אלבום או קליפ?
-
@תמר-מהמרכז נכון וזה מה שכתבתי עד עכשיו חשבתי שזה מובן שזה עד חושב על ירושלים
שימי לב שערכתי -
@אחות-קטנה חוץ מזה שמאוד הגיוני שהאלבום של נפתלי קמפה יצליח כי הבחורי ישיבה עפים עליו!
-
@חסיד-אוטנטי כיום עפים עליו האם גם לפני 3 שנים כשיצא האלבום הראשון בחורים עפו עליו או שאז הם התחילו לעוף כלומר אחרי האלבום
-
@חסיד-אוטנטי כיום אבל מה היה הסיכויים בדיסק הראשון??
-
@בועז @חסיד-אוטנטי האלבום הראשון היה הימור שעם המון סיעייתא דשמייא הצליח
נ.ב עכשיו משהו אמר לי שלפני האלבום הראשון נפתלי היה קומזיצר לא מוכר כמו עוד רבים מאוד
השאלה שלי היא האם כולם מצליחים כמוהו
יש קומזיצר בשם אבי הס שנוציא אלבום לפני שנה וחצי בערך האם הוא הצליח כמו נפתלי
שניהם הוציאו את האלבום הראשון מאותו מעד נפתלי הצליח והוציא שנה וחצי אחרי הראשון אלבום שנה וקצת פחות משנתיים אח"כ הוציא שלישי
איפה הוא ואיפה אבי הס -
@אחות-קטנה כלפי נפתלי ההימור היה יותר קל כי הוא חבר מאוד מאוד!! טוב של קליין&ברי כך שזה יוצא לו זול משמעותית מאוד כלפי אומנים אחרים.
וסתם נקודה מעניינת שאחרי שהאלבום יצא בהפקה פרטית לחלוטין והצליח בצורה לא רגילה פנו אליו כמעט כל המפיקים הגדולים בשוק והציעו לו חוזה, והוא הלך על וגשל, ולא הבנתי את הראש שלו. לאחר תקופה היה הופעה בבניי האומה של מ.ב.ד. ועוד.. והוא, ושאלתי אותו לפני ההופעה האם הוא חלם שהוא התחיל לנגן בקומזיצים שיום אחד הוא ישיר עם מ.ב.ד.? והוא בלי להתבלבל אומר לי "ברור, וודאי, אם לא הייתי חולם על זה לא הייתי מתחיל לנגן", ורק אז הבנתי את החתימה עם וגשל, הבן אדם העריך את עצמו לפני שהציבור אמר לו שהוא מוערך!! ותכלס', שיחק אותה בגדול. -
@ברוריה אמר באלבום או קליפ?:
@תהילוש אמר באלבום או קליפ?:
@מיאה-ב אמר באלבום או קליפ?:
ובעיני זמר שכל שיר שני שלו עם קליפ זה חבל כי הוא מודע לזה שהשיר לא יצליח בלי קליפ אז מה עשית בזה אין לזמר סיכוי להוציא שיר בלי קליפ כי הוא יודע שהוא פחות יצליח סתם בזבוז כפוול !!!!!!!!!!!!!
יש זמר שכול שיר שניה משחרר קליפ? לא לפי מה שידוע לי. קליפ עולה כסף,והמון!
יש לך דוגמאות?נראה לי נתנאל ישראל הוציא רק קליפים ולא אלבום בכלל למה? כי כנראה אלבום לא ילך לו
אבל זמר כמו שלמה כהן אין לו קליפים כמדומני ואלבומים כן והם הולכים לו טוב זה אומר משהושלמה כהן לא מכוון אפילו לקליפים!
זה הסגנון של נתנאל ישראל-קליפים-שרואים משהו. עדכני-כמו שהצאן רוצה. והוא בדרך לאלבום!.... -
@אחות-קטנה אמר באלבום או קליפ?:
@בועז @חסיד-אוטנטי האלבום הראשון היה הימור שעם המון סיעייתא דשמייא הצליח
נ.ב עכשיו משהו אמר לי שלפני האלבום הראשון נפתלי היה קומזיצר לא מוכר כמו עוד רבים מאוד
השאלה שלי היא האם כולם מצליחים כמוהו
יש קומזיצר בשם אבי הס שנוציא אלבום לפני שנה וחצי בערך האם הוא הצליח כמו נפתלי
שניהם הוציאו את האלבום הראשון מאותו מעד נפתלי הצליח והוציא שנה וחצי אחרי הראשון אלבום שנה וקצת פחות משנתיים אח"כ הוציא שלישי
איפה הוא ואיפה אבי הסטוב טוב טוב אימא'לה איזה התקפה ! בסך הכל התכוונתי לאלבום השלישי= החדש כי דברו מה הסכויים של הקליפ שלו להצליח ומי שרוצה להבין יותר שידפדף למעלה...
-
את מי יותר זוכרים??
את הדיסק של מנדי וויס
או את אבא אבא של ארי היל??
להזכירכם זה יצא ביחד... -
@פישל-ברטלר מהדיסק של מנדי וייס אין שום להיט ואבא של ארי היל הוא להיט גם בגלל שהוא עם אברהם פריד וגם בגלל שהוא יצא בתקופה של הקורונה.
-
@פישל-ברטלר תלוי את מי שואלים ,ישראלי=אבא,חסידי=אלע אלע במוסד לימודים שלי ובבית שלנו אלע אלע מושר כל יום!!! ואצל ישראלים -אבא ,זה מאוד תלוי למי פונים ,למרות שאם עדיין משמיעים משהו מביניהם ברדיו זה יהיה אבא ,אז נראה לי שאתה צודק אבל חלקית
-
@פישל-ברטלר אמר באלבום או קליפ?:
את מי יותר זוכרים??
את הדיסק של מנדי וויס
או את אבא אבא של ארי היל??
להזכירכם זה יצא ביחד...אבא אבא יצא בלי קליפ. ככה שזה לא מהווה ראיה זה להיט שהצליח והוא לא הראשון. הכי בולט היה הסתרה של יואלי קליין שגם הצליח.
-
@חסיד-אוטנטי שא''א להביא את זה כראיה כי זה לא הצלחה של קליפ אלא סתם להיט. כמו עוד כמה שהיו בעבר ואין קשר בין זה למנדי וייס וכל זמר אחר שהוציא דיסק.
-
@פישל-ברטלר אני מוסיפה
שאם אבא היה יוצא בתוך אלבום לא נראלי שהוא היה להיט כזה ענק -
@סודי-ביותרררררררר אם מעניין אותך הסיפור של השיר אני יכתוב.