אלבום או קליפ?
-
@תמר-מהמרכז אמר באלבום או קליפ?:
@חסיד-אוטנטי בוא נשאל ככה, יש מישהו שירוץ לקנות עכשיו את האלבום של קמפה? כי אני לא, והשיר שלו "אני חושב על ירושלים" (חוץ מזה שהוא טוב כשלעצמו) תפס הרבה בגלל הקליפ, תחשבו מה היה קורה אם הוא סתם היה שיר אחד מתוך אלבום.
כי המצב כעת שלרוב עם מעריצים זמר ירוצו לקנות את האלבום שלו אני לדוגמא אמרתי לאמא שלי שברגע שיוצא האלבום של מוטי שטיינמץ אני רצה לקנות לא לא דרך האתר אלא את הפלסטיק! כי אני אוהבת את החומרים שלו והדברים תקפים גם לגבייקמפה!
-
פוסט זה נמחק!
-
@חסיד-אוטנטי אמר באלבום או קליפ?:
גם לא מאוד חכם לפרוץ בקליפ אלא להוציא קודם כמה סינגלים מוצלחים ואז
תגיד כשמישהו חדש מוציא סינגל ראשון שני
אתה באמת תקדיש את ה3 דקות במקרה הטוב להקשיב לשיר?
קליפ מושקע הרבה יותר ימשוך אותי להסתכל -
@סודי-ביותרררררררר יש בזה אבל הרבה זמרים חדשים מוציאים קליפים ואני ממש לא טורחת לצפות
-
@חסיד-אוטנטי קליפ הכוונה לקליפ מושקע
אולי את לא, אבל זה גורם להרבה יותר חשיפה מסינגל -
@חסיד-אוטנטי אני לא מאזינה בכלל לסינגלים שאני לא מכירה את הזמר, יכול להיות שאני מפספסת זמרים טובים, אבל אין לי את הזמן להקשיב לכל סינגל שיוצא, מצד שני, אני כן יכולה לצפות בקליפים לפעמים אם זה נראה מעניין, גם בקליפים אני לא יכולה לכסות את כולם, אבל הרבה יותר מאשר סינגלים לבד. יכול להיות שזה פשוט תלוי בבני אדם, יש כאלו מאוד חזותיים ויותר יתעניינו בקליפים ויש כאלו פחות ואז זה לא יעניין אותם בכלל.
-
@תמר-מהמרכז ככה פספסנו את ישי ריבו בהתחלה ...
-
@אילנית אמר באלבום או קליפ?:
לדעתי קוראים לזה התחלה ולא פספוס ורוב הזמרים מתחילים משם עם ננסה להאזין לכל שיר נצטרך מינימום 25 שעות ביום
-
@אילנית אמר באלבום או קליפ?:
זה לא נכון שהוא התפספס, כל זמר מתחיל פחות מכירים אותו ולאט לאט יותר אנשים נחשפים אליו,
דווקא נראה לי שאני מכירה אותו ממש מההתחלה שלו.
ולקח לו יותר זמן להיכנס לכל הציבור החרדי אבל מי ששמע מוזיקה מהסגנון הזה הכיר אותו מאוד מהר... -
@תמר-מהמרכז זה נכון , הוא הביא אתו ז'אנר חדש , משהו מפתיע ולכן בסוף הוא תפס !
אבל לעניננו , לפני כמה וכמה שנים כשזמר אנונימי צעיר ומתחיל הוציא סינגל בשם " תוכו רצוף אהבה " לא הקשבנו , כי זה לא הגיוני לעקוב אחרי שטף הסינגלים היוצאים חדשים לבקרים ... -
שאלת השאלות
והתשובה שלי היא כזו יש זמרים שבלי הקליפים אף אחד לא היה מעיף מבט לכיוונם ובוודאי שלא בסינגל בכורה (אולי מעיף אוזן או איך שלא תקראו לזה)
ויש זמרים כמו קמפה שחוץ מסינגל או 2 שהיו בחוץ ואף אחד לא שמע עליהם לפני האלבום הראשון ואחד אפילו לא נכנס לאלבום והשני כן ותפס חזק השני הוא בעבור אבותינו
ולקמפה עד עכשיו (כמובן עד חושב על ירושלים) לא היה שום קליפ (למיטב ידיעתי)
וגם מהאלבום השני לא יצאו כימעט סינגלים לפני רק לב שבור והאלבום תפס
תראו כמה שירים יש לקמפה שתפסו מ 2 האלבומים
ולדעתי גם מהאלבום החדש יהיו הרבה להיטים
אז נכון שקמפה הוא רק דוגמא וא"א להוכיח לפי דוגמאות אבל... -
@אחות-קטנה תכלס אף אחד לא נתן פה תשובה אמיתית מה עדיף, וזה באמת נראה לי פשוט סיעתא דישמיא ואולי תלוי בטימינג, כי זמר לא מוכר שהוציא סינגל או אלבום או קליפ בבין הזמנים האחרון, העבודה הלכה לפח עם הכמויות חומר שהוציאו אז, אבל בזמנים 'יבשים' יותר אולי מקשיבים יותר וזה לא משנה אם זה אלבום או קליפ. וסתם דרך אגב, קמפה הוציא קליפ מאוד יפה עם הסינגל האחרון שלו "חושב על ירושלים", כדאי לך לצפות בו.