אמני קול חי מיוזיק ומיטב הזמרים - נגן המנגן
-
בכללי התחברתי לשיר רק לא התחברתי שקמיסר כל כמה שניות בקריינות של השיר חוזר על המשפט אם מישהוא שם לב לזה??
-
@בן-מנחם אמר באמני קול חי מיוזיק ומיטב הזמרים - נגן המנגן:
@מוישה אם תקשיבו לשיר טוב קמיסר כל רגע אומר 'ואתה קחו לי מנגן '..... וזה קצת צרם לי כי הוא בכלל לא זמר [דעתי בלבד]
זה לא כל הזמן רק בהתחלה ובמעברים אבל הוא קריין את זה כאילו
-
דווקא העניין של אפרים קמיסר לא הפריע לי כי זה מה שהקליפ מייצג, מה שכן קצת הפריע לי זה כל הטררם שעשו לפני שזה יצא...
-
@moriya אמר באמני קול חי מיוזיק ומיטב הזמרים - נגן המנגן:
לא כל כך התחברתי לשיר
הוא בנוי משורה אחת של טקסט שחוזרת לאורך כל השיר וכל פעם מישהו אחר שר אותה
פחות אהבתיכן יש בזה באמת משהו חופר, אבל למרות זה יצא שיר חמוד וזה יפה מאוד
ואגב יש שירים כאלו שכן הצליחו כדוגמת "מקימי" (או שזה הצליח רק כי זה יצא פעם????)לגבי אפריים קמיסר אם אינני טועה בכל השירים של קול חי מיוזיק הוא קריין
לא אהבתי את זה תמיד!!!הוא עושה את זה יותר טוב מלשיר וחייבים אותו למשהו
והוא בהחלט עושה את זה טוב!! -
@מוזיקאית-בנשמה בסוף כל אחד והטעם שלו האישי
-
פוסט זה נמחק!
-
@אני-אני-הוא מה פה מצחיק? הוא צודק. בסוף לכל אחד יש טעם אישי וסגנון יחודי ולזה בדיוק נועד האתר. להבעת דעות!
-
@בן-מנחם אמר באמני קול חי מיוזיק ומיטב הזמרים - נגן המנגן:
@מוזיקאית-בנשמה בסוף כל אחד והטעם שלו האישי
בהתחלה......
-
@איציק-כ-ץ יכול להיות שזה גם הסיבה לכך שקמפה לא מופיע....
הרי דם רע עובר כעת בין וגשל ללובין ואולי נראה עוד שזה יגרום להשלכות גם כלפי קמפה....
ובעניין השיר עצמו חמוד, אף אחד לא התייחס לפתיח!!!! לדעתי גאוני בהחלט!!!!! עובר סולם וכו' עבודה מאוד יפה ומוזיקלית -
@צבי-1 אמר באמני קול חי מיוזיק ומיטב הזמרים - נגן המנגן:
@איציק-כ-ץ יכול להיות שזה גם הסיבה לכך שקמפה לא מופיע....
הרי דם רע עובר כעת בין וגשל ללובין ואולי נראה עוד שזה יגרום להשלכות גם כלפי קמפה....
ובעניין השיר עצמו חמוד, אף אחד לא התייחס לפתיח!!!! לדעתי גאוני בהחלט!!!!! עובר סולם וכו' עבודה מאוד יפה ומוזיקליתאז למה פיני שר??
לדעתי וגשל לא מעיז להתחיל עם קול חי מיוזיק. ועוד בגלל לובין?! לא נראה לי.