אלבום או קליפ?
-
@פישל-ברטלר תלוי את מי שואלים ,ישראלי=אבא,חסידי=אלע אלע במוסד לימודים שלי ובבית שלנו אלע אלע מושר כל יום!!! ואצל ישראלים -אבא ,זה מאוד תלוי למי פונים ,למרות שאם עדיין משמיעים משהו מביניהם ברדיו זה יהיה אבא ,אז נראה לי שאתה צודק אבל חלקית
-
@פישל-ברטלר אמר באלבום או קליפ?:
את מי יותר זוכרים??
את הדיסק של מנדי וויס
או את אבא אבא של ארי היל??
להזכירכם זה יצא ביחד...אבא אבא יצא בלי קליפ. ככה שזה לא מהווה ראיה זה להיט שהצליח והוא לא הראשון. הכי בולט היה הסתרה של יואלי קליין שגם הצליח.
-
@חסיד-אוטנטי שא''א להביא את זה כראיה כי זה לא הצלחה של קליפ אלא סתם להיט. כמו עוד כמה שהיו בעבר ואין קשר בין זה למנדי וייס וכל זמר אחר שהוציא דיסק.
-
@פישל-ברטלר אני מוסיפה
שאם אבא היה יוצא בתוך אלבום לא נראלי שהוא היה להיט כזה ענק -
@סודי-ביותרררררררר אם מעניין אותך הסיפור של השיר אני יכתוב.
-
@בועז מה כוונה?
-
@בועז נו מה הסיפור?
||בתקווה שזה לא סטיה מהנושא||
-
@סודי-ביותרררררררר השיר הולחן ונשלח לכמה זמרים וביניהם אברהם פריד. ואף אחד לא רצה אותו. ואז ארי היל שהיה חבר של שטיין לקח את השיר וכבר הקליט אותו ואז פתאום פריד רצה את זה אבל זה כבר היה תפוס. אז שטיין שכנע אותו שיעשה דואט עם ארי היל והוא הסכים. ואז הוא הלך לארי היל ושאל אותו עם הוא רוצה דואט עם פריד תמורת... כן ככה! ומשם הכל היסטוריה.
-
אני הייתי בוחר באלבום כי אני יותר מהנה מהמותר של עצמי מאשר אם זה קליפ שהוא לא ממש קשור למוזיקה אלא רק משו שאמור לגרום לשיר ליותר צפיות או עניין כי בינינו רוב הקליפים לא ממש קשורים לשיר
-
תלוי אם אתה זמר מתחיל או מפורסם
אם אתה מתחיל אף אחד לא יתיחס לאלבום שלך אבל קליפ לא אכפת לאנשים לראות
אם אתה מפורסם יקנו את האלבום שלך אוהו... וזה נכס אדיר שכולם מפזמים את השירים של האלבום ומשקיעים חודש לשמוע אותך
לשם דוגמא כל הזמרים המפורסמים שמוציאים אלבום מעלים את המחיר לאירוע ראה ערך
נפתלי קמפה כמלאך
זאנוויל מן השמים
משה קליין וכו וכו