Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שריוש אני עורכת וידאו אז ישר זה קפץ לי , היו עוד איזה שתיים כאלה אבל זה היה הכי בולט , חבל...
@אסנת-לוי באתי לשאול אותך בדיוק אם את עוסקת בצילום או עריכה אני מאד אוהבת צילום ו אחרי שאמרת הפריע לי גם...
@אסנת-לוי וואלה! צודקת לגמרי. אוף, מכירים את זה, ששמים לב לפשלה, היא תקפוץ לכם כל פעם מחדש? וזה ממש יפריע. כאילו, הפוקוס רק על זה מעכשיו...
@מתויגת כן זה ממש מציק לי עכשיו בעיניים...
לא מאמין שמתם לב שהשיר לא קשור לאלחנן אלחדד נ.ב ידוע לכם משהו על מי שכתב והלחין (שלמה בן דיין)
@יהודה-n ממש לא קשור לאלחנן אלחדד וידוע לנו על שלמה בן דיין בחור מוכשרר וגאון שבעז"ה ימכור עוד מלא שירים
@שריוש נכון סמתי לב לזה רק עכשיו אבל לי זה לא הכי מפריע.
@ברוריה תתיחסי לשיר לו על מה הוא עומד
@יהודה-n בחור מוכשר מאודדדד
אם מעניין אותכם לדעת, המקהלה בסוף השיר מורכבת (לפחות חלקה) מבחורי ישיבה מישיבת אש התלמוד (אני מכיר שתים מתוכם, באמת חבר'ה שיודעים לשיר יפה, רואים שהשקיעו טוב בשיר הזה)
@ב-ב ברורר שאני ייחצן אותו כולם צריכים לדעת כמה הוא מוכשררר!!! אם הוא היה קשור אלייך לא הייתי מייחצנת?
@אש-על-הגולשש אתה מכיר עוד שיר שהוא כתב או הלחין
@יהודה-n דיסקים שלמים שהוא צריך רק למכור אותם
@אפרתושי גם בלי להיות קשור פשוט מגיע כול הכבוד הענק על המילים כי בלי מילים אין שיר
חד וחלק !! אין על משה קליין
@מתויגת רק מי שעורך וידיאו מרגיש את זה