סקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?
-
זה באמת קשה לבחור אבל בסוף בחרתי להיט כי תכלס שיר נהיה להיט בגלל שאוהבים אותו את הביצוע ואת העיבודים בסך הכל אבל אם יוצאים הרבה שירים במקום אחד אז כל אלה מוזנחים בצד והעיקר להוציא שיר וממילא הוא יוצא פחות יפה ותראו לדוגמא את האלבום לא לבד של חנן בן ארי שאומנם הוא יפה אבל בגלל שהוא הציב לעצמו דד ליין אז השירים שלא יצאו בתור סינגלים הם פחות יפים מהשאר למרות שגם הם טובים ועל רמה
-
@מ-ב אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
@אייצ-ית יש זמרים שיש להם את הכסף הזה...
זה רק נראה ככה.. אבל לא נכנס לזה- כי זה לא המקום לדון על זה...
ודבר שני, תוך זמן סביר הכוונה פעם בחודשיים או אפילו קצת יותר אבל לא פעם בשנה.... לדוגמא כמו יונתן שיינפלד שכן מוציא כל זמן סביר....
אני חושבת שזה לא מומלץ-
כמו שכבר הסברתי כאן באתר...
זמר שמוציא בתקופות יחסית קצרות המון שירים זה מוריד מהערך שלו.
והקבלתי את זה "לדוד מאמריקה"- אותו דוד בא לחלק מתנות שוות פעם בשנה..או פעם בתקופה ארוכה מאוד- אבל יש התלהבות מכל הגעה שלו, מכל מתנה, וכל מתנה שהוא מביא היא שווה ואיכותית ונשארת להמון זמן.
אבל אם יש לך דוד שבא כל תקופה קצרה ומחלק מתנות- זה גם פחות מלהיב..גם מאבד את האפקט- וגם האיכות פחותה. -
הצבעתי אחר כי אני חושבת שצריך גם וגם
אני רוצה שיהיה לי דברים חדשים לשמוע אבל מנגד אני רוצה מידי פעם שיר טיל
כלומר אין לי סבלנות לחכות ולהתייבש עד שהזמרים שאני אוהבת יוציאו משהו אבל רוצה שהחומר שהם מוציאים יהיה טוב אבל צריכה גם שירים חדשים לשמוע -
לפי הכותרת הייתי בוחרת באפשרות הראשונה
אבל בחרתי ב"אחר"
אבל אני לא אוהבת להיטים
אני אוהבת סינגלים טובים ומושקעים
כשהם הופכים ללהיטים הם לפעמים מאבדים מהיופי שלהם
אני לגמרי מעדיפה שיר טוב ומושקע ולא איכפת לי אם הוא יהיה אחרי תקופה
העיקר שיהיה מספיק טוב -
@אייצ-ית לדוגמא מוטי שטיינמץ, אבי אילסון.....
פחות מכירה..
@אילנית אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
@אייצ-ית ישי ריבו לא נחשב? , עד שיצא סיבת הסיבות ( שבאמת תפס מאוד ...) קהל המאזינים השתגע ...
אני לגמרי בעד הדרך שהוא עושה את זה. סיבת הסיבות סופר תפס-ולא נמאס לשמוע אותו.. בקרוב הוא יוציא שיר חדש- וזה מעולה.
בכל אופן בעיני. -
@אייצ-ית אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
סיבת הסיבות סופר תפס-ולא נמאס לשמוע אותו..
תלוי למי...
לי כבר מזמן נמאס (ואני לא היחידה)
לדעתי הוא עשה בשכל עם ההפסקה הזאת
אם הוא לא היה נותן לחכות, כבר היו מקיאים אותו
כי הוא היה מכונת להיטים
וצריך לגרום למאזינים שלו קצת לחכות כדי שהם יוכלו להנות ממנו. -
נטו בגלל שזה ריבו לא נמאס לשמוע.....
יש מצב..
אבל זה מה שיהיה עם כל זמר טוב שמוציא להיטים. בדיוק כמו השיר של שוואקי למשל- אומנם שיר ישן. אבל השיר "אני מאמין בניסים" גם שיר שלא היה נמאס לשמוע- והיה להיט. -
שאלת השאלות שפשוט אין לי מה לענות כי זה תלוי וזה שאלה קשה בקיצור .....
-
@מ-ב לא יודע אם זה לא סטיה בנושא אבל דווקא את ריבו אני חושב שהכי קשה לי לשמוע כי הסגנון שלו דיי חוזר על עצמו אז רק באחרונים שהוא טיפה שינה סגנון יותר התחברתי אבל רוב העולם מכיר אותו רק מהדיסק שטח אפור אז זה לא נשמע להם סגנון חפור יש לו בסהכ 130 שירים בערך ורובם נשמעים אותו דבר בערך