אלבום או קליפ?
-
@ארגנטינה ברור שאני אעריך יותר זמר שעבד והוציא אלבום!אבל אני חושבת שחכמה יותר גדולה להוציא את כל המשאבים על קליפ מושקע ומעניין עם רעיון מקורי שבאמת יתפוס מאשר להוציא אלבום שלם שאין לך מושג אם הוא יעניין מישהו.....בינינו, קליפ זה דבר שתמיד מעניין ותמיד נחמד לראות........
-
באופן אישי יותר מעניין אותי לראות קליפ.
ואני יעריך מאוד אם לא מדובר בקליפ מילים!
ברגע שיש קליפ-זה קידום לזמר עצמו.
למשל-רפאל מלול-אם לא היה ל-'מה הסיפור ' קליפ, לא היתי נכנסת אליו, ואפילו לא מכירה את השם!
לפני שעושים אלבום עושים קליפים...... וכשהזמר מוערך ומוכר-אז שיוציא אלבום, או שיעשה כמו שמשה קליין-חדד עשה-הוא שיחרר כמעט את כול השירים מהאלבום. -
@תהילוש מצד אחד זה נכון לשחרר קודם סינגלים עם קליפ ואז לצרף הכול לאלבום אחד כי זה שווה בגלל השיווק אבל מצד שני עזבו את הצד של השיווק י זה לא מענין שיש אלבום ביחד עם סינגלים דוגמאת משה קליין כי אתה מכיר כבר את רוב האלבום לכן אני טוען שצריך אלבום חדש וביחד עם זה קליפים של יכירו את השירים מהאלבום אלה אם כן שיר אחד או 2 להיטים ממש [לא צריך להסכים אתי ]
-
זה נכון שיותר אנשים צופים בקליפים, ויש שירים שלא היינו שומעים אם לא היה להם קליפ.
אבל הקליפ לא עוזר לשיר להיות יפה, שיר יפה באמת יתפרסם טוב גם בלי קליפ, ושיר לא טוב כלום לא יעזור לו.
וכמו שאמרה:@martinez אמר באלבום או קליפ?:
בעיני, וסליחה על הנחרצות, הקליפים היום שיוצאים חדשים לדקות, לא שווים גם לא את חורי המכנסיים של רקדני הדיסקו,
אם השיר טוב הוא יכנס ויתפוס גם בלי קליפ, מקסימום מצגת פאור פוינט עם המילים.
כמו שכתבתי באשכול הסמוך, האמנים הגדולים באמת ממש אבל ממש לא מוציאים קליפים כל רגע,
וכשהם מוציאים, הדגש ניתן לשירה, למוזיקה, למשחק והבעה של השיר,
ממש לא ליין בשר ואנשי דלא מעלי שמזיזים את איברי גופם אנה ואנה בסחרור חושים,
וגם לא בתצוגת רכבים שלא מביישת אוליגרך מתחיל.
היום אין קשר בין הקליפ לבין תוכן השיר, אלא רק בין רכב לנהג ותו לא.
אמנים גדולים באמת משקיעים בשיר, במקהלה, במילים ובעיבוד, באלבום ובתוצאה הכללית.
ממש לא בקליפים, וגם אם כן, לא הקליפים הזולים (עם רכבים ויינות יקרים להחריד)הרבה יותר קל להשקיע בחברות פרחחים שירקדו ויאכלו וישתו,
מאשר באלבום מעובד, שכל שיר בו ישאר יותר מאר הקליפ שישקע בתהומות היוטיוב.היום הקליפים בתת רמה, אין קליפ בלי יין ורקדנים מגוחכים שמורידים את כל הרמה.
כל זמר צריך להיות שחקן רקדן וכו' וכו', ואם זמר לא מוציא קליפים אז הוא לא שווה.
זה יפה שמידי פעם מוציאים קליפ, אבל כשכל דקה יוצא קליפ חדש וכל הקליפים באותו סגנון זה מאבד את הטעם...
וסתם אני חושבת שהמוזיקה החרדית היום בשפל היסטורי.... -
@מ-ב אני חושבת שזה כן משנה,
כי כשאני פותחת קליפ אם השיר לא יפה או שזה לא אומן שאני אוהבת אני בדרך כלל יכבה אחרי כמה שניות. כל הקליפים אותו דבר בשינוי פרצופים הבנו תרעיון.
ברור שקליפ רואים יותר, אבל זה לא מה שיגרום לנו אחרכך לשמוע את השיר עוד פעם. -
@זברה אמר באלבום או קליפ?:
@מ-ב אני חושבת שזה כן משנה,
כי כשאני פותחת קליפ אם השיר לא יפה או שזה לא אומן שאני אוהבת אני בדרך כלל יכבה אחרי כמה שניות. כל הקליפים אותו דבר בשינוי פרצופים הבנו תרעיון.
