אלבום או קליפ?
-
@מ-ב אני חושבת שזה כן משנה,
כי כשאני פותחת קליפ אם השיר לא יפה או שזה לא אומן שאני אוהבת אני בדרך כלל יכבה אחרי כמה שניות. כל הקליפים אותו דבר בשינוי פרצופים הבנו תרעיון.
ברור שקליפ רואים יותר, אבל זה לא מה שיגרום לנו אחרכך לשמוע את השיר עוד פעם. -
@זברה אמר באלבום או קליפ?:
@מ-ב אני חושבת שזה כן משנה,
כי כשאני פותחת קליפ אם השיר לא יפה או שזה לא אומן שאני אוהבת אני בדרך כלל יכבה אחרי כמה שניות. כל הקליפים אותו דבר בשינוי פרצופים הבנו תרעיון.
ברור שקליפ רואים יותר, אבל זה לא מה שיגרום לנו אחרכך לשמוע את השיר עוד פעם.את כבר מדברת על משו אחר..
על התוכן של הקליפ וההגשה שלו.
אגב-
אם את מכבה על כל אומן שאת לא מכירה, את לא נותת אופציה לאמנים חדשים להכנס...
ומסתבר..שכולם התחילו מאיזה קליפ עלוב או סינגל..ופרצו רק אחרי שבאמת האזינו לתוכן שלהם... -
@תהילוש אמר באלבום או קליפ?:
@אייצ-ית אמר באלבום או קליפ?:
@זברה בזה את צודקת לגמרי!!!
אולי אחרי 10 פלוס שנה שהם יהיו בתעשייה הם יפרצו..
גם ריבו היה כך...
אין ממה להתרגש..חחממש ככה . הוא הוציא כמה דיסקים לפני שהתפרסם...
ואם כבר האלבומים הללו שהוא הוציא לא תפסו...
הנה עוד הוכחה למה צריך קליפ.
מה שהוא פרץ איתו זה הקליפ של תוכו רצוף אהבה.... -
מה שהוא פרץ איתו זה הקליפ של תוכו רצוף אהבה....
לפני זה לא היה לו קליפים?
כמו שידוע לי..לא.
אולי כן ואני לא יודעת. -
@זברה בזה את צודקת לגמרי!!!
אולי אחרי 10 פלוס שנה שהם יהיו בתעשייה הם יפרצו..
גם ריבו היה כך...
אין ממה להתרגש..חחממש ככה . הוא הוציא כמה דיסקים לפני שהתפרסם...
ואם כבר האלבומים הללו שהוא הוציא לא תפסו...
הנה עוד הוכחה למה צריך קליפ.
מה שהוא פרץ איתו זה הקליפ של תוכו רצוף אהבה....ושימו לב שכבר אחרי כמה אלבומים שלא תפסו כי לא הכירו אותו כי היה חדש על המפה , וריבו לא אחד שמוציא כמעט קליפים אלא הוא ניסה בדרך של אלבום טיפטף קצת קצת והיום יהיה לו מעל למיליון צפיות בשיר גם בלי קליפ ...
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!! -
@מיאה-ב אמר באלבום או קליפ?:
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!!
יש זמר שכול שיר שניה משחרר קליפ? לא לפי מה שידוע לי. קליפ עולה כסף,והמון!
יש לך דוגמאות? -
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!!
אין מה לעשות.
זה הדור.
תתעלמו. תתווכחו. לא תסכימו. תכעסו.
זה המחיר היום להיות זמר.
כסף..וכסף..וכסף.. וכמובן- קליפ. זמר עם רק אלבומים לא מצליח.
אולי כואב...אבל זו האמת.
אגב, אני מאוד אוהבת קליפים...תמיד יעדיף אותם על פני סינגל.
אחרי שהקליפ נמצא אצלי בתודעה אני יהנה יותר לשמוע את הסינגל ללא הקליפ. -
אין מה לעשות.
זה הדור.
תתעלמו. תתווכחו. לא תסכימו. תכעסו.
זה המחיר היום להיות זמר.
כסף..וכסף..וכסף.. וכמובן- קליפ. זמר עם רק אלבומים לא מצליח.
אולי כואב...אבל זו האמת.
אגב, אני מאוד אוהבת קליפים...תמיד יעדיף אותם על פני סינגל.
אחרי שהקליפ נמצא אצלי בתודעה אני יהנה יותר לשמוע את הסינגל ללא הקליפ.גם אם תעקבו אחרי זה תוכלו להסכים איתי שאם שמעתם תשיר בלי הקליפ בהתחלה ואהבתם התחברתם לשיר ברגע שתראו את הקליפ לשיר ברוב המקרים זה יפחית בעינכם את ערכן של המילים או של הלחן ואז תאמרו השיר היה יותר יפה ומוערך אם לא היה את הקליפ הזה
ולא חסר שירים שהקליפ מאוווד מוריד את הערך המושלם של הלחן או המילים -
יש לך דוגמאות?מרדכי שפירא
-
יש לך דוגמאות?לא כל שניה אבל כל סינגל שני שלו הוא עם קליפ(כמובן שהוא לא יוציא כל שבוע שיר שזה בכלל סרט אחר) זה מראה שהזמר נמצא על המפה רק בגלל הקליפים המטורפים שהוא משקיע, ולא בגלל שהשיר יהיה נכס צאן ברזל ...
-
פוסט זה נמחק!
-
גם אם תעקבו אחרי זה תוכלו להסכים איתי שאם שמעתם תשיר בלי הקליפ בהתחלה ואהבתם התחברתם לשיר ברגע שתראו את הקליפ לשיר ברוב המקרים זה יפחית בעינכם את ערכן של המילים או של הלחן ואז תאמרו השיר היה יותר יפה ומוערך אם לא היה את הקליפ הזה
ולא חסר שירים שהקליפ מאוווד מוריד את הערך המושלם של הלחן או המיליםלא מסכימה בכלל!!
לא שוללת את זה שש קליפים שאכן הערך שלהם מוריד מהשיר, אבל בד"כ זה בגלל המפיק..או ששומעים את זה בקצב האלקטרוני של השיר..ככה שאין ממה לצפות.
אסור להגיב פעמיים ברצף!
תערכי את כל התגובות בפוסט אחד. -
יש לך דוגמאות?נראה לי נתנאל ישראל הוציא רק קליפים ולא אלבום בכלל למה? כי כנראה אלבום לא ילך לו
אבל זמר כמו שלמה כהן אין לו קליפים כמדומני ואלבומים כן והם הולכים לו טוב זה אומר משהו -
@תמר-מהמרכז אמר באלבום או קליפ?:
@חסיד-אוטנטי בוא נשאל ככה, יש מישהו שירוץ לקנות עכשיו את האלבום של קמפה? כי אני לא, והשיר שלו "אני חושב על ירושלים" (חוץ מזה שהוא טוב כשלעצמו) תפס הרבה בגלל הקליפ, תחשבו מה היה קורה אם הוא סתם היה שיר אחד מתוך אלבום.
כי המצב כעת שלרוב עם מעריצים זמר ירוצו לקנות את האלבום שלו אני לדוגמא אמרתי לאמא שלי שברגע שיוצא האלבום של מוטי שטיינמץ אני רצה לקנות לא לא דרך האתר אלא את הפלסטיק! כי אני אוהבת את החומרים שלו והדברים תקפים גם לגבייקמפה!
-
פוסט זה נמחק!