אלבומי וביצועי לייב להוציא או לא?
-
אני לא סובלת את רוב לא כל, ביצועי הלייב יאללה מכירים את השיר חרשנו אתו מה הסיפור? אני לדוגמא מאזינה לביצועי לייב משהו כמו אחד למאה בצוע לייב אחד שאהבתי ואפילו מאוד זה המלאך של הרצליך מסיום השס וואו כמה שזה עוצמתי!!!
-
אני אוהבת את ביצועי הלייב של פריד
משהו מיוחד שיש רק בלייב אצל פריד -
@סודי-ביותרררררררר את האמת -אתמול יצא לי להאזין לביצוע לייב של השיר מוריה וזה באמת היה מיוחד אבל לכן הדגשתי רוב ולא כל כי יש מהם מוצלחים במיוחד!
-
@שמחה-הגיטריסט אני לא מאוד אוהבת ביצועי לייב, זה נראה לי חוזר על עצמו כזה, אבל אם הזכרתם את ישי ריבו, הוא ספציפית יש לו כל מיני אלתורים כשהוא עושה בלייב שזה דווקא מעניין, והוא היחיד או בין הבודדים שאני אהנה להקשיב לביצוע לייב שלו, כל השאר- בזבוז זמן, זה בדיוק כמו השיר רק עם סאונד פחות טוב...
-
בלייב יש הרבה פעמים יופי שאין בשירה באולפן
שירה יותר אוטנטית בלי אפקטים ותיקונים
וגם הקטע של הקהל מוסיף המון..
לדוגמא אייכה של שולי רנד, הביצוע בקסריה הרבה יותר יפה מאשר באלבום
יותר נוגע בפנים... -
@margalit גם במקרים שהשיר ממש ישן והאיכות קצת מזעזעת אז בלייב איכות הרבה יותר טובה
והרבה יותר כיף להקשיב לשיר -
@שמחה-הגיטריסט אמר באלבומי וביצועי לייב להוציא או לא?:
בשנים האחרונות
לפני 7 שנים הוציא איציק דדיה אלבום מכוון אל האור-שהיה מתוכנן להיות כמופע רגיל-ובסוף נהיה מופע מוסרט, בעקבת המצב הבטחוני שהיה בזמנו.
לפי דעתי הרבה יותר מעניין לראות את הזמר שר בלייב וחיות, בלי שום עיבודים למינהם בקול(מקווה).
.
להוציא פעם ב... זה נחמד מאוד.
אבל פעם ב... לא כול אלבום. -
אני חושב שבדרך כלל שירים נשמעים יותר יפה בלייב כי הם עם רגש ועם עוצמות בגלל שהזמר שר מול קהל וממילא משו זז בו ובקול שלו חוצמזה שכשזמר מגיע להופעה הוא שר אחרי שהוא שמע את השיר והחליט איפה ניתן לשפר וניסה את זה בחזרות עם הנגנים מה שיוצר ביצוע חד יותר ויפה יותר