אשכול | מספרי טלפון של זמרים ואמנים
-
@aaa אמר באשכול | מספרי טלפון של זמרים ואמנים:
@אייצ-ית למישהו יש תמייל או המספר של הזמר נהוראי אריאלי ??
@פונץ-בננה אמר בשירי משפחת אריאלי:
@aaa האישי לא לפרסום !!
זה של אמא שלו 0546761445 \odel1445@gmail.comאמא שלו היא המפיקה שלו. וכשפונים לאמן בדרך נורמלית פונים דרך המפיק. אין צורך לחפש דרכים עקיפות.
בהצלחה. -
@דוד-ישראלי גם אם זה פירגונים זה הטרדה
ומוטי ילד -
פעם היה על זה דיון במנגן אבל אני חושב שתכלס זה ממש מתריד שהמספרים שלהם מפורסמים ככה מיילא מיילים הם יכולים לבחור אם לקרוא או להגיב אבל טלפונים הם פשוט צריכים לענות כי זה יכול להיות בדיוק השכן החדש או איזה מישו מהבית כנסת או מהישיבה קטנה שלמד בה פעם ועוד היד נטויה תחשבו מה היה אם אחד מכם היה מתפרסם והיו מפרסמים את המספר טלפון שלו הייתם רוצים שכל העולם יתקשר בלי הפסקה?
יש לי מספרים וגם של כאלה שביקשו פה דוגמת נהוראי אריאלי או המספר האמיתי של חנן בן ארי אבל אני לא יתן אותם כי אני יודע שהם נתנו את המספר במטרה מסויימת ולא כדי שיעבירו אותו לא סתם יש להם אמרגנים וחברות הפקה אם בא לכם לפרגן תתקשרו אליהם לאנשים שמאחורי הקלעים שזה העבודה שלהם או אם בא לכם ויש לכם אפשרות אפשר לכתוב תגובה על שיר ביוטיוב את זה הם רואים בעצמם פעם בכמה זמן -
@סודי-ביותרררררררר אני לא מבין אותך אם יצא לך לדבר אם זמרים אתה מן הסתם יודע כמה זה מעודד וחוץ מזה כמה מהמשתתפים בקבוצה יתקשרו וכן זה התשובה למשתמש מחשב נייד
-
פוסט זה נמחק!
-
@מנחם-רינמן אתה תמים? או שאתה עושה את עצמך תמים?
יש הרבה שמתקשרים לא כדי לפרגן,
עושים כל מיני מתיחות והטרדות
אם זה היה זמר מבוגר אז לא איכפת לי
אבל הוא ילד
אם אתה רוצה לפרגן לו תלך להופעה שלו ואחרי ההופעה תיגש אליו ותפרגן
אבל לא לפרסם בפרום את המספר שלו -
@סודי-ביותרררררררר מדוע למבוגרים לא עושים מתיחות הפוך רק למבוגרים
-
@מנחם-רינמן ברור שעושים
אבל לא איכפת לי הם מבוגרים
הם יודעים להתמודד אם זה -
@מנחם-רינמן אמר באשכול | מספרי טלפון של זמרים ואמנים:
@מחשב-נייד אולי אתה לא מעודכן אבל יצא לי לדבר אם הרבה ביניהם אברהם פריד וזה נראה בסדר כי אם לא הוא היה שם חסימה לטלפון שלו כמו יואלי דיקמן
בבקשה לאחד פוסטים על ידי עריכה
-
@סודי-ביותרררררררר אני לא חושב שיש אבדל וכמו שכבר אמרתי אם זה היה מפריע הוא היה שם חסימה לטלפון שלו כמו יואלי דיקמן
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מנחם-רינמן אסור לכתוב שני פוסטים ומעלה ברצף!
תערוך את ההודעה הראשונה ותמחק את השאר. -
@מנחם-רינמן לא כולם יודעים איך עושים את זה
בקיצור לא לפרסם פה את המספר שלו!!!!!!
סוף דיון