סקר | שדרני מוזיקה.
-
הקטע הוא שהסקר הוא על שדרני מוזיקה ולא על ליצני מוזיקה
-
@100 אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
@יסכה פיחדתי להגיד בקול שיואלי נשמע לא נורמלי בשידור עם דוליק....
מאשר מנחם שהוא מצחיק אבל לא לץ.האמת שזה נכון כאילו דוליק נהיה מותג כזה אבל זה לא לעניין לדבר עליו ככה
-
יאווווווו , מזה טחנתם את הנושא הזההה ... זה כבר ממש הגיע לליצנות , זלזול ולשון הרע .... לא נמאס ??
-
אני באלם מהעלבונות שחלקו כאן ליואלי...
מקווה שהקנאים חוזרים בם ממה שהם אמרו כאן.
ואני מתכוון למה שנאמר עליו שהוא "לא יודע לשדר(?)" שזה פשוט בדיחה שמרב שהיא מצחיקה היא עצובה ומגעילה(!!!) ,
וגם לזה שהוא "קטנוני(?) ,ליצן(?) ,ו..(?)" אימל'ה כאילו בואו זה מזה לא נכון ואני בטוח שאלו שכתבו את זה יודעים בתוך ליבם כמה שזה שקר גס.
הם יודעים כמה יואלי הוא אלוף האלופים, עם כושר רדיו מטורף עוד מאז שהוא היה בקול חי וגם קול ברמה. הם כנראה חושבים שהוא התחיל עם קול פליי להיות שדרן(כולה שנתיים) והם לא מבינים שיש לו ותק של שנים גם בתחום הרדיופוני ואיך לא, בתחום המוזיקה.
צובט להם שהוא אישיות שמחה , עדינה ,מוצלחת ואנרגטית(ןןן...).יואלי הוא שדרן המוזיקה מספר 1!!! בעצם הוא מספר 1 בהכל!!!(בלי עין הרע)
והכי קטע זה שהקינאה התפרצה להם בנושא שהכי לא קשור...
כנראה שהם כבר שכחו שיש יום כיפור.איפה המעריצים של יואלי שיעזרו לי במחאה??????
-
@asd אין פה עלבונות. אלא חוות דעת. כל אחד מתחבר לסוג מסוים ויואלי לא נמצא באיזה מקום ביניים כמו הרבה שדרנים אלא הוא שונה.
שונה באנרגיות
שונה בצורת ההתבטאות שלו
שונה ביחס לרדיו
ולכן מי שאוהב אותו שרוף עליו, אבל אדם שלא מתחבר אליו גם לא יכול להקשיב לו כי הסגנון שלו הוא ייחודי.
אני אישית לא מסוגל לראות ולשמוע אותו, זה לא מתאים לי באופי שלי. וגם שהוא היה בקול חי לא הייתי מסוגל לשמוע אותו. ואין לי משהו אישי נגדו, לא מתחבר!! הרי ברור שהוא הרבה יותר בוטה בשידור שלו, והגיוני שיאהבו אותו, והגיוני שלא יסבלו אותו. אין בזה משהו רע עליו.
מה שאני לא סובל בו, זה מה שמייצר לו הרבה אוהדים שרופים. -
@asd אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
אני באלם מהעלבונות שחלקו כאן ליואלי...
מקווה שהקנאים חוזרים בם ממה שהם אמרו כאן.
ואני מתכוון למה שנאמר עליו שהוא "לא יודע לשדר(?)" שזה פשוט בדיחה שמרב שהיא מצחיקה היא עצובה ומגעילה(!!!) ,
וגם לזה שהוא "קטנוני(?) ,ליצן(?) ,ו..(?)" אימל'ה כאילו בואו זה מזה לא נכון ואני בטוח שאלו שכתבו את זה יודעים בתוך ליבם כמה שזה שקר גס.
הם יודעים כמה יואלי הוא אלוף האלופים, עם כושר רדיו מטורף עוד מאז שהוא היה בקול חי וגם קול ברמה. הם כנראה חושבים שהוא התחיל עם קול פליי להיות שדרן(כולה שנתיים) והם לא מבינים שיש לו ותק של שנים גם בתחום הרדיופוני ואיך לא, בתחום המוזיקה.
