בריו חקשור
-
בריו חקשור יש בי אמונה
בריו חקשור - יש בי אמונה - קאבר.mp3 -
@מוח-שליט-על-הלב כן זמר מאוד חמוד וטוב.
-
בריו חקשור בגרסת רמיקס לשיר ‘לחיים’
השיר המקורי שיצא בשנה שעברה, הוא מתוך האלבום 'להחזיר עטרה ליושנה'. כעת יוצא לשיר גרסת רמיקס מקפיצה.--חקשור-לחיים-רמיקס.mp3 -
מחר הזמר והיוצר בריו בשיר חדש שנקרא
-
@דודו-בלוקה נשמע לפחות שם מעניין נקווה לשיר טוב
-
בריו חקשור בסינגל חדש – “כשהכל יסתדר”
בריו יליד נתניה ותושב רמת גן, נשוי ואב לשניים. יוצר, כותב ומלחין מוכשר, בתעשיית המוזיקה היהודית כבר הספיק לתקוע יתד, עם שלושה אלבומים ושיריו שהפכו ללהיטים בקרב הציבור הדתי-חרדי.
כעת משחרר בריו סינגל חדש – “כשהכל יסתדר” אותו כתב והלחין, ולראשונה משתף פעולה עם המעבד והמפיק המוזיקלי תמיר צור שאחראי על העיבוד וההפקה המוזיקלית.השיר החדש של בריו מרגיע ואופטימי במיוחד, נוטע תקווה ומחדד לכולנו שתמיד בסוף השמש זורחת והטוב מגיע.
מילים:
עוד יגיעו ימים
יפים טובים מאלה
מתוקים כאלהועל כל הקשיים
שמתנגשים בדרך
מתנפצים כמו סרטועל כל השירים
שנכתבים במלחמות,
הם אותם הדברים
שנותנים את הכוחותוכשהכל יסתדר
ויבוא גם השלום עלינו,
עם הניסים אחרי כאב
נחיה ביחד עד הסוף.וכשהכל יגמר
ויבוא גם השלום עלינו,
עם הניסים אחרי כאב
נחיה ביחד עד הסוף.אין סיבה לוותר
כי הכל רק עובר,
גם אם החושך מגיע
בסוף האור עוד יפציעאז אם רק נתגבר,
נלחם באמת
ואנחנו ננצח את הכלקרדיטים:
גיטרות: גל שלו
כינור, סאזבוש, עוד ובוזוקי: ספי עספורי
תכנותים וקלידים: תמיר צור
פסנתר חשמלי: יהונתן אבידני
כלי הקשה: חזי יעקב
קולות: בריו
מיקס: אביב ירימי
מאסטרינג: ארן לביא -
קרדיט ל @בן-מנחם
הזמר בריו חקשור הגיע לישראל בכדי להקליט לחן חדש אותו כתב במהלך הסופה 'סנדי', אך פטירתו של הזמר שמשון דלבקוביץ ז"ל הביאה אותו להקליט את אחד משיריו. האזינו
הזמר בריו חקשור (24) הגיע לפני כמה ימים לישראל מארה"ב והקליט בספונטניות את השיר "ילד גיבור שלי" שהלחין וכתב לפני עשור המוזיקאי שמשון דלבקוביץ ז"ל שהלך לבית עולמו לפני כעשרה ימים.
הביצוע הועבר ברשת לכמה חברים מוזיקאים והתגלגל הלאה בקבוצות ברשת ובמיילים, מה שגרם למוזיקאים ומעריצים של בריו לבקש ממנו לשחרר את הביצוע לקהל, וכך אכן קרה.
בריו הגיע לארץ בין היתר בכדי להקליט שיר חדש אותו הלחין כששהה בניו יורק במהלך הסופה "סנדי", הגיטריסט אבי סינגולדה ששמע את הלחן, סימן אותו כשיר בינלאומי שיכול להגיע לקצוות עולם, כך לדברי ההפקה של בריו.
חייל-גיבור-שלי-בריו-מיוחד-ליום-הזיכרון.mp3
השיר לא ווקאלי
-
בריו חקשור - חייל גיבור שלי
בריו חקשור - חייל גיבור שלי.mp3 -
מישהו יכול להעלות את "i am sorry"?
@טיטו אמר בבריו חקשור:
https://drive.google.com/file/d/1_ZfHyyI49EhmIRBcM-1KDDq7xyZGb6hC/view?usp=drivesdk
השם לא תואם לשיר .. אם תוכל להעלות אותו מחדש אשמח, תודה רבה.