למה בנצי שטיין עבר למקהלת "נשמה" ועזב את מלכות???
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@אברהם-יונה
כל אחד יתקדם בעבודה בשביל להגדיל הכנסות.@אברהם-יונה אמר בלמה בנצי שטיין עבר למקהלת "נשמה" ועזב את מלכות???:
לא נראה לי שהוא צריך יותר כסף
מה זה אומר לא צריך?? אם נתנו לו הצעה שוה אז זה בהחלט סיבה לעבור!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אברהם-יונה תסלחו לי, אבל למה לעסוק בלשון הרע ? רב איתם \ כסף ... הוא הרי לא נימק . אז יכולות להיות אלפי סיבות . אז חבל .
-
פוסט זה נמחק!
@אברהם-יונה אמר בלמה בנצי שטיין עבר למקהלת "נשמה" ועזב את מלכות???:
לא נראה לי שהוא צריך יותר כסף, אולי הוא רב איתם, אבל זה לא מיסתבר הוא גדל במלכות.
מה הכוונה גדל במלכות?
הוא גדל פעם אחת בחיים בשיר אבא. לא?? -
למה בנצי שטיין עבר למקהלת "נשמה" ועזב את מלכות???
כך הביאו בגליון קול פליי בסוף. -
פוסט זה נמחק!
-
@ברוריה אף פעם א"א לדעת
די לשפוט אנשים רק לפי מה שאתם חושבים
זכותו לעבור לנשמה גם עם המניע הוא כספי וגם אם הוא רוצה להתקדם@אחות-קטנה בקיצור, יהיה יותר חכם להתדיין על הקטע המוזיקלי שבמעבר, ולא לגלוש ולהתחיל לדון על הכבוד האבוד וכו', חברה הגזמתם...
-
ובלי קשר לכלום הנושא הזה כפול https://miktzav.com/topic/2106/%D7%91%D7%A0%D7%A6%D7%99-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%A2%D7%95%D7%96%D7%91-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%94%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%9C-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%94
-
א אייצ'ית מחק נושא זה ב
-
א אייצ'ית שחזר נושא זה ב
-
א אייצ'ית נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות