- 

מעניין אותי לדעת כמה לחנים יש לו ולמי הוא נותן או נתן הכי הרבה לחנים . ולדעתי אין עליו הוא המלחין הכי איכותי והכי ותיק במוזיקה החסידית לדורותיה אין כמוהו 
 תעלו עליו מה שאתם יודעים עליו
- 

@אניומיני אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: הוא מגיע לארץ. ד"א נכון לכן פתחתי את הנושא הזה מה זה הייתי רוצה להיות שם 
- 

@אניומיני אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: @ברוריה איפה זה? 
 יש פרטים?הבנתי שזה במלון רמדה עוד שבועיים שבת גרין עם יוסי גרין אבריימי רוט אפריים קמיר והרב יצחק פנגר יש פרסומים ברדיו קול חי 
- 

@אניומיני אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: @ברוריה למי מיועד? 
 אנשים מבחוץ יוכולו להגיע?כן זה לקהל הרחב אבל אין לי פרטים נוספים סורי! 
- 

@אייזיק אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: @אניומיני אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: הוא מגיע לארץ. ד"א יש שמועות עקשניות על מופע ישיבישיר בחנוכה עם יוסי גרין הוא המאמן? א"כ זה מטורף!!! 
- 

@שמואל-ששון אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: @אייזיק אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: @אניומיני אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: הוא מגיע לארץ. ד"א יש שמועות עקשניות על מופע ישיבישיר בחנוכה עם יוסי גרין הוא המאמן? א"כ זה מטורף!!! השמועות מדברות על יואלי דיקמן במופע חנוכה עם יוסי גרין 
- 

פוסט זה נמחק!
- 
	 א אייצ'ית העביר נושא זה מ-במת הדיונים ב- א אייצ'ית העביר נושא זה מ-במת הדיונים ב-
- 

@השקדן אמר ביוסי גרין המלחין האגדי: לקראת ספר חדש שלו שבקרוב ייצא לאור.. חשוב לציין שיש לו כבר ספר אחר שיצא לאור (אולי אפילו יותר  ) )