סקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?
-
@מ-ב אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
@אייצ-ית לדוגמא מוטי שטיינמץ, אבי אילסון.....
פחות מכירה..
@אילנית אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
@אייצ-ית ישי ריבו לא נחשב? , עד שיצא סיבת הסיבות ( שבאמת תפס מאוד ...) קהל המאזינים השתגע ...
אני לגמרי בעד הדרך שהוא עושה את זה. סיבת הסיבות סופר תפס-ולא נמאס לשמוע אותו.. בקרוב הוא יוציא שיר חדש- וזה מעולה.
בכל אופן בעיני. -
@אייצ-ית אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
סיבת הסיבות סופר תפס-ולא נמאס לשמוע אותו..
תלוי למי...
לי כבר מזמן נמאס (ואני לא היחידה)
לדעתי הוא עשה בשכל עם ההפסקה הזאת
אם הוא לא היה נותן לחכות, כבר היו מקיאים אותו
כי הוא היה מכונת להיטים
וצריך לגרום למאזינים שלו קצת לחכות כדי שהם יוכלו להנות ממנו. -
@מ-ב אמר בסקר | סינגל טוב אחרי תקופה ארוכה או ברמה סטנדרטי לעיתים תכופות?:
נטו בגלל שזה ריבו לא נמאס לשמוע.....
יש מצב..
אבל זה מה שיהיה עם כל זמר טוב שמוציא להיטים. בדיוק כמו השיר של שוואקי למשל- אומנם שיר ישן. אבל השיר "אני מאמין בניסים" גם שיר שלא היה נמאס לשמוע- והיה להיט. -
שאלת השאלות שפשוט אין לי מה לענות כי זה תלוי וזה שאלה קשה בקיצור .....
-
@מ-ב לא יודע אם זה לא סטיה בנושא אבל דווקא את ריבו אני חושב שהכי קשה לי לשמוע כי הסגנון שלו דיי חוזר על עצמו אז רק באחרונים שהוא טיפה שינה סגנון יותר התחברתי אבל רוב העולם מכיר אותו רק מהדיסק שטח אפור אז זה לא נשמע להם סגנון חפור יש לו בסהכ 130 שירים בערך ורובם נשמעים אותו דבר בערך
-
הצבעתי אחר, והסיבה כזאת: לפני שאתה מוציא את השיר לציבור, אין לך אפשרות לדעת אם הוא יתפוס כלהיט או לא, אתה יכול לדעת שהוא טוב ומצוין אבל מי אמר שהציבור יאהב, וגם להפך, כבר היו מקרים שהזמר או המלחין בעצמם לא חשבו שזה להיט ולא שיערו עד כמה זה יעוף, לכן מכאן הקריאה ליוצרים: תעבדו, תוציאו כל חומר שיוצא לכם, אנחנו כבר נחליט מה להיט ומה לא.... אל תתנו למפיקים וליחצנים להחליט את זה בשבילכם!
-
אחר
תלוי מי...