צאטי'ם ושמות .
-
@אייצ-ית אמר בצאטי'ם ושמות .:
אהמ..
אם את שואלת לדעתי-
רגישות בפורום של גברים ונשים מעורב אמורה להיות בכל פנייה. בין אם זה גבר ובין אם זה אישה. הגישה אמורה להיות אותו דבר כל עוד זה בפורום.ברור, רגישות צריכה להיות גם בין אישה לאישה וגם בין גבר לגבר, אבל אני כן מבינה כאלו שזה מפריע להם כי יש ניסוחים מסוימים שהייתי משתמשת בין אישה לאישה וככה אני לא יכולה להשתמש (לא שהם לא רגישים או נכנסים לפרטיות או משהו כזה, אלא הם פשוט מתאימים יותר בין אישה לאישה, לא יודעת איך להסביר את זה) ואם אפשר לבחור בין זכר ונקבה ומישהו מתעקש להטעות את כולם שיחשבו שהוא בת- שיערב לו, אבל עדיין זה נותן יותר ביטחון בתגובות שלי. ככה דעתי ויכול להיות שסתם זה ככה כי גם אני די חדשה ולא מכירה כל כך פורומים בכלל, ולכן ככה אני מרגישה.
-
@תמר-מהמרכז עדין.
בין אישה לאישה אני מסכימה איתך שיש יותר חופשיות. לא שאני אומרת שזה אסור-
אבל כדי שזה לא יתן יד ומראה חופשי בפורום שהוא מעורב אז אין שום עניין להכנס בכלל גם לנישה הזאת.
לא יקרה כלום אם ישמרו על רשמיות גם בין בנות. בשביל זה נועד הצאט- שם תדברו יותר חופשי..תחמיאו..וכו' ביניכן!
בכל אופן.
זה לא משנה. מי שחשוב לה ליחצן את זה שהיא אישה תקרא לעצמה בניק בהתאם וכן להפך. -
כשהמשתמש מחובר יש עיגול ירוק על התמונה שלו
שהוא לא מחובר העיגול אפור
ויש לך אפשרות ללחוץ למעלה ליד השם של הפורום על משתמשים ולסנן אותם לפי "מחובר" ולראות מי מחובר.. -
@אלעד-כהן זה אומר שהם לא רוצים שיראו שהם מחוברים ככה שההנהלה לדעתי לא תשנה את זה כי הם נותנים לך את הפרטיות להיות פה בלי שאחרים ידעו ויחפרו לך בצאט כשאתה לא רוצה
-
@טיטו ובצד מי רוצה שכולם ידעו אם הוא פתוח או לא נס שיש את האופציה זה ממש טוב
-
@yael למעלה צד שמאל בפרופיל
-
@yael בטלפון זה נמצא בימין יש שם שלוש פסים כשיורדים באפשרויות שם למטה יש את זה
במחשב זה נמצא בשמאל למעלה יש שם שלוש נקודות כשלוחצים רשום פרופיל ולמטה יש אופציה לבחור איך להציג אותך -
@yael איך זה יכול להיות אתם הרבה יותר וותיקים ממני אתם צריכים לדעת כבר את כל הפורום על בוריו לא כך???
-
@yael כי אם אתה מחובר ועקרוני אתה לא אז יכולים לענות ולהגיב לך דוגמה דברים שאם הייתה מחובר היתה יכול לענות להם מיד ואז הם יבינו אותך ומה שטוב שאתה עושה אותך לא מחובר לא יגיבו לך על הדברים הבוערים לך דעתי......
-
40/44