוהג על רכב, אבל הוא לא באמת נוהג? [רק אנשים עם יידע ידעו את זה].נהוראי אריאלי בקליפ דף חדש 
- 

@אליהו-קוגן @אליהו-קוגן אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: @מישו אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: @אליהו-קוגן @אליהו-קוגן אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: אצל איזה זמר מצולם אותו ילד בשני קליפים שונים? מוטי אילוביץ, לא? בקליפ "אידישע תאוות" ובקליפ "בערל" יפההה!!! אגב גם האבא נמצא בשניהם... 
- 

@אחות-קטנה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: הינה השאלה שלי איזה זמר רוכב על אופנוע בקליפ? איזה זמר רוכב על קורקינט חשמלי בקליפ?   
- 

@פונץ-בננה אלי הרצליך בנשמת כל חי . 
- 

@אחות-קטנה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: איזה רכב יש לנהוראי אריאלי? בכול קליפ זה משתנה.. 
 אולי תתני לנו רמז לאיזה קליפ התכוונת ?? ??@אילנית אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: @פונץ-בננה אלי הרצליך בנשמת כל חי . יכול להיות, אני לא מכירה את הקליפים שלו, אבל בכול אופן - לא התכוונתי אליו.. 
- 

@פונץ-בננה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: אולי תתני לנו רמז לאיזה קליפ התכוונת ?? בקליפ האחרון (דף חדש) 
 אפילו לא יגעתי שיש לא עוד....
- 

@אחות-קטנה 
 מקווה שלא חסום לך הצילום  
 פחות מכירה תשמות  
- 

@פונץ-בננה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: @אחות-קטנה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: הינה השאלה שלי איזה זמר רוכב על אופנוע בקליפ? איזה זמר רוכב על קורקינט חשמלי בקליפ?   נהוראי אריאלי רוכב על קורקינט חשמלית בקליפ מודה אני הקיצבי 
- 

- 

@הודיה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: חידה 2- 
 איזה זמר אשכנזי מוסרט ששר מחרוזת מזרחית?מענדי ג'רופי? 
- 

@חובבת-מוזיקה 
 גם לא..
- 

@חובבת-מוזיקה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: @הודיה אמר בחידות על הפרטים הכי קטנים: חידה 2- 
 איזה זמר אשכנזי מוסרט ששר מחרוזת מזרחית?מענדי ג'רופי? דווקא נראה לי שכן