צאטי'ם ושמות .
-
@מישי אמר בצאטי'ם ושמות .:
@אייצ-ית בעניין בן ובת:
עדיין מבחינת צניעות לדעתי כן כדאי לסמן בצורה כשלהי האם מדובר בגבר או באישה.@אילנית אמר בצאטי'ם ושמות .:
התכוונתי מטעמי צניעות. שום דבר לא קריטי... סתם הצעה לייעול ...
מי שבאמת ירצה או תרצה להטעות. אז הסימון לא יעזור כי תמיד יהיה אפשר שגבר יבחר בסימון של אישה וכן להפך.
@מישי אמר בצאטי'ם ושמות .:
@נוי אני דיי חדשה פה.
ומאוד מפריע לי כל פעם שאני עונה למישהו ואני לא יודעת אם זה בן או בת....
עניין של רגישות אולי.אהמ..
אם את שואלת לדעתי-
רגישות בפורום של גברים ונשים מעורב אמורה להיות בכל פנייה. בין אם זה גבר ובין אם זה אישה. הגישה אמורה להיות אותו דבר כל עוד זה בפורום. -
@אייצ-ית אמר בצאטי'ם ושמות .:
אהמ..
אם את שואלת לדעתי-
רגישות בפורום של גברים ונשים מעורב אמורה להיות בכל פנייה. בין אם זה גבר ובין אם זה אישה. הגישה אמורה להיות אותו דבר כל עוד זה בפורום.ברור, רגישות צריכה להיות גם בין אישה לאישה וגם בין גבר לגבר, אבל אני כן מבינה כאלו שזה מפריע להם כי יש ניסוחים מסוימים שהייתי משתמשת בין אישה לאישה וככה אני לא יכולה להשתמש (לא שהם לא רגישים או נכנסים לפרטיות או משהו כזה, אלא הם פשוט מתאימים יותר בין אישה לאישה, לא יודעת איך להסביר את זה) ואם אפשר לבחור בין זכר ונקבה ומישהו מתעקש להטעות את כולם שיחשבו שהוא בת- שיערב לו, אבל עדיין זה נותן יותר ביטחון בתגובות שלי. ככה דעתי ויכול להיות שסתם זה ככה כי גם אני די חדשה ולא מכירה כל כך פורומים בכלל, ולכן ככה אני מרגישה.
-
@תמר-מהמרכז עדין.
בין אישה לאישה אני מסכימה איתך שיש יותר חופשיות. לא שאני אומרת שזה אסור-
אבל כדי שזה לא יתן יד ומראה חופשי בפורום שהוא מעורב אז אין שום עניין להכנס בכלל גם לנישה הזאת.
לא יקרה כלום אם ישמרו על רשמיות גם בין בנות. בשביל זה נועד הצאט- שם תדברו יותר חופשי..תחמיאו..וכו' ביניכן!
בכל אופן.
זה לא משנה. מי שחשוב לה ליחצן את זה שהיא אישה תקרא לעצמה בניק בהתאם וכן להפך.