צובט להם שהוא אישיות שמחה , עדינה ,מוצלחת ואנרגטית(ןןן...).יואלי הוא שדרן המוזיקה מספר 1!!! בעצם הוא מספר 1 בהכל!!!(בלי עין הרע)
והכי קטע זה שהקינאה התפרצה להם בנושא שהכי לא קשור...
כנראה שהם כבר שכחו שיש יום כיפור.איפה המעריצים של יואלי שיעזרו לי במחאה??????
מסכימה עם כל מילההה! פשוט כבר נמאס לדבר על זה... ולחזור על אותם דברים מליון פעם!
האנשים כאן לא מבינים שלא שאלו אותם איזה שדרן הם הכי שונאים אלא שאלו אותם לאיזה שדרן הם יותר מתחברים...
אז חבר'ה התבלבלתם!!!
יואלי דיקמן הוא בן אדם שמח!!! יש למישהו בעיה עם זה?! מי לא אוהב לשמוח ולשמוע אנשים שמחים?!?!
מישהו אמר כאן שהוא רוב השידור בווטסאפ... סורי אבל זה ממש לא נכון להגיד את זה!!! בזמן השידור הוא מסתכל ממש קצת על ההודעות וגם לא כל הזמן... וביום יום שלו בכלל אח שלו אחראי על הווטסאפ האישי שלו הוא בכלל לא מתעסק עם זה....
בקשר לדוליק... אנשים אוהבים את זה!!! אתם לא אוהבים? הכל טובב! זכותכם המלאה! אבל לא צריך לדבר בשם כלל הציבור....
אני באמת מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני צריכה לכתוב משהו על הנושא הזה.... כי באמת נמאס!
אגבב שימו לב שלא תגיעו ללשון הרע והוצאת דיבה כי זה הכיוון שהיה כאן.... -
@asd
אני אומר מה דעתי, ותוכלו לאשר או לשלול.
ההדגש פה לכל אורך ההודעה זה האליפות של יואלי בעינייני רדיו. שהוא מצליח לרתק אנשים, לשמח.
יכול להיות שזה נכון אבל... אולי זה נכון לעומת שדרנים אחרים, לעומת אלו שיושבים בכסא ושומעים שהם בעצמם נרדמים.
יכול להיות שאתם רגילים לשמוע רדיו ולכן מבחינתכם הוא שונה.
אני ב"ה (לא לצעוק עליי בבקשה) לא רגילה לשמוע רדיו. וכשהגעתי לבדוק מה בדיוק יואלי עושה שעתיים בכל יום הגעתי למסקנה המתבקשת שעם כל העדינות אין הגדרה אחרת מחופר, ותינוקי. וקטנוני וליצן גם אם תתעקשו.
יכול להיות שזה מה שמצליח להביא לו מאזינים, ואז זה מעולה כי הוא עושה את העבודה שלו.
אם תספרו שאתם לא שומעים רדיו בדרך כלל. אז אנחנו נגיע למסקנה הבאה. ההודעה הזו מלאה בהערצה. הרי אף אחד לא יוכל להסכים למשפט "בעצם הוא מספר 1 בהכל!!!"
כולל אתם.
ואם אתם מעריצים את יואלי כל כך, אז אין פה עניין להתווכח כי כל דעה שמישהו יציין לחסרון של יואלי-אתם תוכיחו באותות ומופיתם שזו הנורמאליות במייטבה. -
@leale אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
אגבב שימו לב שלא תגיעו ללשון הרע והוצאת דיבה כי זה הכיוון שהיה כאן....
האיום הזה לפעמים מעצבן...
אחרי פוסט ארוך ותוקפני לכתוב אותו ולסתום לנו את הפה?
זה לא מגיע ללשון הרע כל עוד שזה דיון ענייני. מי שרוצה לכתוב לשון הרע אין מקומו בדיון אלא בקבוצת רכילות, ולא צריך להזכיר את זה כל פעם שיש ויכוח נוקב. וודאי שלא אחרי פוסט שמצדד בצד מסוים. -
@מחשב-נייד אני שומעת רדיו כל הזמן ברמה של כל יום כל היום!!! ומה לעשות שאני מתחברת לסגנון הזה?! התוכנית הזאת עושה לי את היום! לא משנה מה היה מצב הרוח שלי לפני התוכנית תמיד אחרי אני עם אנרגיות חיוביות ושמחה!
יש כאלה שיקראו לזה ליצנות ותינוקיות אני לא רואה את זה ככה!