סקר | שדרני מוזיקה.
-
@asd אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
@מחשב-נייד
יש כאן קנאי מופלג של יואלי...@סודי-ביותרררררררר אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
יואלי מגיש תוכנית מוזיקה מספר 1
יש גבול כמה אפשר להשפיל בן אדם
@יסכה ו- @מחשב-נייד
חכם ביותר. ממש גאונות מופלגה....
כתבתי את דעתי, כתבתי אותה בגלל שאני חושבת שהיא לגיטימית.
אבל מה... לדעת כמה אנשים חביבים פה דעה שלא תכתיר את יואלי כמלך המוזיקה-היא לא לגיטימית.
יואלי מבין פי חמש מאות ממני במוזיקה. פי עשר בשידור. לא באתי להנמיך אותו. ולא לזלזל.
באתי להסביר למה יש אנשים עם דעות שונות מכן. ולמה לדעתי זה קורה.
לכן תסתכלו על הציטוטים למעלה, תשאלו את עצמכם מה הם אומרים לגביי הייחס שלכם לנושא, האם זו לא הערצה?
אני מכירה עוד מעריצים של המון זמרים.
אבל האנשים השפויים שבינהם יודעים לאמר 'אני מעריץ את האדם הזה ולכן כל שיר שהוא ישיר-יישמע לי מושלם. וכל פוזה תיראה מדוייקת'. האנשים האלו גם לא תוקפים אחרים כשהם משמיעים דעות שונות.
אם יש בדיון הזה מקום רק למעריצים של יואלי- וכל אחד שחושב אחרת מוגדר כקנאי-אולי כדאי לפרוש. לטובת כולנו. -
@מחשב-נייד לדעתי צריך לנעול את הנושא הזה כי הוא חופר וחוזר על עצמו בטירוף, אבל את ממש לא צודקת!
יש פה מקום גם ל'אוהדי טוקר' וגם ל'מעריצי יואלי', שניהם שדרנים אלופים ומגישי תוכנית מוזיקה אלופים, אבל אם את מצדדת בטוקר (כמוני, אגב) עדיין זה לא אומר שצריך לדבר במילים בוטות על יואלי דיקמן. אנשים התנפלו עליך לא כי היית בעד טוקר, אלא כי היית נגד יואלי והשתמשת במילים חריפות מידי כנראה, זה הכל. -
@בועז אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
@leale מותר להקשיב והגיוני שהוא הכי הכי טוב בעינייך.
אולי כדאי לפתוח סקר כפול:
1: מוצא"ש חי או לילה מנצח?
2:זמן אוויר או דיקמן בשתיים? ( לא זוכר כרגע את שם התוכנית)ברור שקול פליי ומוצ"ש חי...
אבל זה למי שאוהב אקשן, צחוקים ושמחחח
מי שאוהב תוכנית מסודרת עם פינות ברורות, ראיון מובנה עם זמר-שישמע טוקר
ואני לגמרי חושבת שזה עניין של טעם...
כל אחד ואחת למה שהוא מתחבר
מתחברת גם למה שאמר @מחשב נייד-התכנית של יואלי עושה לי את היום!! -
@leale אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
@מחשב-נייד אני שומעת רדיו כל הזמן ברמה של כל יום כל היום!!! ומה לעשות שאני מתחברת לסגנון הזה?! התוכנית הזאת עושה לי את היום! לא משנה מה היה מצב הרוח שלי לפני התוכנית תמיד אחרי אני עם אנרגיות חיוביות ושמחה!
יש כאלה שיקראו לזה ליצנות ותינוקיות אני לא רואה את זה ככה! -
@סודי-ביותרררררררר אין לשון הרע כולם אלופים......
-
איפה המעריצים של יואלי שיעזרו לי במחאה??????
???!!!
אתה שם לב איפה אתה נמצא? באיזה פלטפורמה?
תכף יפתחו כאן עצומות לעזרה וסיוע לכל נפגעי יואלי או טוקר... או לאיודעת מה.
קחו ת'עצמכם בידיים.
אין עניין לשבת ולעשות כאן חונטות של מעריצים.
כל אחד ישמע את מי שהוא מתחבר. לכל אחד יש את הזכות לא לאהוב ובטח ובטח שלא להסכים עם הדעות שלכם!!
גם אם מישו "ירד" עליכם אין שום מצווה בתורה לרדת עליו בחזרה. אפשר לדווח!@צור אמר בסקר | שדרני מוזיקה.:
אני לא נועל אבל קרוב לזה
מתנצלת...
אבל אני לא רואה בטווח הרחוק שום פוסט שיוסיף על מה שנכתב פה... אולי רק יוריד...אני נועלת את הנושא.
מי שלא קרא את חוקי הפורום מוזמן לעבור עליהם... -