ברור שקליפ רואים יותר, אבל זה לא מה שיגרום לנו אחרכך לשמוע את השיר עוד פעם.את כבר מדברת על משו אחר..
על התוכן של הקליפ וההגשה שלו.
אגב-
אם את מכבה על כל אומן שאת לא מכירה, את לא נותת אופציה לאמנים חדשים להכנס...
ומסתבר..שכולם התחילו מאיזה קליפ עלוב או סינגל..ופרצו רק אחרי שבאמת האזינו לתוכן שלהם... -
@תהילוש אמר באלבום או קליפ?:
@אייצ-ית אמר באלבום או קליפ?:
@זברה בזה את צודקת לגמרי!!!
אולי אחרי 10 פלוס שנה שהם יהיו בתעשייה הם יפרצו..
גם ריבו היה כך...
אין ממה להתרגש..חחממש ככה . הוא הוציא כמה דיסקים לפני שהתפרסם...
ואם כבר האלבומים הללו שהוא הוציא לא תפסו...
הנה עוד הוכחה למה צריך קליפ.
מה שהוא פרץ איתו זה הקליפ של תוכו רצוף אהבה.... -
מה שהוא פרץ איתו זה הקליפ של תוכו רצוף אהבה....
לפני זה לא היה לו קליפים?
כמו שידוע לי..לא.
אולי כן ואני לא יודעת. -
@זברה בזה את צודקת לגמרי!!!
אולי אחרי 10 פלוס שנה שהם יהיו בתעשייה הם יפרצו..
גם ריבו היה כך...
אין ממה להתרגש..חחממש ככה . הוא הוציא כמה דיסקים לפני שהתפרסם...
ואם כבר האלבומים הללו שהוא הוציא לא תפסו...
הנה עוד הוכחה למה צריך קליפ.
מה שהוא פרץ איתו זה הקליפ של תוכו רצוף אהבה....ושימו לב שכבר אחרי כמה אלבומים שלא תפסו כי לא הכירו אותו כי היה חדש על המפה , וריבו לא אחד שמוציא כמעט קליפים אלא הוא ניסה בדרך של אלבום טיפטף קצת קצת והיום יהיה לו מעל למיליון צפיות בשיר גם בלי קליפ ...
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!! -
@מיאה-ב אמר באלבום או קליפ?:
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!!
יש זמר שכול שיר שניה משחרר קליפ? לא לפי מה שידוע לי. קליפ עולה כסף,והמון!
יש לך דוגמאות? -
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!!
אין מה לעשות.
זה הדור.
תתעלמו. תתווכחו. לא תסכימו. תכעסו.
זה המחיר היום להיות זמר.
כסף..וכסף..וכסף.. וכמובן- קליפ. זמר עם רק אלבומים לא מצליח.
אולי כואב...אבל זו האמת.
אגב, אני מאוד אוהבת קליפים...תמיד יעדיף אותם על פני סינגל.
אחרי שהקליפ נמצא אצלי בתודעה אני יהנה יותר לשמוע את הסינגל ללא הקליפ. -
אין מה לעשות.
זה הדור.
תתעלמו. תתווכחו. לא תסכימו. תכעסו.
זה המחיר היום להיות זמר.
כסף..וכסף..וכסף.. וכמובן- קליפ. זמר עם רק אלבומים לא מצליח.
אולי כואב...אבל זו האמת.
אגב, אני מאוד אוהבת קליפים...תמיד יעדיף אותם על פני סינגל.
אחרי שהקליפ נמצא אצלי בתודעה אני יהנה יותר לשמוע את הסינגל ללא הקליפ.גם אם תעקבו אחרי זה תוכלו להסכים איתי שאם שמעתם תשיר בלי הקליפ בהתחלה ואהבתם התחברתם לשיר ברגע שתראו את הקליפ לשיר ברוב המקרים זה יפחית בעינכם את ערכן של המילים או של הלחן ואז תאמרו השיר היה יותר יפה ומוערך אם לא היה את הקליפ הזה
ולא חסר שירים שהקליפ מאוווד מוריד את הערך המושלם של הלחן או המילים -
יש לך דוגמאות?מרדכי שפירא
-
יש לך דוגמאות?לא כל שניה אבל כל סינגל שני שלו הוא עם קליפ(כמובן שהוא לא יוציא כל שבוע שיר שזה בכלל סרט אחר) זה מראה שהזמר נמצא על המפה רק בגלל הקליפים המטורפים שהוא משקיע, ולא בגלל שהשיר יהיה נכס צאן ברזל ...
-
פוסט זה נמחק!